Panasonic CX670E : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Μου φαίνεται καλη προσφορά στα ΜΜ και λεω να τη χτυπήσω για να αντικαταστησει μια πλάσμα lg 50 pk550, καθώς 60ρες και πανω ειναι ακριβές ακομα. Θέαση στα 3-3,5 μ κυρίως σειρές ταινίες kodi και ΟΤΕ tv. Τηλεοπτικό ελαχιςτα. Τι λέτε παιδιά αξίζει το κόπο?

Κάνει mirroring τουλάχιστον;; Έτσι παρακάμπτω τα οποία θέματα του player

Σίγουρα αξίζει ! Χτυπά την φοβερή προσφορά! Εγώ την πήρα μια εβδομάδα πριν 950 ... Την χρησιμοποιώ και εγώ με kodi και κατα την γνώμη μου τέτοια ποιότητα εικόνας σε αυτά τα λεφτά δύσκολα θα βρεις

Απάντηση: Re: Panasonic CX670E : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Σίγουρα αξίζει ! Χτυπά την φοβερή προσφορά! Εγώ την πήρα μια εβδομάδα πριν 950 ... Την χρησιμοποιώ και εγώ με kodi και κατα την γνώμη μου τέτοια ποιότητα εικόνας σε αυτά τα λεφτά δύσκολα θα βρεις
Kodi? Με εξωτερικό player εννοείς...
Βέβαια υπάρχει και η sony 49X8005C οποτε έχεις kodi Χωρίς την ανάγκη εξωτερικού πλαυερ

Ναι εξωτερικό εννοεί ο φίλος. Αν θέλεις kodi μόνο εξωτερικό player.

Εγώ παρήγγειλα το minix neo u1 που τουλάχιστον στα specs του υποστηρίζει 4k 60fps τώρα στην πράξη θα δείξει όταν το παραλάβω.

Ναι εννοω με εξωτερικό player. Φίλε deareN παρελαβες την πανυ να μας πεις εντυπώσεις?

Φίλε μου είμαι επαρχία και θα μου τη στείλουν σε 2-3 εργάσιμες μου είπαν. Θα ενημερώσω μόλις παραλάβω

Καλοριζικη....
Προσωπικά βαρέθηκα με τα εξωτερικά player ...καλώδια...τηλεκοντρόλ... Τα Θέλω όλα αυτά πάνω στην τηλεόραση Αφού πια υπάρχει η δυνατότητα...Αφού βάζουν τετραπυρηνους επεξεργαστές πάνω Γιατί να μην περνάνε και ένα os Που να μας κάνει τη ζωή εύκολη...

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου αλλά στα 749 ευρώ tv με τέτοιες δυνατότητες δεν έβρισκα.
Την καλή επένδυση θα την κάνω σε 2-3 χρόνια όταν οι τιμές των 4k HDR Oled πέσουν σε προσιτά επίπεδα... Μέχρι τότε πιστεύω ότι και τα λογισμικά πχ Android tv κλπ θα μπορούν να κάνουν τα πάντα...

Και εγώ στο τσακ ήμουν να την πάρω , με την προοπτική να επενδύσω και εγώ σε κάνα δυο χρόνια σε oled, Αλλά μετά βρήκα τα sony στα 700 στις 49 ίντσες με android οπότε τα ξανασκεφτηκα

Με το Netflix τελικά έχει κανείς καμία ενημέρωση αν θα παίξει και πότε;

Το Netflix παίζει κανονικά στην Ελλάδα...τουλάχιστον στην sony ... 4k σειρές...απίστευτη εικόνα..

Για την Panasonic κράτα γλώσσα τα ελληνικά και δοκίμασε χώρα Ολλανδία διάβασα ότι έτσι παίζει μια χαρά.
Δοκίμασε το να μας το επιβεβαιώσεις

Re: Απάντηση: Panasonic CX670E : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Καλοριζικη....
Προσωπικά βαρέθηκα με τα εξωτερικά player ...καλώδια...τηλεκοντρόλ... Τα Θέλω όλα αυτά πάνω στην τηλεόραση Αφού πια υπάρχει η δυνατότητα...Αφού βάζουν τετραπυρηνους επεξεργαστές πάνω Γιατί να μην περνάνε και ένα os Που να μας κάνει τη ζωή εύκολη...

Κανένας όμως ενσωματωμένος player τηλεόρασης δεν παίζει ακόμα σωστά τα 24p. Οπότε, ό,τι και όσες ευκολίες και αν έχει, πάνε περίπατο αν έχεις απαιτήσεις...

Παιδιά την πήρα και εγώ. Υπάρχει κάποιο σάιτ για ρυθμίσεις ή κάποιο βίντεο;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic CX670E : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Κανένας όμως ενσωματωμένος player τηλεόρασης δεν παίζει ακόμα σωστά τα 24p. Οπότε, ό,τι και όσες ευκολίες και αν έχει, πάνε περίπατο αν έχεις απαιτήσεις...
Κανένας player γενικώς δεν παίζει σωστά τα 24. Αν οι οι εταιρίες δεν αποφασίσουν να πάνε στα 60 τα 24 ποτέ δεν θα είναι αρκετά...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic CX670E : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

προχωρησα τελικα στην αγορα της 55αρας απο media markt στα 699ευρω...με λιγο ψηστηρι την εβαλα κ σε 18 ατοκες στο καταστημα της συγγρου...στο καταστημα της αλιμου με το ζορι μου εβαζαν 12 δοσεις καθως μου ελεγαν οτι η τιμη ισχυει μονο μετριτης...
πρωτη εντυπωση απο θεμα τηλεοπτικου απο digea απλα οκ...μονο η νετ hd ειχε αξιολογη εικονα κ λογω του αγωνα μπασκετ μου εκανε εντυπωση οτι δεν εντοπισα σπασιματα-τρεμοπεγμα στην κινηση καθως το πανελ ειναι στα 50hz (μονο στο replay ειδα κατι ψιλα)
ταινιες απο usb h hdmi δεν εχω βαλει ακομα για να σσας πω εντυπωσεις για το θεμα του 4κ οποτε θα επανελθω
το μενου το βρηκα απλο κ ευχρηστο
επισης απο bleeding clouding κτλ δεν εντοπισα κατι για αρχη
αν εχετε να προτεινετε καποιες ρυθμισεις για τηλεοπτικο,ταινιες μεσω υσβ-hdmi και για gaming

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic CX670E : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Κανένας player γενικώς δεν παίζει σωστά τα 24.

Πολλοί εξωτερικοί media players και bluray players τα παίζουν σωστά...