Panasonic 1000 ή αλλιώς "The Revenge of LCD"

Τον ειδα χθες , τον εχουν τα fnac , συνδεδεμενο με blu-ray.
Αν και ο χωρος προβολης ηταν πολυ φωτεινος , το μηχανημα επαιζε πολυ καλα.
Φανταζομαι τι εχει να γινει σε σκοτεινο χωρο.
Η οθονη προβολης πρεπει να ηταν γυρω στις 100"".
Επαιζε καποια μουσικα clips
Τρισδιαστατη εικονα , ωραια χρωματα , το μαυρο του ισως και λογω του φωτισμου του χωρου δεν ... , φωτεινος αφου παρα τα φωτα εβλεπες καλα.

Πολυ ασχημος ομως σχεδιαστικα , σαν να εχεις παρει μια κουτα βαζεις μια λαμπα μπροστα και ετοιμος ...
remote δεν βρηκα , αλλα δεν ειχα και χρονο

Πάντως επειδή παραπάνω αναφέρθηκε κάτι για πολύ καλή τιμή, με μερικά
τηλέφωνα που έκανα δεν βρήκα καλύτερη τιμή από τα 4 χιλιάρικα.
Εκεί βρίσκεται και ο περλ.
Ξέρετε κάτι καλύτερο;

Re: Απάντηση: Panasonic 1000 ή αλλιώς "The Revenge of LCD"

Πιστεψε με, δεν φαινεται καθολου σαν να εχει smooth screen! Η εικονα ειναι πολυ sharp!

Συμφωνώ και επαυαξάνω. Η ευκρίνειά του είναι πολύ καλή δίχως να δίνει καμία απολύτως εντύπωση ότι υπάρχει κάποια επέμβαση σε αυτή.
Απλά και αναφορικά με την εμπειρία που είχα από τη θέαση Panasonic & BenQ διαδοχικά στο χώρο μου...
Ελάχιστα υποδυέστερη ευκρίνεια από αυτή του BenQ 10.000, με περίπου ίδια επίπεδα black, αλλά με ανώτερη δυναμική και ανάδειξη λεπτομεριών.
Επίσης ο Panasonic δίνει την εντύπωση ότι η εικόνα είναι λίγο πιο συμπαγής εμφανίζοντας τις αρετές της HD ανάλυσης καλύτερα.
Χρωματικά πιστεύω ότι είναι πολύ καλός και μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος με μία ιδιαίτερη περιποίηση...Βέβαια πιστεύω ότι ο 10.000 έχει πιο live αίσθηση χρωμάτων, χωρίς όμως αυτό να υποβιβάζει τον Panasonic.
Εν κατακλείδι πολύ δύσκολα θα έπαιρνα μία απόφαση για την απόκτηση κάποιου εκ των 2 προβολέων.
Μόνο αν λάμβανα υπόψη και την εμφάνιση...τότε θα έκλεινα προς τον BenQ που είναι, εκτός των άλλων, όντως ένας εμφανίσιμος προβολέας...
Από ότι όμως φαίνεται, οι εκπλήξεις δεν έχουν τέλος....

Άξιος!!!

Last edited:
Υπαρχει αναλυτικοτατο review στο wsr αυτου του μηνα.

This is a very fine video projector. The inclusion of the Waveform
Monitor is truly unique and can be easily used to advantage by
almost every user. The overall picture quality is superb, resolution
and color rendition are excellent, and the as-received calibration is
good. Black level and low-level detail will satisfy most viewers.
Features and options abound. This level of performance is beyond
anything that was available at reasonable cost a few years ago, and
compares well to almost any projector at any price. This unit is one of
the best values for the money in a full 1080p projector. It is highly
recommended
. WSR

:grinning-smiley-043

Αρα μαλλον, καλα βλεπουμε.....-bye-

Τι να σου πω... Οταν τον ειχα δει μου αρεσε καλυτερα απο τους BenQ 8720 και W10000...Ειχε καλυτερο μαυρο, ωραια χρωματα και ικανοποιητικη ευκρινεια.

Προσωπικα που αρεσε παρα πολυ το συγκεκριμενο μηχανακι σε ολα τα επιπεδα.
Ειδικα σε αυτο των "εργαλειων" που σου δινει και μπορεις να το ρυθμισεις πααρα πολυ καλα.

Ενα πραγμα με χαλασε λιγο, το smoothscreen που εχει.

Δες το οπωσδηποτε , ισως και σε αντιπαραθεση με τον 9000 αν μπορεσεις !

Τι λέτε? Σε αυτή την τιμή πως στέκεται στον ανταγωνισμό? Σε σχέση με τον w9000 που έχει τιμή καταλόγου τα ίδια?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=1018&product=940682&tab=specs

Α ρε rainbow τι μας κάνεις. Πάλι ψάξιμο από την αρχή :bigcry:

Toν είχα δεί πρίν πολύ καιρό μαζί με παλλούς φίλους από το Avclub για πολύ λίγο δίπλα στον Pearl.
H πρώτη εντύπωση πάρα πολύ καλή... Πολύ καλό μαύρο, εντυπωσιακό για LCD.
Δεν έχω δεί τον W9000 αλλά έχω δεί τον 10000. Πιστεύω οτι ο W9000 δεν μπορεί να δώσει το ίδιο καλό μαύρο, εκτός αν είναι καλύτερος από τον 10000 που δεν το πιστεύω, μάλλον χειρότερος είναι.
Τώρα τι θα διάλεγα από τους 2.... Δύσκολο.
Αν κάποιος με διαβεβαίωνε οτι με το πέρασμα του χρόνου και μετά από 200-300 ώρες δεν θα έχω προβλήματα με τα panels του LCD θα έπαιρνα σίγουρα τον Panasonic.
Επειδή όμως κανένας δεν μπορεί να με διαβεβαιώσει γι' αυτό.... χμ...χμ..
Δεν ξέρω, θα περίμενα να δώ την τιμή του SONY 60..
icon10.gif

Θα μου πείς... Καί ποιός σε διαβεβαιώνει οτι δεν θα έχεις πρόβλημα με τα panels του 60άρη;
Κανένας, απλά έχω πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους SXRD.

Δυστυχώς Μπάμπη ο VW60 μας έκοψε λίγο τα φτερά ως προς την τιμή του. Δεν θέλω να δώσω 4500+ (και λίγα λεω όταν βλέπω στο πλαίσιο τιμή 5199). Κάπου στα 3,000 θέλω να κινηθώ και δυστυχώς σκέφτομαι να βγάλω στην άκρη τους DLP λόγο rainbow. Έτσι και δω κάτι μια φορά μετά ψάχνω συνέχεια να το δω. Το έχω αυτό το πρόβλημα....

Αν ο Panasonic είναι τόσο καλός, φαντάζει μια καλή λύση και για μένα λόγω ρυθμιστικών:Banane0:

Αν ο Panasonic είναι τόσο καλός, φαντάζει μια καλή λύση και για μένα λόγω ρυθμιστικών:Banane0:

Αυτό που το βάζεις....? Επειδή είχα πριν LCD είναι μαγεία η τοποθέτηση του... Η βάση στον τοίχο είναι έτοιμη και περιμένει... Διαφορετικά πάμε για νέες τρύπες και βάσεις στο ταβάνι!

Αυτό που το βάζεις....? Επειδή είχα πριν LCD είναι μαγεία η τοποθέτηση του... Η βάση στον τοίχο είναι έτοιμη και περιμένει... Διαφορετικά πάμε για νέες τρύπες και βάσεις στο ταβάνι!

Ο εφιάλτης μου.... να αλλάζω ολόκληρη την εγκατάσταση και καλωδίωση... υπάρχουν όμως οι εθελοντές για κάθε περίπτωση!;)

Δές τον τότε..... Θα εκπλαγείς ευχάριστα.
icon12.gif

(Καλά, ο 60 δεν θα έρθει κοντά στα 3500 Ε; Αφού έτσι λέει ο Νάθαν
icon10.gif
)

Που να τον δω βρε παιδιά? Εύκολο πράγμα είναι? Μόνο αν είναι κανένας εδώ μέσα κάτοχος.... Αλλά δεν βλέπω και πολλούς.... :chinscratch:

Περιμένω να πάρει θέση και ο Ναθ... :jester: