Panasonic Blu-Ray " '08 Viera Demonstration Disc Vol.2 "

Ακόμα δεν έχουν παραλάβει οι:

tsopanos59
Dimitris Ioannou
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΝΑΚΗΣ
Αfam (εσύ χρωστάς καφέ ;))
Νικολας Αποστολιδης ( εσένα σου χρωστάω ένα τηλ Νικόλα, συγνώμη για την καθυστέρηση)
panosxgr (το δικό σου θα πάει για καλό σκοπό ... ευχαριστώ :a0210:)

Οι τρεις πρώτοι για δώστε σημεία ζωής -bye-

Παρών...Πως θα παραλάβω;

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

...

Attachments

• Explosives.jpg
    Explosives.jpg
    123.2 KB · Views: 132
  • Flower.jpg
    Flower.jpg
    81.2 KB · Views: 133
  • Milky Way.jpg
    Milky Way.jpg
    112.3 KB · Views: 405
  • Planets.jpg
    Planets.jpg
    48.9 KB · Views: 132
Αυτό το καημένο το νήμα (της PX80), αν είχε μιλιά θα μας είχε κράξει τόσο "φόρτωμα που έχει φάει" :D Έβαλα ένα link στο πρώτο μήνυμα πάντως.

Σύντομα θα ανεβάσεις και εσύ τις δικές σου να κάνουμε σύγκριση ;)

Όσοι έμειναν εκτός κλήρωσης:

tromb1
czoun
mtf123
aimar
Δημοκηδης
tiborakos

... όσοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους:

spyrmak
ΚΟΨ.
MOUKOURIOUFIS KOSTAS

... και ο πρώτος που θα δηλώσει συμμετοχή:

θα παραλάβουν τα 10 επιπλεόν δισκάκια που εξασφάλισε ο στρατηγός μας :grinning-smiley-043από την αντιπροσωπεία σε συννενόηση με τον κ. Λάμπρου.

Ειναι πολύ αργά να εκφράσω και εγώ ενδιαφέρον????

Όχι φίλε μου, αφού έγραψα πως υπήρχε θέση για έναν ακόμα. Έχεις και τον Panasonic 2000 που τον έχεις ξεψαχνίσει ... μια χαρά ;)

Έκλεισε και η δεύτερη 10άδα :a0210:

Λεπτομέρειες όσον αφορά την διανομή σύντομα, οπότε stay tuned ...

Όσοι έμειναν εκτός κλήρωσης:

tromb1
czoun
mtf123
aimar
Δημοκηδης
tiborakos

... όσοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους:

spyrmak
ΚΟΨ.
MOUKOURIOUFIS KOSTAS

... και ο πρώτος που θα δηλώσει συμμετοχή:
θα παραλάβουν τα 10 επιπλεόν δισκάκια που εξασφάλισε ο στρατηγός μας από την αντιπροσωπεία σε συννενόηση με τον κ. Λάμπρου.
Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ παιδιά ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ! :BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55: :a0210: :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Αψογοι! Περιμενα αυτο το δισκακι πως και πως (οντας και κατοχος τριών προιοντων Panasonic , (προβολέα,TV,Blu-Ray player).

Λυπηθηκα λιγο που εχασα στην κληρωση, μιας και ημουν ο πρωτος που δηλωσε ενδιαφερον στη λιστα, αλλα χαρηκα που το κέρδισαν οι υπόλοιποι συμφορουμίτες μου!

Και να τώρα που σταθήκαμε ΟΛΟΙ τυχεροί!

Συγχαρητήρια στον κύριο Λαμπρου και την Panasonic Hellas που μας προμήθευσαν τα εξτρα δισκάκια, αλλά κυρίως στον στρατηγό μας όπως λέει και ο Γιώργος! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

(περιμενω λεπτομερειες για τη διαδικασια διανομής! ):a0210:

Last edited:
Αν περισεψει και για μενα κανα δισκακι ειμαι μεσα.ειχα προβλημα με το pc και δεν μπορουσα να γραψω.

Τα 10 δισκάκια πάνε στους:

tromb1
czoun
mtf123
aimar
Δημοκηδης
tiborakos
spyrmak
ΚΟΨ.
MOUKOURIOUFIS KOSTAS
Ultra-One

Αν περισεψει και για μενα κανα δισκακι ειμαι μεσα.ειχα προβλημα με το pc και δεν μπορουσα να γραψω.

Νίκο δυστυχώς τα κομμάτια είναι μετρημένα, αλλά το πιο πιθανό είναι πως στο μέλλον θα βρεθούν κι άλλα στα χέρια μας.

Τα 10 δισκάκια πάνε στους:

tromb1
czoun
mtf123
aimar
Δημοκηδης
tiborakos
spyrmak
ΚΟΨ.
MOUKOURIOUFIS KOSTAS
Ultra-One

Νίκο δυστυχώς τα κομμάτια είναι μετρημένα, αλλά το πιο πιθανό είναι πως στο μέλλον θα βρεθούν κι άλλα στα χέρια μας.

δε πειραζει γιωργο την επομενη φορα.

Ευχαριστώ όλους τους συντελεστές της επιχειρήσης Panasonic demo BD και ειδικά τον Στρατηγό!

Στρατηγέ δεν ρωτάς και εκ των έσω πως γίνεται το BD55 region free έστω και στα dvd??? φυσικά of the record

Απάντηση: Re: Panasonic Blu-Ray " '08 Viera Demonstration Disc Vol.2 "

Πολλά ευχαριστώ στον Μπάμπη και σε όλους που συνεργάστηκαν!:a0210:

Αυτοί που "συνεργάστηκαν" είναι οι άνθρωποι της Panasonic κι σ' αυτούς αξίζουν όλα τα εύσημα.
Η ιδέα ήταν καθαρά δική τους αφού, μέσω του Avclub, θέλησαν να κάνουν ένα συμβολικό δωράκι σε κάποιους τυχερούς από τους πελάτες τους. Εγώ κι ο Γιώργος απλά αναλάβαμε το διαδικαστικό κομμάτι.
Ευχαριστώ πολύ λοιπόν κι εγώ με τη σειρά μου τους ανθρώπους της Panasonic και ιδιαίτερα τον Κώστα.:aktion033:

(Τον γλύφω και λίγο τώρα γιατί θα τον έχουμε συνεχώς στην πρέσα... έπεται συνέχεια...
icon10.gif
)

Όχι φίλε μου, αφού έγραψα πως υπήρχε θέση για έναν ακόμα. Έχεις και τον Panasonic 2000 που τον έχεις ξεψαχνίσει ... μια χαρά ;)

Έκλεισε και η δεύτερη 10άδα :a0210:

Λεπτομέρειες όσον αφορά την διανομή σύντομα, οπότε stay tuned ...
Ευχαριστώ!

Εννοείται ότι θα ποστάρω και screenshots από τον PT-AE2000 με το υλικό από το δισκάκι.....-bye-