Panasonic 1000 ή αλλιώς "The Revenge of LCD"

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic 1000 ή αλλιώς "The Revenge of LCD

Το πολυ φως στον προβολεα λεω βρε ...., αμεσω εσυ , πετάχτηκες :slapface:.

Αλλα ξερω , μου τη φιλάς , γιατι ειπα οτι μου αρεσε αυτος καλυτερα απο το περλ :beee:

:flipout:

Και τώρα στα σοβαρά, η τεχνολογία SXRD απέχει πολύ από την LCD; Σε ποιούς τομείς;
Το 1000 άρι που είδες ήταν καλύτερο από τον περλ σε ποιά σημεία;
Δίπλα δίπλα θα είχαν αποκλίσεις όπως ο πτωμα με τον περλ; Μεγαλύτερες; Πού;

Και θέλω την δική σου, προσωπική, άποψη...

Και οποίου άλλου θέλει βέβαια...

Δεν κολάω στον Χρήστο... (Απλά ξέρω, και μακάρι μη βγω ψεύτης, ότι θα μου απαντήσει...)

Υ.Γ. Δεν ξεχνώ ότι δεν πρόκειται για συγκριτικό αλλά για παρουσίαση (που μ'αφήσατε κι' απέξω... Τουλάχιστον είπατε στο φιλαράκι μου να έρθει μπας και αποφασίσει γιατί προβλέπω το πανάκι να το βάλει στο σκάφος του...):flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic 1000 ή αλλιώς "The Reve

Και τώρα στα σοβαρά, η τεχνολογία SXRD απέχει πολύ από την LCD; Σε ποιούς τομείς;
Το 1000 άρι που είδες ήταν καλύτερο από τον περλ σε ποιά σημεία;
Δίπλα δίπλα θα είχαν αποκλίσεις όπως ο πτωμα με τον περλ; Μεγαλύτερες; Πού;

Και θέλω την δική σου, προσωπική, άποψη...

Και οποίου άλλου θέλει βέβαια...

Δεν κολάω στον Χρήστο... (Απλά ξέρω, και μακάρι μη βγω ψεύτης, ότι θα μου απαντήσει...)

Υ.Γ. Δεν ξεχνώ ότι δεν πρόκειται για συγκριτικό αλλά για παρουσίαση (που μ'αφήσατε κι' απέξω... Τουλάχιστον είπατε στο φιλαράκι μου να έρθει μπας και αποφασίσει γιατί προβλέπω το πανάκι να το βάλει στο σκάφος του...):flipout:

Γκρινιαρη, οπως ειμαι σιγουρος οτι θα διαβασες αυτο που εγραψα και πιο πριν στο θεμα, διακινδυνεψα να κανω αυτη τη συγκριση απο μνημης .

Δεν θα ηταν τιμιο , να σου πω ολα αυτα που ρωτας , παλι απο μνημης !

Κανε υπομονη , να βρουμε κανα δυο τρια μηχανακια , αξια συγκρισης βαση τεχνολογιας τιμης και "φημης" , και να τα βαλουμε διπλα να τα δουμε ολοι μαζι !

Εσυ παντως κρατα, οτι αυτην την εντυπωση μου εδωσε !-bye-

Το ένα το έχουμε όποτε θέλετε...
Σε λίγο μπορεί να έχουμε και κανα RS-1... Λέω εγώ μπορεί....

Τι άλλο θέλουμε;;; Για φτιάξε μια λίστα...

Πάντως αν προσπαθήσω να συγκρίνω τα σκρινσοτς τα τότε με τα σκρινσοτς τα τώρα... (Και πίστεψε με έχω βγάλει τα μάτια μου...) Και αν ο Μανώλης έχει κάνει την ίδια δουλειά τότε και τώρα... Σαν να έχει ο 1000 ένα προβάδισμα στα σημεία... Πάντως μ'αρέσει το μαύρο που βλέπω, πάρα πολυ...

Καλα για τον hd1 , αστον. Ειναι αλλη κατηγορια.

Παντως τον δικο σου με τον 1000 και τον καινουργιο epson, θα ηθελα να τους δω μαζι !!!

Τις φωτο ειπαμε , αστες. Ειναι ενδεικτικες.
Και μην ξεχνας οτι αυτε που κοιτας απο τοτε ηταν απο αλλο χωρο , αλλες πηγες αλλη φωτογραφικη κτλ κτλ.
Δεν εχει νοημα, να μη σου πω οτι σε παει και λαθος !

Υπομονη !!

Για να επανέρθουμε στο θέμα γιατί μερικοί το κάνανε ανάθεμα :flipout:
Εγώ πάλι βλέπω στον δεξί ( 1000ρη) να καίει και να χάνει λεπτομέρειες στα λευκά . Βέβαια αυτό μπορεί και να οφείλεται σε μη σωστή ρύθμιση του contrast και της φωτεινότητας , εξού και πιο εντυπωσιακός

Για να επανέρθουμε στο θέμα γιατί μερικοί το κάνανε ανάθεμα :flipout:
Εγώ πάλι βλέπω στον δεξί ( 1000ρη) να καίει και να χάνει λεπτομέρειες στα λευκά . Βέβαια αυτό μπορεί και να οφείλεται σε μη σωστή ρύθμιση του contrast και της φωτεινότητας , εξού και πιο εντυπωσιακός

μπορει να οφειλεται και στην φωτογραφικη μηχανη που υπερεκθεσε..........:grandpa: :grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic 1000 ή αλλιώς "The Revenge of LCD"

Λευτέρη, πάρε σφυριά καλέμια και μπογιές και μεγάλωσε την οθόνη!
Ο 1000άρης αντέχει παραπάνω!

......και ειδικα με τετοιες τιμες που τον βγαζουν στο ιντερνετ ...!!!-bye-

Παντως με τετοια τιμη ειναι δελεαστικος.

Προτεινω στους ενδιαφερομενους να τον δουν και να βγαλουν μονοι τους τα συμπερασματα τους , με τα δικα τους κριτηρια !

( μαζι με οποιον αλλο εχουν στο νου τους ! )

Βεβαια αναμενουμε και τον Επσον τωρα κοντα πιστευω, οποτε θα εχουμε και αλλον αντιπαλο.

Γενικα παντως πιστευω οτι εχουν γινει πολλα βηματα και με τους lcd !

Καλά άμα αρχίσουν η εκπτώσεις στα 1080p (που άρχισαν από ότι βλέπω και από το άλλο thread για το BenQ W9000…) πέσει πολύ γέλιο… ;)

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=7518
street price απο γνωστο ιντερνετομαγαζο

BenQ W9000 Full HD 1080p Projector with 1100 Lumens

Regular Cost: $4,930.95
Sale Price $3,844.98

* 1920 x 1080 native pixel resolution
* 8500:1 contrast ratio
* Reduces noise to a low 23dB
* Senseye™ color enhancement technology
* Advanced continuous electronic IRIS
* Brand New
* Full Manufacturer's Warranty

...το thread για τον W9000 να γινει..."The Revenge of DLP"

Ποιός κατά τη γνώμη σας θα παίξει καλύτερα σε πολλές ίντσες (3μ πλάτος οθόνης) ο panasonic 1000 ή o Benq 10000; Μιλάω πάντα απο άποψη φωτεινότητας.
Ενώ φαίνεται οτι στα χαρτιά ο 10000 είναι πιό φωτεινός 1200lum από τον πανυ με 1100lum στην πράξη γίνεται το αντίστροφο. Στο πανί o benq δίνει 60nints και o pany 80nints (έτσι λένε τουλάχιστον τα περιοδικά που διάβασα και το κακό είναι οτι κατά περίεργο τρόπο σε αυτό συμφωνούν και τα δύο) τη μέτρησαν λέει με όργανα (τη φωτεινότητα).
Εσείς πως τα είδατε τα πράγματα;
Τη μετρήσατε; (τη φωτεινότητα).

Θωμα, δεν μπορω να σου πω με σιγουρια, διοτι τον συγκριναμε με τον 8720 και οχι με τον 10.000. Πιθανολογω ομως οτι τα πραγματα ειναι οπως τα λες. . Οταν τον συγκριναμε λοιπον με τον 8720, αν και δεν μετρησαμε φωτεινοτητα, η αισθηση στο πανι ειναι οτι ο Panasonic εχει περισσοτερο φως, λιγο καλυτερο μαυρο και μεγαλυτερη δυναμικη περιοχη απο τον BenQ .Δεδομενου οτι ο 10000 ειναι αμεσα συγκρισιμος με τον μικρο αδελφο του, (απλα εχει καλυτερο μαυρο και το 1080 τσιπ), πιστευω οτι ο πανυ θα γραφει καλυτερα στις μεγαλες ιντσες.