Λοιπον ο προτζέκτορας από προχθές αναπαυεται χαλαρός στο ρακ μου.....αντικαθιστώντας τον παλιο 1000.....
Χαμπάρι δεν πήρε το κογκρέσο.... όμως η διαφορά στην εικόνα ήταν τέτοια που την φώναξα και της είπα πρώτος πριν το καταλάβει εκείνη " Αγάπη μου κοίτα τι ωραία παίζει ο προτζέκτορας τώρα που του έκανα update από το ιντερνετ "!!!! για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...ευτυχώς που δεν έχει κανένα γνωστο με τον 1000...... χαχαχαχαχα αξίζει παντως τον κόπο το συνιστώ ανεπιφύλακτα.....
Χαμπάρι δεν πήρε το κογκρέσο.... όμως η διαφορά στην εικόνα ήταν τέτοια που την φώναξα και της είπα πρώτος πριν το καταλάβει εκείνη " Αγάπη μου κοίτα τι ωραία παίζει ο προτζέκτορας τώρα που του έκανα update από το ιντερνετ "!!!! για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...ευτυχώς που δεν έχει κανένα γνωστο με τον 1000...... χαχαχαχαχα αξίζει παντως τον κόπο το συνιστώ ανεπιφύλακτα.....
exactly:worshippy:Μόνο και μόνο για λόγους αρχής, ιαπωνικό προιόν που κάνει 2.000 δολλάρια στην Αμερική δεν το παίρνω 2.500 ΕΥΡΩ στην Ελλάδα....
Σε άλλα μοντέλα είμαστε πολύ πιο κοντά στις τιμές, ελπίζω να πέσει και αυτός.
Έχω φέρει πολλά πράγματα από αμερική, μιλάω εκ πείρας. Μία φορά μού είχαν στείλει ένα ηχείο με fedex. Το ηχείο είχε δηλωμένη αξία $200, μεταφορικά είχα πληρώσει $260 και στο τελωνείο μού ζήτησαν 240 ευρώ επιπλέον (για έξοδα διεκπεραίωσης, φόρους, έξοδα αποθήκης και λοιπές παπαρολογίες)! Ευτυχώς που το ηχείο στην πραγματικότητα είχε $800-$900 και τελικά ήρθε σε λογική τιμή, φαντάσου να ήταν όντως $200 η αξία του... Από τότε ΜΟΝΟ usps. Αν στο δηλώσουν λιγότερο χάνεις την ασφάλιση σε περίπτωση που πάθει κάτι (για προτζέκτορα εγώ θα το φοβόμουν προσωπικά) αλλά πληρώνεις ή πολύ λίγα ή τίποτα. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία φορά που μου είχε έρθει κάτι με usps και πλήρωσα τελωνείο, υπολόγιζε περίπου 500 ευρώ φόρους στα $2000 - αυτό όμως με κάθε επιφύλαξη, μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο ή και καθόλου (δύσκολο σε αντικείμενο τέτοιας αξίας).αυτο με το usps ειναι σιγουρο???
και να ρωτησω και κατι πες οτι σταματαει τελωνειο ποσο καπελο μπορει να φαει (αν ειναι κανεις μεσα στα πραγματα ας απαντησει)
σε αλλο site λενε οτι θα κοντεψει τα 3000 ευρω στην ελλαδα
οποτε ποσο θα παει το τελωνειο (αν σκεφτει κανεις και οτι 2000$ ειναι λιγοτερα ευρω μπορει και να συμφερει τελικα οντως
Ερώτηση για τον Pani και αγορά απο Αμερική
Παιδιά να ρωτησω κάτι.Πέιτε ότι το αγοράζω απο Αμερική....2000 δολλάρια δηλαδη σύμφωνα με την σημερινη ισοτιμία θα μου βγει σε ευρώ....1350...συν κανα 100 αρικο τα εξοδα αποστολή λόγω κιλών συν το φπα εκτελωνισμού συν την προμήθεια εκτελωνιστή...περίπου δηλαδη κανα 300-400 ευρώ πάνω..καπου στα 1700 τελικη τιμή.Πως θα μπορέσω να ζητήσω να έρθει το τελωνείο της επαρχίας που εγω μένω για αν το εκτελωνίσει δικός μου εκτελωνιστής?Σε ποιον θα πρέπει να απευθηυνθώ για να μην τρέχω σε Αθήνα και θεσ/νίκη?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.