Panasonic Blu-Ray " '08 Viera Demonstration Disc Vol.2 "

Να πω και εγώ ένα ευχαριστώ στον κ. Λάμπρου -εμπορικό διευθυντή της Intertech- για την βοήθεια του και την σύντομη, αλλά ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ
tromb1
Trisalon
tsopanos59
Dimitris Ioannou
panosxgr
czoun
aragorn
gzoun
mtf123

10 και συνεχίζουμε :a0210:

Re: Απάντηση: Panasonic Blu-Ray " '08 Viera Demonstration Disc Vol.2 "

me too please!!κατοχος panasonic dmp 35!!!

κατι ασχετο θα μπορεi καποιος να διακρινει διαφορες στην ποιοτητα ΕΙΚΟΝΑΣ στην ιδια τηλεοραση μεταξυ ενος ps3 και ενος ακριβου deck πανασονικ player?
γενικα μιλαω απο ταινιες μεχρι demo

εγω μπορω?

Δυστυχώς όχι φίλε Σπύρο. Αν καταφέρουμε και πάρουμε και δεύτερη "φουρνιά" από δισκάκια πιθανόν να δοθούν χωρίς όρους σε όποιον ενδιαφέρεται. Τα πρώτα 15 όμως είναι για τους πανασονάκηδες του φόρουμ.

κατι ασχετο θα μπορεi καποιος να διακρινει διαφορες στην ποιοτητα ΕΙΚΟΝΑΣ στην ιδια τηλεοραση μεταξυ ενος ps3 και ενος ακριβου deck πανασονικ player?
γενικα μιλαω απο ταινιες μεχρι demo

Η γνώμη μου είναι πως όχι, αλλά το 35 δεν θεωρείται ακριβό. Αμφιβάλλω πάντως αν υπάρχουν διαφορές στην εικόνα και με πιο ακριβά BDP. Τα παραπάνω για αναπαραγωγή BR σε τηλεόραση. Αν μιλάμε για αναπαραγωγή DVD ή για 100+ ίντσες αλλάζουν τα πράγματα. Αναμένεται συγκριτικό σύντομα, οπότε θα βγάλουμε μερικά συμπεράσματα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ
tromb1
Trisalon
tsopanos59
Dimitris Ioannou
panosxgr
czoun
aragorn
gzoun
mtf123
GD197
nickth13
aimar

Last edited:
Η γνώμη μου είναι πως όχι, αλλά το 35 δεν θεωρείται ακριβό. Αμφιβάλλω πάντως αν υπάρχουν διαφορές στην εικόνα και με πιο ακριβά BDP. Τα παραπάνω για αναπαραγωγή BR σε τηλεόραση. Αν μιλάμε για αναπαραγωγή DVD ή για 100+ ίντσες αλλάζουν τα πράγματα. Αναμένεται συγκριτικό σύντομα, οπότε θα βγάλουμε μερικά συμπεράσματα.

Θα ηταν καλο να μαθουμε ποιο deck ειναι καλυτερο σε αναπραγωγη αν και περισσοτερο στα χαρτια θα ειναι αφου μεταξυ καλων Deck δυσκολα ενας μεσος χρηστης θα διακρινει διαφορες

... ώπα, τώρα είδα το νήμα ... όντας από τους πρώτους κάτοχους της PX80, μέσω του power buy που έγινε από παιδιά του κλαμπ μας, ελπίζω να προλαβαίνω ...

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ
tromb1
Trisalon
tsopanos59
Dimitris Ioannou
panosxgr
czoun
aragorn
gzoun
mtf123
GD197
nickth13
aimar
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΝΑΚΗΣ
Αfam
Δημοκηδής

Ξεπεράσαμε τους 15, άρα η κλήρωση είναι σίγουρη. Όποιος άλλος ενδιαφέρεται (και τηρεί τις προϋποθέσεις) ας το δηλώσει μέχρι το βράδυ παρακαλώ, ώστε να κανονιστεί η διανομή (και κάνα καφεδάκι :D).

Αν παραμείνουν 16, βγάλε με έξω, για να πάρουν όλοι από ένα ...και θα το μοιραστώ με τον αδερφό μου...;)

Καλημέρα...-bye-

Ξαναβάλε με μέσα....:flipout:

...αν κληρωθώ κι εγώ και εγώ ο αδερφός μου, το δικό μου να το κληρώσεις σε όσους δεν θα έχουν πάρει...κι ένα μας φτάνει...-bye-

Υ.Γ.:Αδερφέ.... με τη γκαντεμιά που έχουμε, θα κληρωθούν 15 BD για 17 μέλη και οι δύο εκτός θα είμαστε εγώ κι εσύ...:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Ξαναβάλε με μέσα....:flipout:

...αν κληρωθώ κι εγώ και εγώ ο αδερφός μου, το δικό μου να το κληρώσεις σε όσους δεν θα έχουν πάρει...κι ένα μας φτάνει...-bye-

Υ.Γ.:Αδερφέ.... με τη γκαντεμιά που έχουμε, θα κληρωθούν 15 BD για 17 μέλη και οι δύο εκτός θα είμαστε εγώ κι εσύ...:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

:flipout: :flipout: :flipout:

Αν γίνει αυτό σου υπόσχομαι 2 δισκάκια άνευ κληρώσεως... Δεν ξέρω που θα τα βρώ, αλλά θα τα βρώ! :grandpa:

:flipout::flipout:...πλάκα θα έχει!!!
Θα πάω στη Panasonic...:driver:... και θα τους πω...
Panny TV-42ΡΧ80
Panny CAMERA- LUMIX TZ5
Panny PJ-AE3000
BD-SONY PS3

..και θα μου πουν....

:hahaha:
.......'αφού δεν έχεις BD Panasonic' δισκάκι δεν παίρνεις....

Re: Απάντηση: Panasonic Blu-Ray " '08 Viera Demonstration Disc Vol.2 "

:flipout::flipout:...πλάκα θα έχει!!!
Θα πάω στη Panasonic...:driver:... και θα τους πω...
Panny TV-42ΡΧ80
Panny CAMERA- LUMIX TZ5
Panny PJ-AE3000
BD-SONY PS3

..και θα μου πουν....

:hahaha:
.......'αφού δεν έχεις BD Panasonic' δισκάκι δεν παίρνεις....
:flipout::flipout::flipout:
Γεια σου Βρε Χρήστο ! :a0210:

Μεγειά και ο καινούργιος σου προβολέας! Καλές θεάσεις! Διάλεξες καταπληκτικό μηχανάκι...
Κανε μας και καμια αναλυτική παρουσιαση στο καταλληλο thread όπως εκανες και με την PX80 όταν θα έχεις χρόνο ...:grinning-smiley-043

Για συγγνώμη λίγο..

Ολοι όσοι δηλώσανε έχουν Blu-ray player?

Γιατί μιλάμε για blu-ray δισκάκια.

Ειναι άδικο να τα κληρωθεί κάποιος που δεν έχει πού να τα παίξει και να μείνει εκτός κάποιος που είναι ήδη κάτοχος (όπως εγώ..)

Not fair..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Blu-Ray " '08 Viera Demonstration Disc Vol.2 "

:flipout::flipout::flipout:
Γεια σου Βρε Χρήστο ! :a0210:

Μεγειά και ο καινούργιος σου προβολέας! Καλές θεάσεις! Διάλεξες καταπληκτικό μηχανάκι...
Κανε μας και καμια αναλυτική παρουσιαση στο καταλληλο thread όπως εκανες και με την PX80 όταν θα έχεις χρόνο ...:grinning-smiley-043

:call:....δυστυχώς το προβόλι δεν θα είναι αυτό το Σ/Κ στη θέση του...:bigcry:....

... το επόμενο όμως....:a0210:....:ridinghorse:

(εκτός απροόπτου φυσικά......φτου,φτου,φτου......κακά στο στόμα μου...κουνιέμαι και από τη θέση μου....κ.λ.π., κ.λ.π., κ.λ.π.)