Panasonic Blu-Ray " '08 Viera Demonstration Disc Vol.2 "

Παιδια συγνωμη που δεν παραβρεθηκα στην συγκεντρωση σημερα στο Verde αλλα κατι με τριγυριζει εδω και 3 μερες! Μαλλον την εχω αρπαξει!
Στην επομενη συγκεντρωση σιγουρα!
Αρκει να ειναι βολικη ωρα,γιατι αυριο ειναι η πρωτη μου μερα στη νεα μου δουλεια και εχω λιγο αγχος!!!
Χαιρετισμους σε ολους!

αψογη ποιοτητα εικονας , το δισκακι δειχνει στο επακρο την ποιοτητα της px80 σαν πανελ :grinning-smiley-043
ιδιως το ραλλυ ειναι σαν να βλεπεις απο κοντα την ερημο
συγχαρητηρια στα παιδια για την πρωτοβουλια τους και για το καφε σημερα -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Blu-Ray " '08 Viera Demonstration Disc Vol.2 "

Eσύ θα πάρεις το δισκάκι ... ο Χρήστος γιατί να έρθει ? :flipout:
Bodyguard..... για να εχω καλυψη απο τυχων κακοβουλες ενεργειες ;),
αυτο το δισκακι ειναι χρυσαφι,ολοκληρη μαχη δωσαμε για να το παρουμε
:flipout::flipout::flipout:

Γιώργο είμαι μέσα για Τετάρτη,μπορείτε να αναφέρεται διεύθυνση του VERDE,αν θυμάμαι καλά είναι στο Παγκράτι....

Καποιο .mkv 1080p rip και για εμας τους ''άτυχους'' θα υπαρξει βρε παιδιά ??? :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

ΓΙώργο, για να μην μπαίνεις σε διαδικασίες αποστολής, δώσε και το δικό μου σε κάποιο από τα παιδιά που θα είστε στο καφέ. Γιορτές έρχονται άλλωστε :ernaehrung004:

Οδηγίες για ναυτιλομένους θα δώσετε;
Πως θα βρω το verde?
Ανεβαίνοντας τη Μεσογείων που στρίβω;

Όπως ανεβαίνεις την Μεσογείων, στρίβεις δεξιά πριν την στάση του Μετρό "Εθνική Άμυνα" στην Λεωφόρο Κύπρου. Λίγο πιο κάτω θα βρεις κάτι σαν πλατεία, που θα το κάνεις πλατεία κάνοντας μια μικρή παρανομία και στρίβοντας αριστερά ;) Το καφέ είναι μέσα στο πάρκο που θα δεις :a0210:

http://www.athinorama.gr/map/default.aspx?cat=3&id=2105