kostas kefalas
Banned
- 18 June 2006
- 812
καλα για γελια ειμαι ........
τωρα με τη Μηχανη του τασου μου αρεσει ο Αριστερος περισοτερο ειδικα στις πρωτες με τα προσωπα ....
τελικα απο φωτος δεν βγαζεις συμπερασμα !!!!!!!
Μπράβο παιδιά..... Συγχαρητήρια... Κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω.
Θα κάνω κι εγώ το λάθος να κάνω κάποιες κρίσεις απο τα Screenshots αλλά είπαμε, κουβέντα να γίνεται.
Λοιπόν, αυτό που βλέπω εγώ είναι οτι ο δεξιός χρωματικά δεν είναι σωστός, κοκκινίζει πολύ.
Αν ξεπεράσουμε το χρωματικό,και με δεδομένο οτι ευκρίνεια και μαύρο τα βλέπω στο ίδιο επίπεδο, ο δεξιός κερδίζει χαλαρά...
Έχει δύναμη αυτός ο προβολέας...υπερβολική θα έλέγα, και προσωπικά θα τον "μάζευα" λίγο... και πολύ καλό contrast....
Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ο δεξιός είν αι ο Panasonic. Αν είναι, μπράβο του αφού καταφέρνει να δείχνει τόσο καλός μπροστά στον 8720.
Λέτε να κάνω λάθος; Δεν νομίζω.... Αλλιώς γιατί να ασχοληθείτε μαζί του, και μάλιστα να σας εντυπωσιάσει;
Οχι απο θεμα φως γιατι κατα την γνωμη μου μπορει και να αρκει, αλλα απο αλλα θεματα.
Μπορει να σηκωσει μεγαλες 150" + διαγωνιους??
![]()
![]()
Έχεις κι εσύ ρε Λευτέρη το πρόβλημά σου... Σε καταλαβαίνω απόλυτα....![]()
Πάντως, πέρα από την πλάκα, νομίζω οτι αυτό που θές μόνο τα τρίτσιπα θηρία θα στο δώσουν με τις διπλές λάμπες.... Κι αυτά ακόμα, δυστυχώς, εκτός από τεράστια, είναι και πανάκριβα...
Καλυφθηκα! :smile:
Παντως για να εχεις υπ'οψιν σου, δε μου αρεσει και το πολυ φως, ετσι !![]()
Κάτι σε ντρακούλ μου κάνει αυτό...
Μήπως έχει ρίζες τρανσυλβανικές;;;;![]()
Παντως για να εχεις υπ'οψιν σου, δε μου αρεσει και το πολυ φως, ετσι !![]()
Το υποψιαστηκα οταν μου ειπαν οτι κοιμασαι σε φερετρο και σου αρεσει το αιμα...:devil-smiley-029:
Εξ'αλλου, κανεις δεν ειναι τελειος...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.