Panasonic Blu-Ray " '08 Viera Demonstration Disc Vol.2 "

Έχουμε κανενα νεο σχετικα με την διανομή ?
Ευχαριστώ.-bye-

Το πιο πιθανό είναι να κανονίσουμε κάποιο καφεδάκι μέσα στο ΣΚ, αλλά επειδή αρκετοί θα αδυνατούν να παρευρεθούν ...

... οποιοσδήποτε από τους παρακάτω επιθυμεί να παραλάβει ταχυδρομικώς ας μου στείλει στοιχεία αποστολής:

tsopanos59
Dimitris Ioannou
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΝΑΚΗΣ
Αfam
Νικολας Αποστολιδης
tromb1
czoun
mtf123
aimar
Δημοκηδης
tiborakos
spyrmak
ΚΟΨ.
MOUKOURIOUFIS KOSTAS
Ultra-One

Last edited:
Η επιτυχια του site ειναι τελικα οτι ολοι κατοχοι panasonic δεν μεινανε χωρις hd υλικο καλυφτηκαν :a0210:
φανταζομαι μελλοντικα θα κανουνε κινηση και για τους αλλους sony ,samsung και λοιπα μην μεινουν παραπονεμενοι

Γιώργο, θα τα πούμε από κοντά μέσα στην εβδομάδα... έχω πήξει..

Το πιο πιθανό είναι να κανονίσουμε κάποιο καφεδάκι μέσα στο ΣΚ, αλλά επειδή αρκετοί θα αδυνατούν να παρευρεθούν ...

... οποιοσδήποτε από τους παρακάτω επιθυμεί να παραλάβει ταχυδρομικώς ας μου στείλει στοιχεία αποστολής:

tsopanos59
Dimitris Ioannou
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΝΑΚΗΣ
Αfam
Νικολας Αποστολιδης
tromb1
czoun
mtf123
aimar
Δημοκηδης
tiborakos
spyrmak
ΚΟΨ.
MOUKOURIOUFIS KOSTAS
Ultra-One

Γιώργο, έχεις PM (ελπίζω, καθότι δεν έχω ξαναστείλει!)

Μπορεσες να στειλεις τα δισκάκια σε εμας που ειμαστε απο επαρχια Γιώργο, ή ακομα οχι?

Μην αγχωθεις πολυ μιας και ειναι και γιορτες τωρα και θα αργησουν λιγο παραπανω.... Απλα οταν τα στειλεις κανε μας ενα pm για να εχουμε το νου μας μην χαθουνε τωρα με την επιπλεον κινηση που εχουν τα ταχυδρομεια αυτες τις μερες ...-bye-

Αύριο θα σταλούν τα δισκάκια σε όσους έχω στοιχεία αποστολής.

Οι υπόλοιποι την επόμενη Δευτέρα ή από κοντά αν κανονίσουμε κάποια συνάντηση :a0210: