Panasonic αλλα ποια?

georget

Supreme Member
31 March 2007
3,111
Λευκωσία
Καλημέρα
Έχω ένα εκπτωτικό κουπόνι για να επιλέξω μέσα από τέσσερις Panasonic τηλεοράσεις και δεν αποφασίζω πια να αγοράσω.
Η επιλογές είναι:

1. Panasonic TX-L32C3E από 319 στα 259
2. Panasonic TX-P42C3E από 489 στα 369
3. Panasonic TX-P42U30E από 539 στα 409
4. Panasonic TX-P42G30E από 759 στα 579

Επειδή εδώ και λίγο καιρό έχω χάσει επαφή με τις τιμές στην αγορά, ποια πιστεύετε ότι έχει την καλύτερη τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει.

Η G30 είναι η καλύτερη.

Αν την θέλεις για κανένα υπνοδωμάτιο (από ότι θυμάμαι έχεις ήδη 50" πλάσμα) μπορείς να πάρεις και την P42C3.

Ναι Γιάννη για το δωμάτιο την θέλω.

Να σου πω πως το σκέφτομαι τώρα, την C3 την αποκλείω γιατί είναι μονο 40 ευρώ πιο φτηνή από την U30 και δεν είναι FHD. Έτσι είμαι ανάμεσα σε U30 και την G30, αξίζει να δώσω 170 ευρώ παραπάνε για την G30?
Και κάτι άλλο δεν καίγομαι τώρα για καινούργια TV, θεωρείς ότι οι τιμές αυτές είναι ευκαιρία που δεν πρέπει να την χάσω?

Μεγάλη ευκαιρία η G30, παίζει και κανά κουπόνι για κανέναν άλλο ? :smile: (Πάντως 759 είναι η πιο φθηνή τιμή για την 42" G30 που έχω βρει στη Λεμεσό, στην Megaelectric συγκεκριμένα...)

g30 και από εμένα. οχι μόνο γιατί είναι καλύτερη αλλά και επειδή με την έκπτωση σου έρχεται ακριβή σε σχέση με άλλα μαγαζιά η u30 (πλέον έχει κάτω από 400). με την g30 κερδίζεις πολλά και κάνεις καλή χρήση και της έκπτωσης.

g30 και από εμένα. οχι μόνο γιατί είναι καλύτερη αλλά και επειδή με την έκπτωση σου έρχεται ακριβή σε σχέση με άλλα μαγαζιά η u30 (πλέον έχει κάτω από 400). με την g30 κερδίζεις πολλά και κάνεις καλή χρήση και της έκπτωσης.

Αυτό που λες το παρατήρησα και εγώ και έχεις δίκαιο.
Όμως με τα λεφτά της G30 μπορείς να πάρεις 50" FHD Samsung η LG, έτσι?

Όχι όμως με την ίδια ποιότητα. Σε μεγαλύτερα μεγέθη δεν ισχύει η έκπτωση ?

Αναλόγως με τις ανάγκες σου. Πάντως επειδή με ενδιαφέρει και εμένα η G30, αν μπορείς και αν θέλεις μπορείς να αναφέρεις το κατάστημα από το οποίο παίρνεις την έκπτωση... ? (Στείλε μου pm αν δε γίνεται ;))