Panasonic 42U20 στα 399 αξίζει για αγορα?

DeareN

New member
6 August 2009
35
Καλημερα σε ολους. Προσφατα βρηκα μια panasonic 42u20 σε αριστη κατασταση απο ενα παιδι στα 399 και σκεφτομουν οτι ειναι καλη ευκαιρια μεχρι που ειδα το thread για τις καταγγελιες στο συγκεκριμενο μοντελο. Τι γινεται ρε παιδια? Αξίζει τελικα η αγορα της ή οχι?
Ευχαριστω

Ευχαριστω αλλα επειδη το budget ειναι περιορισμενο μεχρι 500 ευρω μου φαινεται καλη ευκαιρια. Ξεχασα να πω οτι ο χωρος ειναι πολυ περιορισμενος δηλαδη τωρα εχω μια 37´' και η θεαση ειναι περιπου στα 2 μετρα (το ξερω ειναι κοντα αλλα μου αρεσει) . Επισης να τονισω οτι τη χρησιμοποιω ποιο πολυ για να συνδευω το laptop με hdmi και η συγκεκριμενη Lg που εχω (Ld450) σε σχεση με την B620 την Samsung που εχουμε στο σαλονι εχει τεραστεια διαφορα υπερ της samsung (ποιοτητα χρωματων+πολυ ανωτερη εικονα σε Hd αρχεια). Επισης να πω οτι η c650 37'' δινεται εκθεσιακη στο πλαισιο στα 499 και τη σκεφτομαι και αυτη. Και επειδη δεν γνωριζω θα ηθελα ενα σχολιο για την panasonic 42u20 σε σχεση π.χ με τη samsung le40c650. Να τονισω οτι δεν ειχα ποτε πλασμα. Τι μου προτείνετε? Ευχαριστω και σορρυ για το μπερδεμενο ποστ

Last edited:
400 ευρώ για μεταχειρισμένη τηλεόραση με δικό της νήμα παραπόνων...
Ευκαιρία!

Ωραιο το σχολιο σου αλλα σκεψου οτι εδωσα τα ιδια χρηματα για αγορα καινουργιας 37'' lg ld450 και η εικόνα ειναι πολυ χειροτερη (μαθημενος με samsung). Και στα ιδια χρηματα τι εχεις να προτεινεις καλυτερο? Εγω ειχα κλεισει ως προς τη samsung le37c650 που τη δινει στα 399 το amazon.de αλλα δε τη στελνει λογω βαρους (ενω αντιθετα τις 32'' τις στελνει οπως και τις led μεχρι 40).

Δεν ειναι τοσο απλο.

Υπαρχουν 47 κατοχοι εκ των οποιων 9 θα διεκδικησουν δικαστικα αποζημιωση.

Το ποσοστο δηλαδη ειναι γυρω στο 20%.

Το αλλο θεμα ειναι αν δινει μονο 399 για τηλεοραση η μπορει να ανεβει παραπανω.

Αν μπορει να ανεβει εννοειται οτι υπαρχουν καλυτερες τηλεορασεις οπως η U30 και η C650.

αυτο ηθελα να ακουσω και σε ευχαριστω, το θεμα ειναι απο πλευρας εικονας δεβ εχω καταλαβει σε τι επιπεδα ειναι η u20. Δηλαδη σε συγκριση u20 με lg ld450 και με samsung c650 η u20 κλεινει προς Ld450 ή c650. Μαλλον με βλεπω να καταληγω σε c650 εστω και στις 37''. Επισης η ue37d5000 σε σχεση με την le37c650?

Για τα δεδομενα των πλασμα θα μπορουσε να ειναι καλυτερη αν η Panasonic δεν ειχε κανει καποιες βλακειες οπως την ελλειψη IFC και το λαθος gamma.

H συγκριση ομως με LCD 50 Hz οπως η LD450 και D5000 ειναι ατοπη.

Για εμενα η U30 ειναι σιγουρα καλυτερη απο την C650 , η U20 ειναι συνολικα χειροτερη απο την 650.

Το μπάτζετ σου είναι στα 500 απο ότι βλέπω.
Σε αυτά τα λεφτά μπορείς να πάρεις κάποιο φετινό μοντέλο, απο πρώτο χέρι και χωρίς νήμα παραπονούμενων.

Αφού σου αρέσουν οι Samsung http://www.skroutz.gr/s/331493/Samsung-LE40D550-40%22.html

Αν θες να δοκιμάσεις πλάσμα, μαζεύεις ένα 50άρικο ακόμα και παίρνεις την U30 ή παίρνεις στα 450 κάποια LG πλάσμα.

Οσο για τη μεταχειρισμενη καλυτερα να την αφησω ετσι? Βεβαια στα 399 42'' και τετοια εικονα δε νομιζω να βρω... so confused right now...

Παιδιά κάπου είδα να γράφεται πως τα panel των φετινών Samsung είναι πολύ χειρότερα των περσινών μοντέλων. Ισχύει κάτι τέτοιο? Γιατί αν ναι τότε είναι προτιμότερη η C650 από D550 χωρίς συζήτηση.

Δεν ειναι χειροτερα μονο φετος. Καθε χρονο εχουμε panel lottery , δηλαδη το ιδιο μοντελο πχ. C650 μπορει να εχει 3 διαφορετικα πανελ απο τρεις κατασκευαστες (Samsung , AUO , ChiMei).

Ορισμενα ομως μοντελα οπως η φετινη D5000/5500 εχουν αποκλειστικα ChiMei. Αρα η αγορα C650 οπου μπορει να σου τυχει κατι καλυτερο ειναι προτιμοτερη και εχει και 100 Hz ενω η D5000 εχει ουσιαστικα 50.

Ναι σωστά απλά κάπου είδα πως όλα τα φετινά μοντέλα έχουν αποκλειστικά panel AUO λόγω κόστους, οπότε δεν είναι καν lottery! Ίσως και να μην είναι έτσι και να είναι λίγο υπερβολικό βέβαια.

Δεν ειναι χειροτερα μονο φετος. Καθε χρονο εχουμε panel lottery , δηλαδη το ιδιο μοντελο πχ. C650 μπορει να εχει 3 διαφορετικα πανελ απο τρεις κατασκευαστες (Samsung , AUO , ChiMei).

Ορισμενα ομως μοντελα οπως η φετινη D5000/5500 εχουν αποκλειστικα ChiMei. Αρα η αγορα C650 οπου μπορει να σου τυχει κατι καλυτερο ειναι προτιμοτερη και εχει και 100 Hz ενω η D5000 εχει ουσιαστικα 50.
Φιλε μου μηπως γνωριζεις καποιο τροπο να δουμε το Panel που φοραει η c650 απο το κουτι της? Η τουλαχιστον οταν ειναι ανοιχτη απο το νουμερο που γραφει? Θυμαμαι στις toshiba γινοταν παλια.