Panasonic 50S20 ή Lg 50PK550?

sam4

New member
24 October 2007
9
Ανάμεσα στις 2 ποια θα προτιμουσατε; Αξιζει να δωσει κανεις τα 300 παραπανω για να παει σε Panasonic? Η πανασονικ εχει πολυ λιγοτερες ανακλασεις απο την lg? Γιατι παντου διαβαζω οτι η lg εχει θεμα στον τομεα των ανακλασεων.

Η διαφορά είναι περι τα 370Ε+, και δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει...

Εγώ σκεφτόμουν για την 46s20 που είναι κάνα 170άρι πάνω, αλλά μάλλον καλύτερες οι 50''!

Μόνο κακό ότι η PK550 αργεί πολύ...!!!
(Τώρα μου είπαν για 2-3 εβδομάδες ακόμα!) :-(

Τωρα ειδα και την panasonic 50u20 στο σκρουτζ στα 1099.Δε ξερω αν την εχουν και διαθεσιμη βεβαια.Την lg βαριεμαι να περιμενω 2-3 βδομαδες να την παρω οποτε λεω να παω για πανασονικ.

Αν πας σε panasonic, θεωρώ ποιο σοφή επιλογή την s20 από την u20 αφού η πρώτη είναι μια κλάση πάνω και η διαφορά τους είναι κάτω από τα 50 ...

Tην PK550 δεν την εχω δει , παντως γνωστος μου πηρε προσφατα την 50PS3000 (περυσινο μοντελο) και πραγματικα η εικονα ειναι παρα πολυ καλη σε τηλεοπτικο σημα που την ειδα...

Οποτε οι περισσοτεροι λετε για την πανασονικ λογω ονοματος κυριως ε; Οκ μαλλον προς τα εκει θα παω γιατι βαριεμαι να περιμενω αλλες 2-3 βδομαδες. Οσοι την εχετε ειστε ικανοποιημενοι; Κυριως απο egreat βλεπω και λιγο τηλεοπτικο και πολυ λιγο wii

εγω φιλε μου πριν καποιες μερες βρηκα σε προσφορα μια πανασονικ 46s10 στην τιμη..των 640 ευρω (εκθεσιακο κομματι)....μπορω να πω οτι εχει καταπληκτικη εικονα!!!

Οποτε φανταζομαι κ με τα καινουργια μοντελα θα εχουν τρομερη εικονα...παρολα αυτα εγω θα επερνα ενα περσινο μοντελο σε χαμηλη τιμη παρα να πληρωσω ενα καινουργιο με τσιμπιμενη τιμη....

απο τα καινουργια θα επερνα ισως την panasonic s20 κοντα στα 1000....

Νομιζω οτι ο φιλος απαντα το ερωτημα σου...