Panasonic 50G30 vs 50VT30

Για αμεση συνενοηση με πωλητες "LED" στα καταστηματα...

Μετάφραση Γαλλικά > Ελληνικά piscine=πισίνα pension=πανσιόν television=τηλεόραση garantie=εγγύηση gazon=γρασίδι aller-retour=πήγαινε έλα double face=διπλή όψη grand succès=μεγάλη επιτυχία manger=φαγητό gourmet=γκουρμέ fricassée=φρικασέ (μαγειρική) concassé=κονκασέ (μαγειρική) fruit gelé=ζελέ φρούτων complet=πλήρες madame=κυρία sac-voyage=ταξιδιωτικός σάκος garçon=γκαρσόνι/αγόρι chaise-longue=σεζλόνγκ (μακριά καρέκλα) plongeon=πλονζόν (βουτιά)

Απάντηση: Re: Panasonic 50G30 vs 50VT30

εβλεπα 50''gt30 k otan σκουρενε οι εικονα σε ολη σχεδον την οθονη μαυρη μιλαμε ωραιο μαυρο
τσουπ παμε στην φωτεινη κ κινηση κ αποτομα κ το περασμα απο τη μια εικονα στην αλλη εκανε κατι σαν πιξελιασμα κατι σαν παω δεν παω
αν γινομαι αντιληπτος

Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να σε καταλάβω,θα προσπαθήσω να δω κάπου την 50gt30 μήπως και μπορέσω να βγάλω κάποιο συμπέρασμα.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic 50G30 vs 50VT30

μάλλον αυτό που είχε πει ένας υπάλληλος του κωτσόβολου σε κάποιο μέλος.

"μπορεί οι πλάσμα να λένε 600hz αλλά ο επεξεργαστής τους δεν φτάνει και ετσι είναι θεωρητικό το νούμερο - δηλάδή έχουμε bottleneck μεταξύ επεξεργαστή εικόνας και πάνελ"

την 55 led την είδα στο πλαίσιο αλλά οπ πωλητής μου έλεγε κάτι κουφά του τύπου

"πισιν - φουλ πανσιον - τελεβισιον αιρκοντισιον γκαραντί - γκαζόν και από μανζέ - φρικασε - κονκασε - φρουιζελε"

χαχαχα; καλο!!!!!αυτο που το πας οι μεν 400hz crm κ εννοουν 200
κ οι σχιστοματιδες 600 hz sub-field,,,, k δεν ισχυει κ δεν ξερουμε την πραγματικη τιμη χαχαχα τι να κανω γελαω χαχα;χα:drummer:

αν την είδες στο πλαίσιο τα σήματα τους είναι χάλι μαύρο αν παίζουν από την κεντρική εγκατάσταση. επειδή παίζουν συνήθως χαμηλής ποιότητας hd σήμα - trailer ταινιών από youtube υποψιάζομαι ότι είδες κάτι σαν banding λόγω της χαμηλής ανάλυσης σε συνδυασμό με πιξέλιασμα που έχουν τα trailer τους και την δυναμική ανάλυση. φαίνεται ειδικά από κοντά (<1-1.5μ) και τους έχω κάνει παρατήρηση να το προσέξουν λίγο το θέμα γιατί όλες δείχνουν χάλια.

αν έπαιζε από bluray αλλάζει το πράγμα.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic 50G30 vs 50VT30

Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να σε καταλάβω,θα προσπαθήσω να δω κάπου την 50gt30 μήπως και μπορέσω να βγάλω κάποιο συμπέρασμα.
ωωωω οραν δειχνει τα τρευλερμ κ σβηνει η εικονα στην ταινεια σε μια σκηνη σε μαυρο κ ξανανοιγει σε φωσ σκλωνει κανει πιξελιαματα απτο μαυρο στο αποτομο λευκο

αν την είδες στο πλαίσιο τα σήματα τους είναι χάλι μαύρο αν παίζουν από την κεντρική εγκατάσταση. επειδή παίζουν συνήθως χαμηλής ποιότητας hd σήμα - trailer ταινιών από youtube υποψιάζομαι ότι είδες κάτι σαν banding λόγω της χαμηλής ανάλυσης σε συνδυασμό με πιξέλιασμα που έχουν τα trailer τους και την δυναμική ανάλυση. φαίνεται ειδικά από κοντά (<1-1.5μ) και τους έχω κάνει παρατήρηση να το προσέξουν λίγο το θέμα γιατί όλες δείχνουν χάλια.

αν έπαιζε από bluray αλλάζει το πράγμα.
στης λατσης ναι πλαισιο μαρουσι κ μου ειπαν μπλου ρευ χαιρετισματα κ απτην γυναικα ειναι διπλα μου κ με ρωτα με ποιον μιλαω

καμια ομορφη???χαχαχαχαχαχα