Panasonic AE700 RIP -- Τώρα?

marios

Senior Member
20 June 2006
491
Μετά από 7 χρόνια περίπου (Νοέμβριος 2004) ο αγαπητός μου προβολέας άνοιξε ένα κόκκινο λαμπάκι, που σημαίνει όπου να ναι θα μας αφήσει χρόνους η λάμπα. Επειδή λοιπόν δεν είμαι διατεθειμένος να την αλλάξω, μάλλον πάω για αλλαγή προβολέα. Το ερώτημα είναι πάω σε καλό 1080p,3D (πχ Dila X3) ή σε μια μέτρια λύση του 800-1000 και να περιμένω τι θα βγούνε στις γιορτές?
Λογικά απασχολεί και άλλους αυτό το ερώτημα οπότε για πείτε καμιά γνώμη.

Το αιώνιο ερώτημα... να πάρω τώρα ? ή να περιμένω τις γιορτές?
Θα το αντιστρέψω λίγο:
Να δω την ταινία που βγήκε χθες , σήμερα? ή να περιμένω τις γιορτές?

Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός!!:smile:

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Οτι θα πάρω θα πάρω. Πλέον δεν μπορώ χωρίς προβολέα. Το θέμα μου είναι αν θα πάρω τώρα έναν φθηνό και μετά τις γιορτές κάτι καλύτερο με 3D ή πάω κατευθείαν στο καλό.

Επειδή είμαι πολυ ευχαριστημένος από τον ΑΕ700 ξέρει κανείς πότε βγαίνει Ελλάδα ο ΑΕ5000 3d και σε ποια τιμή?

Τα νεύρα μου πάνω που καταλήγω στον JVC Χ3 και λέω οκ 4000 μαζί με πομπό, 4 ζευγάρια γυαλιά βλέπω εδώ σήμερα νέοι Χ30 :violent-smiley-030:

Τι κάνω περιμένω?

Οχι τον χτυπάς.Οι νέοι jvc δεν θα εχουν καθολου σημαντικές διαφορές.
Η τιμη που τον βρηκες με ολα αυτα ειναι εξαιρετική.
Στην θέση σου βεβαια θα κοιτούσα και στις αγγελίες μιας και χθες εμφανίστηκε ενας jvc λαχείο!
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=83921

Τιμή: 7.400 Ευρω

Αλλά εγώ δεν το έπιασα ακόμα το λαχείο
οπότε 7400 + πομπός γυαλιά πάμε κοντά στα 8000
Διπλάσια τιμή δεν έχω τόσα.......

εγω θα ελεγα να περιμενεις..και μονο ψυχολογικα το φρεσκο ειναι καλυτερο!

Ναι μωρέ περίμενε.... Και μόλις πας νά πάρεις το φρέσκο ,πάλι κάτι νέο θα ξανα ανακοινωθεί. Και τότε καλύτερα να περιμένεις ακόμη λίγο. Κι ύστερα ακόμη λίγο.........

Από την στιγμη που βρήκε τον Χ3 σε τέτοια τιμή , καλό είναι να το προχωρήσει.Ειδικά ο Χ30 δεν θα έχει ουσιαστική διάφορα από τον Χ3 και παίζει σαν νεο προϊόν να είναι και ακριβότερο.