Panasonic 50" et60 vs ή Sony 47" w805 ???

Τελικά δε προχώρησα στην αγορά,διότι μου έκανε μια καλή προσφορά ο υπάλληλος γνωστής αλυσίδας. Έχει την 47αρα W805 se 699 ευρώ με μια σύνδεση σταθερού-ιντερνετ της wind (πολύ συμφαίρουσα και η προσφορά της wind) και φυσικά η τηλεόραση στα 699!!
Οπότε το δίλλημα Panasonic ET60 στις 42 ίντσες στα 640 (με επιτόκια) ή ...... Sony W805 στις 47 ίντσες (!!) με 716 ευρώ (με τα επιτόκια)...

Τι θα διαλλέγατε αν ήσαστε στη θέση μου;;

40-42" είναι πολύ μικρό μέγεθος. Σε μία εβδομάδα θα το έχεις μετανιώσει.

47" είναι απλά ΟΚ. Αν μπορούσες να πας σε 50" θα ήταν ακόμη καλύτερα.

Απάντηση: Re: Panasonic 50" et60 vs ή Sony 47" w805 ???

Τελικά δε προχώρησα στην αγορά,διότι μου έκανε μια καλή προσφορά ο υπάλληλος γνωστής αλυσίδας.

Είναι προσφορά κανονική της αλυσίδας ή κάτι ειδικό; Αν είναι κανονική προσφορά, για ποιά αλυσίδα μιλάμε;

Re: Απάντηση: Re: Panasonic 50" et60 vs ή Sony 47" w805 ???

Είναι προσφορά κανονική της αλυσίδας ή κάτι ειδικό; Αν είναι κανονική προσφορά, για ποιά αλυσίδα μιλάμε;

Ναι κανονική προσφορά για όλους. Στα public συγκεκριμένα αν πάρεις ένα συμβόλαιο για σταθερά της wind που κοστίζει 20ε/μήνα και προσφέρει 2 ώρες προς σταθερά,δυο ώρες προς κινητά και 24άρι ίντερνετ για 12 μήνες συμβόλαιο,τότε η τιμή της τηλεόρασης από 999 ευρώ(που κοστίζει στο κατάστημα/και 911 από το ίντερνετ του καταστήματος) κατεβαίνει στα 699!! Μιλάμε για την w805. Επίσης κάτι που δεν στο λένε,είναι πως υπάρχει ένα τέλος ενεργοποίησης γραμμής που κοστίζει 36 ευρώ. Δηλ σύνολο 735 ευρώ (προσωπικά θα μου κοστίσει 752,λόγω του ότι θα την ξεπληρώσω με δόσεις.)
Νομίζω πολύ καλή τιμή και καλή τηλεόραση +του ότι η προσφορά της wind είναι καλύτερη από αυτή που έχω ήδη (της cyta). Θα την αποκτήσω από Δευτέρα. Όντως έχετε δίκιο. Η 42 άρα είναι μικρή. Η 47άρα στη γκαρσονιέρα μου θα είναι πολύ εντυπωσιακή και ίσως δημιουργεί μια ευχάριστη υπερβολή.
Άσχετο προς το θέμα της Tv,η wind είναι αξιόπιστη ως προς αυτή τη σύνθεση που θέλω;; Το ίντερνετ θα έχει προβλήματα;; Αν έχει κάποιος wind ας μου πει αν έχει κανένα παράπονο σε σταθερό και ίντερνετ..

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Panasonic 50" et60 vs ή Sony 47" w805 ???

Έχω wind double play τα τελευταία 2 χρόνια. Μια χαρά χωρίς καθόλου προβλήματα. Ιντερνετ (24αρι) και σταθερό με απεριόριστες δωρεάν κλήσεις. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα. Μόνο μείον για μένα είναι ότι δεν έχει τηλεοπτικό σε πακέτο (όπως οι άλλοι με ΟΤΕ TV, ΝΟVA).