Panasonic AS640E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα, επειδή τη 48άρα την έχει βγάλει το e-shop στα 559 σκέφτομαι να την πάρω. Ήθελα όμως να ρωτήσω πώς πάει από input lag. Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς gamer με κάποια κονσόλα; Παρουσιάζει αισθητή καθυστέρηση;

Κανείς;

Ευχαριστω raziel αλλα δε μου δινει επιλογη για υποτιτλους ....θα το ξανακοιταξω και θα σου πω :)
οι ρυθμισεις εικονας που υπαρχουν εδω ειναι για 48'' και δεν εχει διαφορετικες επιλογες απο την 55''......για παραδειγμα η δικη μου δεν εχει επιλογη true cinema.....υπαρχει κατι αλλο?

Σου απάντησα στο pm που μου έστειλες για αναλυτικές οδηγίες. Εγώ έχω την 55" και μια χαρά υπάρχει το True Cinema στις επιλογές εικόνας...

Χαιρετώ την παρέα.
Επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά 55'', θα ήθελα να μάθω αν κάποιος που έχει γνώση του θέματος, το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ταυτόχρονη δυνατότητα για λήψη DVB-T/T2. Δυστυχώς στα χαρακτηριστικά, δεν εμφανίζουν την διαφοροποίηση μεταξύ του DVB-T και DVB-T2.
Επίσης μπορεί να δώσει και την χώρα κατασκευής-προέλευσης;

Σας ευχαριστώ

Παντως το τηλεοπτικο σημα δεν ειναι τοσο καλο εκτος αν θελει αλλαγμα το καλωδιο της κεραιας...!

Πήγες dannie στα Media Markt και παρακολούθησες τηλεοπτικό πρόγραμμα;

Και εγώ την ίδια εντύπωση σχημάτισα και θέλω να πιστεύω ότι ευθύνονται άλλοι παράγοντες για την εικόνα και όχι η ίδια η τηλεόραση.

Παντως το τηλεοπτικο σημα δεν ειναι τοσο καλο εκτος αν θελει αλλαγμα το καλωδιο της κεραιας...!
Το καλώδιο της κεραίας στο ψηφιακό επίγειο τηλεοπτικό, δε νομίζω ότι παίζει ρόλο στη ποιότητα της εικόνας. ρόλο παίζει στη ποιότητα του σήματος. Αν δείχνει εικόνα χωρίς προβλήματα ( σπασίματα, μωσαικά κτλ ) τότε για τη ποιότητα της εικόνας ευθύνεται οτιδήποτε άλλο εκτός το καλώδιο.

Κανένα πρόβλημα εδώ με την ποιότητα του σήματος. Λήψη από Πάρνηθα, περιοχή Ελληνικό. Άλλες τηλεοράσεις που διαθέτω έχουν χειρότερη λήψη το οποίο βέβαια μπορεί να ωφείλεται και σε άλλους παράγοντες. Καλώδια, και πρίζες.

Πήγες dannie στα Media Markt και παρακολούθησες τηλεοπτικό πρόγραμμα;

Και εγώ την ίδια εντύπωση σχημάτισα και θέλω να πιστεύω ότι ευθύνονται άλλοι παράγοντες για την εικόνα και όχι η ίδια η τηλεόραση.
Μου την εκαναν δωρο και την συγκρινω με μια Sony KDL-50W656A που εχω στο σαλονι καμια σχεση(η sony σε μαγνητιζει).

Μετά από 4 χρόνια με την Panasonic TX-P42G20E με την οποία έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, παρέλαβα την AS640E στις 55'' από την βραδυνή προσφορά του Mediamarkt.
Έκανα την αναβάθιση του firmware σε 3.096 και πέρασα τις ρυθμίσεις από εδώ: https://www.avforums.com/threads/pa...-reviewers-recommended-best-settings.1888454/

Μετά από λίγες ώρες θέασης μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ικανοποιημένος σε σχέση με την P42G20E την οποία θεωρώ εξαιρετική.

Επίσης παράγγειλα 2 ζευγάρια γυαλιά 3D από εδώ: http://www.ebay.com/itm/261686423819?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος γνωρίζει πως μπορούμε να δούμε τις ώρες λειτουργίας της TV.
Υπάρχει σχετικό service mode menu όπως στην P42G20E; Και αν ναι πως μπαίνουμε;

Τα παρελαβες τα γυαλια εντυπωσεις????

Για όποιον το σκέφτεται, μέχρι τις 21:00 σήμερα το μοντέλο 55 ιντσών είναι σε προσφορά στα 699 !

Να γραψω εδω τα τρια μικρα παραπονα μου για την tv που ΔΕΝ εχουν να κανουν ομως με την ποιοτητα της!1ον,θα ηθελα να εχει ρυθμιση για τους υποτιλους,2ον λιγο καλυτερη οργανωση και εμφανιση στο μενου του media player και 3ον λιγο πιο χρηστικο το smart control.Φυσικα προκειται για λεπτομερειες αφου κατα τα αλλα η τηλ ειναι παρα πολυ καλη!Θα γραψω πιο αναλυτικα τα θετικα της μιας και δεν εχω πολυδοκιμασει την 55αρα χρησιμοποιω πιο πολυ την 48

Καλησπέρα να ρωτήσω δεν ξέρω αν εχει απαντηθεί,η διαφορά 640 με την 650 στο 3d ειναι στο οτι έχει η 650 παθητικα γυαλιά και η 640 ενεργά??
Πάντως ένα ζευγάρι γυαλιά έχει μέσα η 55" 650 ενός φίλου που την πήρε.

Αν δεν κάνω λάθος η 640 δεν έρχετε επίσημα εδώ απο intertech??
Τα γυαλιά ειναι ενεργά στην 640? η διαφορες πάντως που έχω δει στο site panasonic.uk και όχι στο άθλιο ελληνικο σάιτ panasonic.gr (προσωπική άποψη) είναι ότι η 640 έχει τα ίδια χαρακτηριστηκά πλήν του ips της 650.Μπορεί και να μήν είδα καλά.
Πάντως η 55 AS650 που την κατέχουν 2 φίλοι μου,δείχνη φοβερά δέν είχα την ευκαιρία να δώ την 640 πάντως (κάτοχος 46 g10 και 50 g30) Panasonακιας!!:award:
Βλέπω οτι σιγα σιγα εξαντλούνται και το πλαίσιο έχει demo μόνο και απο ότι μυρίζω θα έρθουν λογικά τα μοντέλα του 2015 κάποια στιγμή??

Re: Απάντηση: Panasonic AS640E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν δεν κάνω λάθος η 640 δεν έρχετε επίσημα εδώ απο intertech??
Τα γυαλιά ειναι ενεργά στην 640? η διαφορες πάντως που έχω δει στο site panasonic.uk και όχι στο άθλιο ελληνικο σάιτ panasonic.gr (προσωπική άποψη) είναι ότι η 640 έχει τα ίδια χαρακτηριστηκά πλήν του ips της 650.Μπορεί και να μήν είδα καλά.
Πάντως η 55 AS650 που την κατέχουν 2 φίλοι μου,δείχνη φοβερά δέν είχα την ευκαιρία να δώ την 640 πάντως (κάτοχος 46 g10 και 50 g30) Panasonακιας!!:award:
Βλέπω οτι σιγα σιγα εξαντλούνται και το πλαίσιο έχει demo μόνο και απο ότι μυρίζω θα έρθουν λογικά τα μοντέλα του 2015 κάποια στιγμή??
Πραγματικά μου κάνει φοβερή εντύπωση να είσαι κάτοχος της G30 και να λες << έδειχνε φοβερά >> τηλεόραση με IPS πάνελ. Προς Θεού σέβομαι το γούστο σου, αλλά το να έχεις μια από τις καλές πλάσμα με αξιοπρεπέστατη εικόνα και παίρνοντάς τη σα μέτρο σύγκρισης να λες φοβερή εικόνα τηλεόραση με IPS, είναι απορίας άξιο; Λέω εγώ τώρα, μήπως την είδες με όλα τα πολύφωτα αναμμένα; γιατί μόνο έτσι μπορώ να το καταλάβω....
Μη με παρεξηγήσεις, δεν ειρωνεύομαι , απλά παραξενεύομαι.

Η 640 αντιπροσωπεύεται επισήμως από την ιntertech άσχετα αν δεν αναφέρεται στο site. Πήρα πάρα πολλές φορές και ρώτησα,

:a0210:

Όχι ακόμα.

παρέλαβα τα γυαλιά.
Είδα κατεβασμένο παιδικό 3D, όχι πολύ καλής ποιότητας.
δεν είναι κακά, περίμενα κάτι καλύτερο όμως. Είδα σε SONY ξαδερφου πολύ καλύτερο αποτέλεσμα σε νοικιασμένη 3D ταινία (με ακριβά γυαλιά)!
Ίσως φταίει κι η όχι τόσο καλή ποιότητα της ταινίας.
θα επανέλθω μόλις βρω χρόνο ν'ἀσχοληθώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic AS640E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πραγματικά μου κάνει φοβερή εντύπωση να είσαι κάτοχος της G30 και να λες << έδειχνε φοβερά >> τηλεόραση με IPS πάνελ. Προς Θεού σέβομαι το γούστο σου, αλλά το να έχεις μια από τις καλές πλάσμα με αξιοπρεπέστατη εικόνα και παίρνοντάς τη σα μέτρο σύγκρισης να λες φοβερή εικόνα τηλεόραση με IPS, είναι απορίας άξιο; Λέω εγώ τώρα, μήπως την είδες με όλα τα πολύφωτα αναμμένα; γιατί μόνο έτσι μπορώ να το καταλάβω....
Μη με παρεξηγήσεις, δεν ειρωνεύομαι , απλά παραξενεύομαι.

Μην παραξενεύεσαι καταρχήν γιατί δεν είπα οτι την πέρνω σαν μέτρο σύγκρισης!!!!(ξαναδίαβασε) κατ εμέ plasma is the best forever έχω φίλο με pioneer plasma 50 και τον ζηλέυω (μοντέλο δεν θυμάμαι)
Για μένα είναι καλή και έχουν βελτιωθεί αρκετα κάποια μοντέλα της...
Την είδα και με πολύφωτα αναμμένα και σβηστά και όπως να είναι την είδα,και στα μάτια μου για μένα είναι αρκετά καλή η 55' as650 (και καλή τιμή σε προσφορές που είχε το πλαίσιο κάποια στιγμή)φαντάζομαι και η 640 να είναι το ίδιο.
Δεν κάνω επίθεση φιλικά τα λέω και εγώ!! απλά καταθέτω την γνώμη μου. :operator:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η 640 αντιπροσωπεύεται επισήμως από την ιntertech άσχετα αν δεν αναφέρεται στο site. Πήρα πάρα πολλές φορές και ρώτησα,

:a0210:

Οκ σε ευχαριστώ λύθηκε η απορία μου!!! :grinning-smiley-043