panasonic 55" st60 vs samsung 55" es8000

Απάντηση: samsung 51 f5000

Σε 50 Hz LCD ή με 100 Hz και περισσότερα χωρίς ενεργοποιημένο το motion interpolation είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει. Δεν σημαίνει απαραίτητα όμως πως φταίει και το response time.

Re: samsung 51 f5000

Ε τι αλλο να φταιει βρε μιχαλη?
καθαρη κινηση σε lcd χωρις πολλα (πραγματικα) hz,δε γινεται

Το γράφω γιατί μπορεί ο φίλος να είδε για παράδειγμα κάποια 50 Hz με σχετικά χαμηλό χρόνο απόκρισης και να υποθέτει πως για την όποια θολούρα στη γρήγορη κίνηση του πλάνου φταίει το δεύτερο...

ψιλα γραμματα για μενα μια και δεν εχω τεχνικες γνωσεις. σιγουρα δεν το εχω δει σε Tv 50hz αλλα το motion interpolation Που λες υπαρχει σε ολες τις Led?

Το γράφω και προηγουμένως, στις 100 Hz και πάνω...

Re: Απάντηση: samsung 51 f5000

Το γράφω και προηγουμένως, στις 100 Hz και πάνω...

εννοουσα οτ δεν το εχω δει γιατι δεν εχω παιξει ποτε σε tv 50hz ειναι ολες απο 100hz και πανω....
αλλα αν ανεβαινει τελικα το input lag τελικα ποιο το νοημα?

Κοίτα, στη δική μου SL800 το έχω απενεργοποιημένο συνήθως όταν παίζω. Σε αθλητικά παιχνίδια όμως το βάζω στο χαμηλό. Διαφορά σε lag στη δική μου δεν παρατηρώ. Εξαρτάται από τη κάθε τηλεόραση.

thanks αν και καταλαβα πως αν δεν εχεις "ειδικες γνωσεις" οι πιθανοτητες ν κανεις σωστη επιλογη ειναι λιγες. οποτε γιατι να τα σκασεις κ απο πανω?

για την f5000 τελικα εχουμε κανα Review?

για την f5000 τελικα εχουμε κανα Review?

Κάνε λίγο υπομονή... :rolleyes:

Lag δεν μέτρησα, αλλά υποκειμενικά θα έλεγα ότι σε game mode μου άφησε παρεμφερή αίσθηση με τηλεοράσεις που έχουν μετρηθεί στην περιοχή των ~30 msec...

Απάντηση: Re: samsung 51 f5000

Lag δεν μέτρησα....

Επιτέλους!! Αν πέρναγε λίγος καιρός ακόμα, θα μας ανέβαζες το greyscale και gamma από τον ιστό της αράχνης που έχει δημιουργηθεί από την αχρησία!!:flute::flute:

Lag δεν μέτρησα, αλλά υποκειμενικά θα έλεγα ότι σε game mode μου άφησε παρεμφερή αίσθηση με τηλεοράσεις που έχουν μετρηθεί στην περιοχή των ~30 msec...

την εχεις για προσωπικη χρηση η λογω επαγγελματος? γτ αν την εχει ο super moderator για προσωπικη χρηση παω για αγορα τωρα...! ;)

περα απο το lag σαν αποδοση εικονας τρωγεται?γτ δεν την εχω δει ανοιχτη πουθενα.

OFF TOPIC MODE ON :offtopic:

Οι υπερμοντεράτορες, οι μοντεράτορες και οι καλιμπράτορες ζουν σε σπηλιές, έχουν μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ και δεν είναι παιχνιδιάρηδες.

Τις κρύες μέρες του χειμώνα γυρνάνε από σπηλιά σε σπηλιά, μαζεύονται γύρω από την τηλεόραση, κρεμάνε λουκάνικα στο πλαίσιο της και μέχρι να ψηθούν κοιτάνε ο ένας τα πάτερν τ' αλλουνού.

Δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι.

OFF TOPIC MOD OFF :offtopic:

Οι υπερμοντεράτορες, οι μοντεράτορες και οι καλιμπράτορες ζουν σε σπηλιές, έχουν μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ και δεν είναι παιχνιδιάρηδες.

Τις κρύες μέρες του χειμώνα γυρνάνε από σπηλιά σε σπηλιά, μαζεύονται γύρω από την τηλεόραση, κρεμάνε λουκάνικα στο πλαίσιο της και μέχρι να ψηθούν κοιτάνε ο ένας τα πάτερν τ' αλλουνού.

εξοχο !

:SFGSFGSF:

Σε κάτι υπερμοντεράτορες δεν κρεμάμε λουκάνικα, αλλά, Friskies!!:Banane0:

FRISKIES-JUNIOR-ME-KOTOPO11200012-1440-0679789.jpg

Όσον αφορά τα πατερνάκια, πίστεψέ με, τα βάζουμε γ(ι)ατί είναι πιο φωτεινά από κάτι σκηνές τεστ που βαράει tilt κάθε όργανο που υπάρχει σ' αυτό τον πλανήτη και τα ραβδία δουλεύουν υπερωρίες!!-bye-

την εχεις για προσωπικη χρηση η λογω επαγγελματος?

Την πήρε ένα φιλαράκι που είχε την καλή διάθεση να μας την παραχωρήσει (μαζί με τον χώρο του :p ) για την ενημέρωση των μελών του avclub.gr...

γτ αν την εχει ο super moderator για προσωπικη χρηση παω για αγορα τωρα...! ;)

Αυτό είναι το χειρότερο κριτήριο αγοράς που μπορείς να ακολουθήσεις. Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του οποιουδήποτε τάδε και δείνα, μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές από τις δικές σου... ;)

περα απο το lag σαν αποδοση εικονας τρωγεται?γτ δεν την εχω δει ανοιχτη πουθενα.

Κάνε λίγο υπομονή ακόμα, γιατί λόγω φόρτου εργασίας τις τελευταίες δύο εβδομάδες, δεν μπόρεσα να ασχοληθώ καθόλου με το θέμα... -bye-

αυτους θελω!ν μ πουν αν ψηνονται καλα τα λουκανικα τουλαχιστον....γτ για μεχρι εκει ειμαι! με τις tv π εμπλεξα....:slapface:

Την πήρε ένα φιλαράκι που είχε την καλή διάθεση να μας την παραχωρήσει (μαζί με τον χώρο του :p ) για την ενημέρωση των μελών του avclub.gr...

Αυτό είναι το χειρότερο κριτήριο αγοράς που μπορείς να ακολουθήσεις. Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του οποιουδήποτε τάδε και δείνα, μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές από τις δικές σου... ;)

Κάνε λίγο υπομονή ακόμα, γιατί λόγω φόρτου εργασίας τις τελευταίες δύο εβδομάδες, δεν μπόρεσα να ασχοληθώ καθόλου με το θέμα... -bye-

καλα προφανως χαβαλε κανω μπας και ασχοληθει με το προβλημα μου κανενας σοβαρος χρηστης τουλαχιστον...moderator αντε κ foroum good μου κανει...!:drummer:

επειδη ειμαι κανα μηνα χωρις tv μαλλον δεν θα προλαβω το 'review' σου. anyway thanks!!!!!!!