V VEGA! Established Member 23 November 2007 122 20 December 2008 #1 παιδεια βοηθεια ! μου φερανε δωρακι αυτη την μηχανουλα αλλα δεν βρισκω αγγλικα ! ξερει κανεις τιποτα ?
παιδεια βοηθεια ! μου φερανε δωρακι αυτη την μηχανουλα αλλα δεν βρισκω αγγλικα ! ξερει κανεις τιποτα ?
jim... Moderator Staff member 22 February 2008 24,850 Λιβαδιστάν... 20 December 2008 #2 VEGA! said: παιδεια βοηθεια ! μου φερανε δωρακι αυτη την μηχανουλα αλλα δεν βρισκω αγγλικα ! ξερει κανεις τιποτα ? Click to expand... Τι εννοείς? To manual? To menu?
VEGA! said: παιδεια βοηθεια ! μου φερανε δωρακι αυτη την μηχανουλα αλλα δεν βρισκω αγγλικα ! ξερει κανεις τιποτα ? Click to expand... Τι εννοείς? To manual? To menu?
V VEGA! Established Member 23 November 2007 122 20 December 2008 #3 ενταξει jim το βρικα ! βιαστικα να ρωτησω !ερωτηση τι ειναι το metering mode τι ειναι ? και το slow shutter που να το βαλω εχει 1/8 1/4 1/2 1 ? sorry αλλα ειμαι ψηλοκαινουργιος!
ενταξει jim το βρικα ! βιαστικα να ρωτησω !ερωτηση τι ειναι το metering mode τι ειναι ? και το slow shutter που να το βαλω εχει 1/8 1/4 1/2 1 ? sorry αλλα ειμαι ψηλοκαινουργιος!
jim... Moderator Staff member 22 February 2008 24,850 Λιβαδιστάν... 20 December 2008 #4 Η καλύτερη λύση είναι να τη βάλεις σε κάποιο ημιαυτόματο πρόγραμμα (Ρ έχει?) και να αρχίσεις δοκιμές! Είναι η φωτομέτρηση.
Η καλύτερη λύση είναι να τη βάλεις σε κάποιο ημιαυτόματο πρόγραμμα (Ρ έχει?) και να αρχίσεις δοκιμές! Είναι η φωτομέτρηση.
ilias Supreme Member 18 June 2006 9,417 Bratislava 20 December 2008 #5 To shutter να το εχεις στο 1/8 οταν εχεις απλετο φως... οσο πεφτει το φως μπορεις να παιξεις με τις χαμηλοτερες ταχυτητες.
To shutter να το εχεις στο 1/8 οταν εχεις απλετο φως... οσο πεφτει το φως μπορεις να παιξεις με τις χαμηλοτερες ταχυτητες.