Panasonic 42S10 ή Philips 42PFL5604H

Re: Απάντηση: Re: Panasonic 42S10 ή Philips 42PFL5604H

Γιατι καθεσαι και δινεις σημασια σε ανοησιες?

Αφου η Pioneer εχει μεγαλυτερα περιθωρια κερδους (πολυ πιο ακριβη) κανενας πωλητης που εχει σώας τας φρένας δεν θα το εκανε αυτο...

Υπαρχει μαγαζι στη αθηνα που 5090 δειχνει χειροτερα και απο την 656 , δεν ξερω πως το καταφερανε αλλα ειναι πραγματικοκτητα 100%

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic 42S10 ή Philips 42PFL5604H

...είμαι περίεργος βρε Γιάννη (Yperion) αν, μετά από τόσα χρόνια που είσαι στο κουρμπέτι, έχεις εμπιστοσύνη στα λεγόμενα του συγκεκριμένου rerviewer, ουκ ολίγες φορές τα γραφόμενά του έχουν προκαλέσει γέλιο στο δικό μας forum και πολύ περισσότερο στο avforums.

Οχι δεν εχω 100% εμπιστοσυνη σε κανεναν εκτος HDTVtest , απλως ειναι λιγο παραξενο να πρεπει να δικαιολογησουμε γιατι ενα περυσινης ουσιαστικα τεχνολογιας μοντελο της Panasonic (S10) δεν ειναι καλυτερο απο μια απο τις καλυτερες μεσαιας τιμης τηλεορασεις LCD (B650).

Εγώ δεν μιλάω για τηλεοράσεις και ούτε με ενδιαφέρει η γνώμη του Τοξότη για οποιαδήποτε συσκευή,είτε είναι τηλεόραση, είτε είναι τοστιέρα, είτε laptop, είτε φούρνος μικροκυμάτων κ.λ.π..... για τον reviewer λέω ότι ... δεν....;)....-bye-

Re: Απάντηση: Panasonic 42S10 ή Philips 42PFL5604H

Ασχετα με τον συγκεκριμενο εγω προτιμω εναν δοκιμαστη με μετριες γνωσεις που γραφει οτι βλεπει παρα καποιον με αρκετες γνωσεις που γραφει οτι του επιβάλει η "δουλεια" του...

Βεβαια το καλυτερο θα ηταν να συνδυαζεται γνωση με αντικειμενικοτητα πραγμα δυσκολο στις μερες μας...

Καταρχην στις πλασμα δεν οριζεται καν response time...κατα δευτερον το judder δεν εχει σχεση με response time... κατα τριτον οπως οι LCD εχουν motion blur οι πλασμα εχουν phosphor trails και phosphor lag...

60_3453_5.jpg

http://www.digitalversus.com/article-364-3520-60.html

Στα πιο ακριβα μοντελα οπως η G10 που εχουν 600 Hz subfield η κινηση ειναι πολυ καλυτερη.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πρέπει να καταλάβω από την εικόνα που παρατέθηκε;
[Πολύ αξία δίνουμε στο digitalversus... Για εμένα είναι επιπέδου τοξότη και χειρότεροι...]

Εγώ το μόνο που βλέπω από το διάγραμμα είναι ασχετοσύνη. Η φωτεινότητα στα 200 είναι υπερβολική. Αν οι μετρήσεις είναι αληθείς, η πανασόνικ θα δείχνει καλύτερα αφού το contast είναι στα ίδια επίπεδα αλλά η στάθμη του μαύρου είναι χαμηλότερη...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic 42S10 ή Philips 42PFL5604H

[Πολύ αξία δίνουμε στο digitalversus... Για εμένα είναι επιπέδου τοξότη και χειρότεροι...]

+1000....:shakehands:.....-bye-

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πρέπει να καταλάβω από την εικόνα που παρατέθηκε;

Οποιος βρει πιο αξιοπιστο site με μετρησεις μπορει να μας το προτεινει...-bye-

To αλλο που εχει τετοια δεδομενα ειναι αυτο....

http://www.flatpanelshd.com/

ΥΓ. Οταν λες "χειροτεροι και απο Τοξοτη" εννοεις περιπου επιπεδου HiTech?:flipout:

Εγώ το μόνο που βλέπω από το διάγραμμα είναι ασχετοσύνη. Η φωτεινότητα στα 200 είναι υπερβολική.

Για θεαση ημερας το 179 ειναι λογικη τιμη...αλλωστε ως κατοχος Philips ξερεις πολυ καλα οτι μερικοι κατασκευαστες ρυθμιζουν σε πολυ υψηλη φωτεινοτητα out of the Βοx..

Αν οι μετρήσεις είναι αληθείς, η πανασόνικ θα δείχνει καλύτερα αφού το contast είναι στα ίδια επίπεδα αλλά η στάθμη του μαύρου είναι χαμηλότερη...

Αυτο το συμπερασμα ειναι αυθερετο , παντως εγω το εδειξα επειδη καποιοι μιλησαν για contrast που υποτειθεται οτι ειναι καλυτερο στις πλασμα

....

Οποιος βρει πιο αξιοπιστο site με μετρησεις μπορει να μας το προτεινει...-bye-

To αλλο που εχει τετοια δεδομενα ειναι αυτο....

http://www.flatpanelshd.com/

ΥΓ. Οταν λες "χειροτεροι και απο Τοξοτη" εννοεις περιπου επιπεδου HiTech?:flipout:

Αξιόπιστο που να βρεθεί... Δεν υπάρχει κανένα.
Απλά όταν επισημαίνουμε κάτι σαν πρόβλημα καλό είναι να είναι κάτι διασταυρωμένο. Διαφορετικά μπορούμε να πούμε ότι έχει αναφερθεί αυτό εκεί.
Όσο για το hitech, ναι τοξότης, hitech και digitalversus (και πολύ άλλοι) στο ίδιο καζάνι βράζουνε. Ίδιο επίπεδο. Το έχω πει μερικές φορές, ότι δεν εμπιστεύομαι κανέναν...
Αυτό μου με ανησυχεί όμως ιδιαίτερα με το εν λόγω site, είναι ότι πλασάρεται σαν πιο αξιόπιστο, με όλες αυτές τις φωτογραφίες που βάζει. Αφήνει έναν "αέρα" εγκυρότητας, ενώ στην πραγματικότητα παραπλανεί. Κάθε φωτογραφία που θα βρεις εκεί δημιουργεί ένα σωρό ερωτήματα, στα οποία οι "συγγραφείς" δεν επιθυμούν να απαντήσουν...
(Έχω στείλει 3 mail με απορίες. Ουδέποτε απάντησαν το παραμικρό. Ούτε καν ένα email ότι δεν απαντάνε δεν στείλανε...) -bye-

Για θεαση ημερας το 179 ειναι λογικη τιμη...αλλωστε ως κατοχος Philips ξερεις πολυ καλα οτι μερικοι κατασκευαστες ρυθμιζουν σε πολυ υψηλη φωτεινοτητα out of the Βοx..

Υπάρχει κατασκευαστής LCD που δεν το κάνει αυτό; Φαντάζομαι δεν είναι μόνο οι philips που έχουν shop mode...

Αν οι μετρήσεις είναι αληθείς, η πανασόνικ θα δείχνει καλύτερα αφού το contast είναι στα ίδια επίπεδα αλλά η στάθμη του μαύρου είναι χαμηλότερη...

Αυτο το συμπερασμα ειναι αυθερετο , παντως εγω το εδειξα επειδη καποιοι μιλησαν για contrast που υποτειθεται οτι ειναι καλυτερο στις πλασμα

http://www.tomsguide.com/us/HDTV-calibration-questions,review-1339-4.html

Βασικά το υποστηρίζει ένας τύπος που περνιέται για πρόεδρος του ISF. Εγώ δεν συμφωνώ σε μερικά μαζί του (μάλιστα από την συγκεκριμένη συνέντευξη αποκόμισα πολύ αρνητική άποψη για τον τύπο), αλλά το συγκεκριμένο μου φαίνεται σωστό...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=46455

Όσο για το hitech, ναι τοξότης, hitech και digitalversus (και πολύ άλλοι) στο ίδιο καζάνι βράζουνε.

Αυτό το "πολύ άλλοι" μου ξέφυγε... :blush:
"Πολλοί άλλοι" ήθελα να γράψω...

Οσο πιο πολυ το ψαχνει κανεις τοσο δεν βγαζει ακρη.

Θεωρητικα πρεπει σπιτι μας να εχουμε αλλη τηλεοραση για τηλεοπτικο σημα , αλλη για HD , αλλη για ημερα και αλλη για νυχτα...

Γι'αυτο και ουσιαστικα πρεπει να καταλληγουμε σε αυτην που εχει τους λιγοτερους συμβιβασμους και με βαση βεβαια και το γουστο του καθενος αλλα και το πορτοφολι του...-bye-

Προσωπικα εμενα δεν με ενδιαφερει εαν η καταναλωση στην πλασμα ειναι μεγαλυτερη απο μια lcd.

Απο το CNET που μετραει καταναλωσεις...

power-consumption.jpg

Η S10 (οπως και οι περυσινες PZ80/85) καιει τουλαχιστον 30% πανω απο την G10...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic 42S10 ή Philips 42PFL5604H

Απο το CNET που μετραει καταναλωσεις...

power-consumption.jpg

Η S10 (οπως και οι περυσινες PZ80/85) καιει τουλαχιστον 30% πανω απο την G10...

Φιλε μου το γνωριζω πολυ καλα οτι οι πλασμα εχουν μεγαλυτερη καταναλωση,αλλα το παραβλεπω μπροστα στο να εχω ζωντανη εικονα,αληθοφανες χρωματα,καλο τηλεοπτικο σημα,γωνια θεασης.
Αυτη την στιγμη την μονη που μπορω να παραδεχτω σαν εικονα προς το παρων ειναι η σειρα 6000/7000 led της samsung.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic 42S10 ή Philips 42PFL5604H

Φιλε μου το γνωριζω πολυ καλα οτι οι πλασμα εχουν μεγαλυτερη καταναλωση,αλλα το παραβλεπω μπροστα στο να εχω ζωντανη εικονα,αληθοφανες χρωματα,καλο τηλεοπτικο σημα,γωνια θεασης.
Αυτη την στιγμη την μονη που μπορω να παραδεχτω σαν εικονα προς το παρων ειναι η σειρα 6000/7000 led της samsung.

Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα , ειδικα στα λεφτα που κοστιζει η S10...απο εκει και περα σε υψηλοτερες τιμες σιγουρα υπαρχουν και αλλες προτασεις...