Panasonic AE4000 υλικο 2,35:1 και ελληνικοι υποτιτλοι

vout

Senior Member
1 July 2007
323
Πειραιας
Καλησπερα σε όλους,
Επειδή, ενδιαφέρομαι για τον εν λόγω προβολέα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται στην περίπτωση που η ταινία έχει κάδρο 2,35:1 και έχει ελληνικούς υπότιτλους έξω από το ενεργό κάδρο της ταινίας και συγκεκριμένα στη μαύρη κάτω μπάρα.
(http://www.imdb.com/title/tt1179056/)
Έχει μνήμη για διαφορετικό ζουμ ώστε να μην χάσεις υποτίτλους?

Καλησπερα σε όλους,
Επειδή, ενδιαφέρομαι για τον εν λόγω προβολέα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται στην περίπτωση που η ταινία έχει κάδρο 2,35:1 και έχει ελληνικούς υπότιτλους έξω από το ενεργό κάδρο της ταινίας και συγκεκριμένα στη μαύρη κάτω μπάρα.
(http://www.imdb.com/title/tt1179056/)
Έχει μνήμη για διαφορετικό ζουμ ώστε να μην χάσεις υποτίτλους?

Γιατί να τους χάσεις τους υπότιτλους??

Έχεις οθόνη 2,35 ή κάνεις masking σε 16:9??

Γιατί να τους χάσεις τους υπότιτλους??

Έχεις οθόνη 2,35 ή κάνεις masking σε 16:9??

Καλησπερα Γιάννη,-bye-
Από ότι έχω καταλάβει κάνει ζουμ για να προβάλει μόνο το ενεργό μέρος ταινίας με κάδρο 2,35:1 οπότε σε αυτή την περίπτωση αν οι υπότιτλοι βρίσκονται στο κάτω μέρος της ταινίας τι γίνεται?

Απάντηση: Re: Panasonic AE4000 υλικο 2,35:1 και ελληνικοι υποτιτλοι

Εσυ θα προβαλεις σε 16/9 .
Δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Εκτός από αυτό που είναι προφανές υπάρχει άλλος τρόπος ώστε και να μεγεθυνθώ την εικόνα αλλά και να μην χάσω υποτίτλους?

Εκτός από αυτό που είναι προφανές υπάρχει άλλος τρόπος ώστε και να μεγεθυνθώ την εικόνα αλλά και να μην χάσω υποτίτλους?

Όταν λες να μεγεθύνεις την εικόνα, εννοείς να κάνεις το κάδρο 2,35 να καλύψει το 16:9???

Θα γίνουν όλοι οι ηθοποιοί.....μπασκετμπολίστες!!!:D:D

Αν παίζεις από PC, ναι, υπάρχει τρόπος.

Καλησπέρα, επίσης.-bye-

Γιατι να την μεγενθυνεις?
Το μονο που υποπτευομαι οτι θελεις να κανεις ειναι να εχεις ενα bd player που να μετακινει τους υποτιτλους.
Θα το βρεις μονο στα blu ray players της philips. (οχι σε ολα).
Εκτος αν σου κανει σαν πηγη ενα media player ή αν εγω δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ζητας.

Όταν λες να μεγεθύνεις την εικόνα, εννοείς να κάνεις το κάδρο 2,35 να καλύψει το 16:9???

Θα γίνουν όλοι οι ηθοποιοί.....μπασκετμπολίστες!!!:D:D

Αν παίζεις από PC, ναι, υπάρχει τρόπος.

Καλησπέρα, επίσης.-bye-

Όχι τόσο ας πούμε από 87'' σε 2,35:1 που έχω τώρα να το αυξήσω σε 94'' διατηρώντας όμως τις 92'' σε 16:9 περιεχόμενο.

Γιατι να την μεγενθυνεις?
Το μονο που υποπτευομαι οτι θελεις να κανεις ειναι να εχεις ενα bd player που να μετακινει τους υποτιτλους.
Θα το βρεις μονο στα blu ray players της philips. (οχι σε ολα).
Εκτος αν σου κανει σαν πηγη ενα media player ή αν εγω δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ζητας.

Καλη ιδεα και αυτη αν μπορουν να μετακινηθουν οι υποτιτλοι. Νομιζω και τα panasonic το κανουν.

Όχι τόσο ας πούμε από 87'' σε 2,35:1 που έχω τώρα να το αυξήσω σε 94'' διατηρώντας όμως τις 92'' σε 16:9 περιεχόμενο.

Ναι, γίνεται αυτό που λες. Αν η πηγή σου είναι και PC μπορείς να μετακινήσεις εύκολα τους υποτίτλους όπου θέλεις.

Και σε media players (π.χ. popcornhour) μπορείς να μετακινήσεις τους υπότιτλους...