panasonic 50g10 ή sony 52z5500 ή κάποια άλλη

kgiannou

New member
21 October 2009
48
Καλησπέρα,
Θέλω να αγοράσω μια 50+ τηλεόραση για απόσταση θέασης περίπου 3-3.5 μέτρα. Η χρήση της θα είναι τηλεοπτικό σήμα, HD υλικό και καμιά φορά (μάλλον σπάνια) κανένα παιχνιδάκι... Τα λεφτά που λέω να διαθέσω είναι γύρω στα 1500.

Αυτές τις μέρες το mediamarkt έχει προσφορά την 52z5500 στα 1600 μετρητοίς (νομίζω είναι καλή προσφορά).Βέβαια δεν έχουν πολλά κομμάτια (Θεσσαλονίκη) οπότε ίσως και τώρα να έχουν τελειώσει...Η εικόνα της μου αρέσει πολύ...

Έχω δεί την 46g10 να παίζει hd υλικό σε μαγαζί με πολύ φωτισμό και μπορώ να πω ότι η εικόνα της ήταν πολύ καλή. Σε σκοτεινό περιβάλλον ή σε συνθήκες φωτισμού σπιτιού η εικόνα είναι καλύτερη? Επίσης ποια η διαφορά της σε σχέση με u10 και s10?

Ανάμεσα στην sony Και στις panasonic ποιά θα επιλέγατε? Η sony είναι 2 ίντσες παραπάνω (και 200 ευρώ περίπου παραπάνω από 50g10) και είναι lcd. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο τις πλάσμα μήπως έχουμε κανένα παρατράγουδο εάν παίξω κανένα παιχνίδι.

Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!!!

Αυτές τις μέρες το mediamarkt έχει προσφορά την 52z5500 στα 1600 μετρητοίς (νομίζω είναι καλή προσφορά).Βέβαια δεν έχουν πολλά κομμάτια (Θεσσαλονίκη) οπότε ίσως και τώρα να έχουν τελειώσει...Η εικόνα της μου αρέσει πολύ...

Εισαι σιγουρος οτι ειναι η 52Ζ5500?Αν ναι,προκειται για τεραστια προσφορα,αφου προ τριμηνου την πηρα γυρω στα 2300 .Παρτην με κλειστα ματια!

Πολύ καλή η προσφορά όντως! Αλλά εγώ θα σου έλεγα να τσιμπήσεις την g10 ή την g15 άν θες κάποιες extra δυνατότητες.

Αν μπορείς να πάρεις plasma (εγώ δεν μπορούσα για λόγους που έχω αναφέρει εδώ μέσα) τότε εννοείται να πάρεις.. πάντως για την 52z5500 όπως λέω και εδώ
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=1072643&postcount=20
Εδώ και 3-4 ώρες κοσμεί το σαλόνι μου χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή ρύθμιση ακόμα (ούτε σε τι mode είναι δεν κοίταξα) και παρόλλα αυτά η εικόνα της (σε hd πάντα) είναι απλά φανταστική με φανταστικό μαύρο...
Δεν ξέρω επίσης τι γράφει για bleeding και clouding στο ποστ του review εγώ δεν παρατήρησα το παραμικρό με κλειστά τα φώτα και με σκοτεινές σκηνές ή απόλυτα μαύρες.. ίσως τυχερός δεν ξέρω..φαντάζομαι με ρύθμιση θα είναι ακόμα (!!) καλύτερη.. οπότε την συνιστώ ανεπιφύλακτα :) αν δε την πάρεις στα 1600 όπως εγώ.. άρπα την όσο είναι καιρός!!

Σίγουρα δεν ειναι η 52W5500 ? Όταν το Media Markt λέει προσφορά συνήθως την έχει στην τιμή που μπορείς να την βρείς και αλλού χωρίς προσφορά

Αν είναι χτύπα την -bye-

http://www.sony.gr/product/t46-w-series/kdl-52w5500
http://www.sony.gr/product/t46-z-series/kdl-52z5500

Φανταζομαι οτι στο κουτι θα γραφει ποια ειναι.
Το ενα εκπληκτικο παντως ειναι οτι ακομα και στο σκρουτζ η χαμηλοτερη τιμη βγαινει στα 2100 περιπου.Το αλλο ειναι οτι καταφερες να χωρεσεις σε Getz κουτι διαστασεων 150 εκ. πλατος Χ 86,6 εκ. υψος!(εγω παντως με το golf δεν μπορεσα να τη χωρεσω κιαναγκάστηκα να την παρω με δανεικο φορτηγακι)

Πλάκα έκανα.. λες να μην μπορώ να καταλάβω ποια tv έχω? :)) εκτός αν η w είναι με 200hz και με ομοιόμορφο γυάλινο πλαίσιο σαν την z και δεν το ξέρω :)

Το ότι την χώρεσα στο Getz.. με την γυναίκα μου μάλιστα στην θέση του συνοδηγού.. ούτε και που θα μπορέσεις να το φανταστείς.. καθότι είμαι και τεράστιος του λόγου μου :) οι Θέσεις είχαν πάει τόσο μπροστά που εγώ οδηγούσα κολλημένος στο τιμόνι σαν τον mr bean, η γυναίκα μου χτύπαγε το κεφάλι της στο... σκιάδιο, τα προσκέφαλα είχαν βγεί φυσικά ώστε να κάτσει η tv πάνω στα καθίσματα (όπου την είχα σαν άβολο προσκέφαλο) και γενικά ούτε εγώ δεν κατάλαβα πως χώρεσε με λίγα λόγια.. αλλά για την τιμή που την βρήκα το πρώτο πράγμα που είπα είναι "θα την πάρω και ας χρειαστεί να την κουβαλήσω με τα πόδια προκειμένου να την αφήσω και τυχαία να την δώσουν δήθεν κατα λάθος" (την έχω πατήσει στο παρελθόν)

Ναί είναι η z (και εγώ δεν το πίστευα).. Αθήνα δεν έχει μείνει σάλιο αλλά Θεσσ ρωτήστε μήπως έμεινε κανένα κομμάτι..

Σαλονίκη από Δευτέρα θα έχει μείνει τίποτα? Εάν τελειώσουν θα φέρουν άλλες?

Τελικά έχουν τελειώσει και στα 2 καταστήματα στην Θεσσαλονίκη.....
5-6 κομμάτια θα είχαν σε κάθε κατάστημα και μου τις βγάλαν και στο φυλλάδιο...