Panasonic 42 Pz70 ή 42 Px80 ?

Re: Απάντηση: Panasonic 42 Pz70 ή 42 Px80 ?

Εχω κι εγω το ίδιο διλημμα! Θελει ο κολλητος μου να παρει TV σε αυτα τα χρηματα και δεν ξερω πια να του προτεινω. Ειναι λιγο ψυχολογικο το θεμα γιατι η PX80 δεν ειναι ουτε 720p. Τις εχει δει κανεις διπλα διπλα με HD υλικο για να μας διαφωτισει; Εγω εχω δει την PZ70 συνδεδεμενη με bluray και εντυπωσιαστηκα με την εικονα της.

Κι εγώ την είδα να παίζει από Bluray και δίπλα έπαιζε από σκληρό δίσκο μία Pioneer 4280xd. Η 2η έχει ανάλυση 1024 x 768 και όμως έπαιζε καλύτερα!!!! 3 άτομα καθόμαστε απέναντι και μας τρέχανε τα σάλια από την εικόνα της Pio.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι καλά είναι και τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά μόνο στα χαρτιά.... την ανάλυση και τα φίλτρα τα ξέρουμε όλοι, αλλά μου φαίνεται ότι άλλα πράγματα κανουν τη διαφορά (π.χ. ο επεξεργαστής εικόνας που χρησιμοποιείται στο εκάστοτε μοντέλο).

Τέλος πάντων, για να καταλήξω: ακόμα και ο πωλητής μου είπε να προτιμήσω την καινούρια px80 από την pz70, παρόλη τη διαφορά στην ανάλυση (και παρόλο που λογικά αυτός θα ήθελε να "σπρώξει" το παλιό μοντέλο). Και ήταν ο μόνος μέχρι τώρα πωλητής που ήξερε και 5 πράγματα (οι υπόλοιποι ήταν του στυλ: "πλάσμα θέλετε? Γιατί, έχετε καφενείο?........). Λογικό είναι ό,τι πιο καινούριο να είναι βελτιωμένο. Ελπίζω να βοήθησα
-bye-

Ωραίος o gatsouni!!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!
Σε παιχνίδια φαίνεται η διαφορά 720p 1080p?

Ωραίος o gatsouni!!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!
Σε παιχνίδια φαίνεται η διαφορά 720p 1080p?

Δεν έχω δει ακόμα την εικόνα της PX80. Έχω πάει σε 15 μαγαζιά και δεν την έχει κανένας να παίζει. Μάλλον την Πέμπτη θα την φέρει κάποιος και θα τη δω να παίζει. Αν μπορέσω θα του πω να τη βάλει σε PS3 για να δω τη συμπεριφορά της και στα δύο σήματα

Μια ερωτηση και εγώ για λογαριασμό φίλου. Τι διαφορά εχει η 42PZ 70 με την 42PZ700?
Από τα γραφόμενά σας προσπαθώ να των πείσω να πάρει την 42PX80E ή την 42PZ80 (για ψυχολογικούς λόγους βλέπε full HD) ,γιατί έχουν και μεγαλύτερο λόγο αντίθεσης από τις άλλες δύο (42PZ 70 και 42PZ700). Η χρήση θα είναι τηλεοπτικό σήμα – ps3 και αποσταση θεασης 2,5m.
Ευχαριστώ .

Τι διαφορά εχει η 42PZ 70 με την 42PZ700?
.

Από μία γρήγορη ματιά, δε νομίζω ότι έχουν και μεγάλες διαφορές, δηλαδή ουσιατικές.

Δες και εδώ
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=704441
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=688604
http://whathifi.com/forums/p/5938/33255.aspx

η PZ700 έχει καλύτερα ηχεία, μία HDMI επιπλέον (συνολικά 3), έχει PIP. Βασικά αυτά.

Μάλλον η PZ 70 θεωρείται πιο "τίμια" αγορά, αλλά και πάλι θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους ότι η PX80 η καλύτερη all aroung λύση στην κατηγορία της (σύμφωνα πάντα με τα όσα έχω διαβάσει). :Banane0:

H PZ700 είναι καλύτερα εξοπλισμένη όπως αναφέρθηκε στο προηγούμενο μήνυμα, αλλά δεν δέχεται σήμα 24fps και έχει διαφορετικό φίλτρο στην οθόνη με αποτέλεσμα λιγότερες αντανακλάσεις αλλά και μικρότερη αντίθεση από την PΖ70. Μεταξύ των 2 η PZ70 είναι σαφώς πιο συμφέρουσα αγορά.

Πάντως θα συμφωνήσω πως η PX80 είναι ακόμα καλύτερη επιλογή.

Ρε παιδιά έχετε παρατηρήσει διαφορά στο 24fps ?
Εμένα μου φαίνεται πολυ τρικ το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό....

Ρε παιδιά έχετε παρατηρήσει διαφορά στο 24fps ?
Εμένα μου φαίνεται πολυ τρικ το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό....

Δεν είναι τρικ, απλά δεν γίνεται ορατό από όλους στον ίδιο βαθμό. Αν δεν μπορείς να δεις judder λόγω 2-3 pulldown μην ψάχνεις να το βρεις. Το πρόβλημα είναι πως αν το δεις μια φορά θα το βλέπεις συνέχεια :D