Panasonic AS640E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ψάχνω κι εγώ γυαλιά και βρίσκω αυτό το μοντέλο, για το οποιο δεν ξεκαθαρίζεται αν είναι για ενεργό 3D ή όχι. Λειτουργούν βέβαια με μπαταρίες, οπότε μάλλον για ενεργό είναι, απ' ό,τι καταλαβαίνω. Η γνώμη σας;

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-SSG-5100GB,99452,484514,838625.html?langId=-18

Μετά από 4 χρόνια με την Panasonic TX-P42G20E με την οποία έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, παρέλαβα την AS640E στις 55'' από την βραδυνή προσφορά του Mediamarkt.
Έκανα την αναβάθιση του firmware σε 3.096 και πέρασα τις ρυθμίσεις από εδώ: https://www.avforums.com/threads/pa...-reviewers-recommended-best-settings.1888454/

Μετά από λίγες ώρες θέασης μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ικανοποιημένος σε σχέση με την P42G20E την οποία θεωρώ εξαιρετική.

Επίσης παράγγειλα 2 ζευγάρια γυαλιά 3D από εδώ: http://www.ebay.com/itm/261686423819?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος γνωρίζει πως μπορούμε να δούμε τις ώρες λειτουργίας της TV.
Υπάρχει σχετικό service mode menu όπως στην P42G20E; Και αν ναι πως μπαίνουμε;

Μετά από 4 χρόνια με την Panasonic TX-P42G20E με την οποία έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, παρέλαβα την AS640E στις 55'' από την βραδυνή προσφορά του Mediamarkt.
Έκανα την αναβάθιση του firmware σε 3.096 και πέρασα τις ρυθμίσεις από εδώ: https://www.avforums.com/threads/pa...-reviewers-recommended-best-settings.1888454/

Μετά από λίγες ώρες θέασης μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ικανοποιημένος σε σχέση με την P42G20E την οποία θεωρώ εξαιρετική.

Επίσης παράγγειλα 2 ζευγάρια γυαλιά 3D από εδώ: http://www.ebay.com/itm/261686423819?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος γνωρίζει πως μπορούμε να δούμε τις ώρες λειτουργίας της TV.
Υπάρχει σχετικό service mode menu όπως στην P42G20E; Και αν ναι πως μπαίνουμε;

Ποιο λογισμικο ειχε και εκανες αναβαθμιση?
Υπαρχει καποια ρυθμιση να κλεινει η τιβι σε οση ωρα θες εσυ?

Ποιο λογισμικο ειχε και εκανες αναβαθμιση?
Υπαρχει καποια ρυθμιση να κλεινει η τιβι σε οση ωρα θες εσυ?

Mενου-χρονοδιακοπτης-χρονοδιακοπτης απενεργοποιησης.Συνηθως εχουν το προηγουμενο λογισμικο και κανεις εσυ την αναβαθμιση.

Mενου-χρονοδιακοπτης-χρονοδιακοπτης απενεργοποιησης.Συνηθως εχουν το προηγουμενο λογισμικο και κανεις εσυ την αναβαθμιση.

Σε Ευχαριστω!!!

Σε ευχαριστώ.

@dannie Δεν θυμάμαι το version του αρχικού firmware αλλά ήθελε αναβάθμιση.

Παντως μια Sony που εχω οταν μπαινω στο ιντερνετ (μεσω της τιβι) μου βγαζει υπαρχουν αναβαθμισεις θελετε να τις κατεβασετε....!

Χρόνια πολλά σε όλους.

Πέρασα σήμερα από τα Media Markt για να δω το συγκεκριμένο μοντέλο, επειδή όμως ο υπάλληλος δεν γνώριζε να μου πει σίγουρα, μήπως εσείς γνωρίζεται εάν η υποδοχή "Common Interface" που έχει, δουλεύει με τις κάρτες της NOVA;

Του ζήτησα να βάλει και τηλεοπτικό σήμα να δω. Μου έβαλε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα.

Δεν ξέρω όμως, εάν το τηλεοπτικό σήμα είναι υποβαθμισμένο καθώς πρέπει να τροφοδοτούν πολλές τηλεοράσεις.

Πάντως, για την τιμή της (48", 599 ) δείχνει πολύ αξιοπρεπής.

Η κάρτα της νοβα παίζει ΜΟΝΟ σε δέκτη - αποκωδικοποιητή της νοβα που είναι μαζί της παντρεμένος..
ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να δουλέψει στο CI οποιοαδήποτε τιβι και όχι μόνο αυτής...

Καλησπέρα, επειδή τη 48άρα την έχει βγάλει το e-shop στα 559 σκέφτομαι να την πάρω. Ήθελα όμως να ρωτήσω πώς πάει από input lag. Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς gamer με κάποια κονσόλα; Παρουσιάζει αισθητή καθυστέρηση;

Re: Απάντηση: Panasonic AS640E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα και χρόνια πολλά
Παρέλαβα την 55AS640E .... ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ !!!!
πρώτες εντυπώσεις :
1. εάν και το σήμα των καναλιών δεν είναι το καλύτερο ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ στο 'ύψος' της
2. σε ταινίες και ειδικά σε HD τα σπάει
3. το 3d με δανεικά γυαλιά από samsung πολύ καλό δεδομένου ότι η ταινία ήταν 'κατεβασμένη'.....πιστεύω ότι σε bluray 3D θα τα σπάει :)
4. το smart λίγο αργό αλλά οκ δε ζητούσα και πολλά στον τομέα αυτό
5. τους υπότιτλους απο usb τους εμφανίζει σε κανονικό μέγεθος αλλά δε τους αναγνωρίζει σαν αρχείο και πρέπει να τους ενσωματώσω στην ταινία(παρόλο που τους έχω την ίδια ονομασία)....ξέρει κανείς την λύση?
6. το smart control δεν είναι εύχριστο και για εμένα χρειάζεται πληκτρολόγιο και ποντίκι
7. δεν έχω ανακαλύψει ακόμα έαν μπορεί να κάνει recording από την τηλεόραση .....ΜΠΟΡΕΙ?

τα έχω βρει 'μπαστούνια' στο dlna και στη δημιουργία δικτύου.....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

Re: Απάντηση: Panasonic AS640E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα και χρόνια πολλά
Παρέλαβα την 55AS640E .... ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ !!!!
πρώτες εντυπώσεις :
1. εάν και το σήμα των καναλιών δεν είναι το καλύτερο ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ στο 'ύψος' της
2. σε ταινίες και ειδικά σε HD τα σπάει
3. το 3d με δανεικά γυαλιά από samsung πολύ καλό δεδομένου ότι η ταινία ήταν 'κατεβασμένη'.....πιστεύω ότι σε bluray 3D θα τα σπάει :)
4. το smart λίγο αργό αλλά οκ δε ζητούσα και πολλά στον τομέα αυτό
5. τους υπότιτλους απο usb τους εμφανίζει σε κανονικό μέγεθος αλλά δε τους αναγνωρίζει σαν αρχείο και πρέπει να τους ενσωματώσω στην ταινία(παρόλο που τους έχω την ίδια ονομασία)....ξέρει κανείς την λύση?
6. το smart control δεν είναι εύχριστο και για εμένα χρειάζεται πληκτρολόγιο και ποντίκι
7. δεν έχω ανακαλύψει ακόμα έαν μπορεί να κάνει recording από την τηλεόραση .....ΜΠΟΡΕΙ?

τα έχω βρει 'μπαστούνια' στο dlna και στη δημιουργία δικτύου.....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

Μια χαρά αναγνωρίζει εξωτερικούς υπότιτλους, αρκεί να έχουν το ίδιο όνομα και να πας να τους επιλέξεις από το μενού των επιλογών.

Ευχαριστω raziel αλλα δε μου δινει επιλογη για υποτιτλους ....θα το ξανακοιταξω και θα σου πω :)
οι ρυθμισεις εικονας που υπαρχουν εδω ειναι για 48'' και δεν εχει διαφορετικες επιλογες απο την 55''......για παραδειγμα η δικη μου δεν εχει επιλογη true cinema.....υπαρχει κατι αλλο?