Panasonic Blu-Ray " '08 Viera Demonstration Disc Vol.2 "

Δεν παρέλαβε κανείς ακόμα ?
Αργούν λίγο Γιώργο, γιατι ειναι γιορτές τώρα... Γινεται χαμός.... Τις προάλλες ένα απλό γράμμα από Αθήνα μου ήρθε μετά από 5 εργάσιμες (και μεσολαβουσε και Σαββατοκυριακο ανάμεσα...)

Αν δεν παραλάβουμε σήμερα (ακόμα δεν εχει έρθει ο ταχυδρόμος), τότε σίγουρα από Δευτέρα.... -bye-

Ευχαριστουμε για το ενδιαφερον και θα σε ενημερωσουμε μολις παραλάβουμε. :a0210:

Υ.Γ. Απλά τα έχεις στείλει έ ? Οχι συστημενα....

Απλό το έστειλα, αλλά την προηγούμενη φορά δύο φίλοι (ο ένας από επαρχία) παρέλαβαν την επόμενη ημέρα για αυτό αγχώθηκα λίγο.

Κάποιοι παρέλαβαν σήμερα, άρα όπου να ναι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.:a0210:

To ελαβα και εγω χθες τελικά. Ηρθε ο ταχυδρομος αργα το απογευμα και το αφησε στο κουτί!

Χίλια ευχαριστώ Γιώργο για όλα, καθώς και όσους άλλους βοήθησαν έμεσα ή άμεσα να πάρουμε στα χέρια μας αυτό το δισκάκι! -bye-

Οταν κατεβω Αθηνα μετα τις γιορτές θα κανονίσουμε και καφεδάκι να γνωριστούμε και από κοντά! :a0210:

Πάντα τέτοια!

Γιώργο σε ευχαρίστησα σε προσωπικό μύνημα, αλλά θέλω να σε ευχαριστήσω και εδώ για τον κόπο που μπήκες να μας στείλεις τα bd!

Το δισκάκι πάντως είναι κατά τέτοιο τρόπο φτιαγμένο ώστε να δείχνει "καλά" τα διάφορα κεφάλαια, ακόμα και σε λάθος ρυθμισμένες τηλεοράσεις ή προβολείς.

Παράδειγμα το κεφάλαιο για το κόντραστ, όπου το επίπεδο του μαύρου είναι επίτηδες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κάτω από τη σωστή ρύθμιση, ούτως ώστε το μαύρο να δείχνει όσο πιο μαύρο γίνεται ακόμα και αν η ρύθμιση της φωτεινότητας είναι ψηλή!!!

Αν βρω χρόνο αύριο θα τραβήξω μερικά screenshots και θα τα ποστάρω στο thread του PT-AE2000.