Panasonic AS640E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πιστεύω ότι μόνο με 3D bluray θα μπορέσεις να αποδείξεις αν είναι πρόβλημα της τηλεόρασης ή όχι. Γιατί η κάθε διανομή mkv έχει τα δικά της. Εγώ δεν το έχω αντιμετωπίσει ούτε με MKV ούτε με blurayplayer τις λίγες φορές που έχω δει.

Άσχετο αλλά ένα πράγμα που αντιμετώπισα όταν χρησιμοποίησα το samsung bluray ως player κάποιες φορές μου εμφάνισε το εξής σε ακαθόριστο χρόνο, και αυτό είναι το πιό σπαστικό:

“Audio outputs temporarily muted. Do not adjust the playback volume. The content being played is protected by Cinavia™
and is not authorized for playback on this device. For more information, see http://www.cinavia.com. Message Code 3.”

Αυτό το κλείδωμα υπάρχει σε όλες τις συσκευές των τελευταίων ετών.

Λύθηκε βέβαια τοποθετόντας το USB ή τον δίσκο κατευθείαν πάνω στην τηλεόραση.

Tο αναφέρω για όσους θέλουν να αγοράσουν blurayplayer για χρήση ως media player.

:proud:

Καλημερα παιδια εχω και εγω το ιδιο μοντελο απο το οκτωμβριο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος θελω να ρωτησω δυο πραγματακια

1.Γινεται να αλλαξω το apps market τη χωρα εννοω να μου εμφανιζει εφαρμογες απο αγγλικο πχ???γιατι το ελληνικο ειναι πολυ χαλια θεωρω .
2.Σε καποιες ταινιες απο το usb η ακομα και στην τηλεοραση digea κανει καποια σπασιματα θολουρες πες το οπως θελετε σε σκηνες κυριως γυρω απο ανθρωοπους ??αυτο σχετιζεται με to intelligent frame creation ??το εχω στο μεγιστο
3.Το tv anywhere μπορουμε εμεις να το εγκαταστησουμε σ αυτο το μοντελο???γτ σ αυτο λειτουργει αν εισαι μονο στο ιδιο δικτυο αν δεν κανω λαθος.
4.και τελος ρε παιδια κανενα αλλο μοντελο η αλλης μαρκας συμβατο 3d γυαλιων υπαρχει???γτ παρα ειναι ακριβα τα δικα της απο 60-90 ευρω τα βρισκω το ζευγαρι

Για γυαλιά κοίτα προς Samsung. Ταλαιπωρήθηκα και εγώ για να αγοράσω της Panasonic. Με το ινερνετ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.

τα γυαλια εχουν 59 στα μιντια αλλα αν πας απο το καταστημα τα δινουν 29

Κανένα απολύτως πρόβλημα με την εικόνα και την λήψη. Εδώ οι παλιές ελληνικές ταινίες 'ζωντανεύουν'.

Παιδια καλημερα εχω προβλημα με το touch pad controller δεν λειτουργει ενω κανει ζευξη οτι και να πατησω δεν λειτουργει...μπορει καποιοσ να με βοηθησει??
οταν την ειχα πτςτοπαρει την τηλεοραση λειτουργουσε αλλα μετα δεν το ξαναδουλεψα και ειπα να το βγαλω απο την αχρηστεια αλλα δεν δουλευει τωρα...

τις αλλαξα...βεβαια ειναι μπαταριες της πλακας αλλα δεν θα δουλευε εστω και λιγο??λειτουργει με bluetooth??

Παιδια καλησπέρα, είμαι καινούριος κατοχος της 55 προ μηνος και πολύ ευχαριστημένος, μεχρι χθες. Πηρα σκληρο intenso 3T, εγραψε ταινιες ενας φιλος και αφου τον συνεδεσα στη USB θυρα η τηλεοραση δεν εβλεπε τιποτα. Δοκιμασα και στη δευτερη θυρα, αλλα παλι τιποτα. Εβαλα δυο στικακια και τα εβλεπε κανονικα. Πιστεύοντας ότι φταιει ο σκληρος τον πηγα σε κολητο με tv samsung 3ετιας και τον διαβασε κανονικότατα σε 3 δευτερα. Επαθα εγκεφαλικο. Δεν είμαι και πολύ σχετικος αλλα εχω πρόβλημα. please help!!

Παιζει και θεμα ασυμβατοτητας, για διαγραψε τις ταινιες, μηηηπως τον αναγνωρισει, επισης αν μπορεις δοκιμασε και με καποιον αλλον σκληρο, αν τον βλεπει κανονικα. Παντως να ξερεις οτι οι samsung γενικως, εχουν πολυ καλο media player.

Παιδια καλησπέρα, είμαι καινούριος κατοχος της 55 προ μηνος και πολύ ευχαριστημένος, μεχρι χθες. Πηρα σκληρο intenso 3T, εγραψε ταινιες ενας φιλος και αφου τον συνεδεσα στη USB θυρα η τηλεοραση δεν εβλεπε τιποτα. Δοκιμασα και στη δευτερη θυρα, αλλα παλι τιποτα. Εβαλα δυο στικακια και τα εβλεπε κανονικα. Πιστεύοντας ότι φταιει ο σκληρος τον πηγα σε κολητο με tv samsung 3ετιας και τον διαβασε κανονικότατα σε 3 δευτερα. Επαθα εγκεφαλικο. Δεν είμαι και πολύ σχετικος αλλα εχω πρόβλημα. please help!!

Μηπως ο σκληρος σου θελει διαμορφωση,την ιδια μαρκα σκληρο εχω κι εγω και δεν εχω θεμα.

Re: Απάντηση: Panasonic AS640E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εσβησα ταινιες , εγραψα φωτο και βιντεο από το λαπτοπ και παλι τιποτα, ενώ το λαπτοπ και η samsung τα βλεπει όλα κανονικα. Παταω την επιλογή media Player και μου λεει ότι δεν αναγνωρίζεται υλικο, ενώ μολις το συνδεω μου βγαζει μνμ ότι αναγνωριστηκε συσκευη USB. Άλλο σκληρο δεν εχω, αλλα τα στικακια τα βλεπει κανονικα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

την εκανε τη διαμορφωση ο φιλος μου, αλλα η samsung γιατι τον βλεπει αμεσα?

Μηπως δεν διαβαζει τα forma απο τα video, για περασε ενα video σε μορφη mp4, και τιποτα αλλο, να δεις τι θα σου βγαλει.

Ακόμα δεν βρέθηκε λύση, αλλά σίγουρα δε φταίει η tv. Έβαλα το σκληρό σε δυο Philips σε μια ακόμα Panasonic καθώς και σε wd media player και δεν τον έβλεπαν τον σκληρό, ενώ το pc και η Samsung κανονικά. Έναν άλλο σκληρό 2Τ που συνέδεσα στη δικιά μου τον είδε κανονικά. Θα δω τι θα κάνω.

Τελικά ξέρει κανείς πως λειτουργεί το PVR??
Χτες μια ωρα προσπαθουσα να δω πως γραφεις καποια εκπομπη σε στικακι....:violent-smiley-030:
Παιδια καποια βοηθεια plsssssssssssssssssssss.....