PANASONIC DMP-BD35 Blue Ray Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Re: Panasonic DMP-BD35

Εγώ πάντως όσο βλέπω μόνο 3-4 ράφια με ταινίες Blu ray στο seven, δεν πρόκειται να αγοράσω player...

Απάντηση: Panasonic DMP-BD35

´Κυκλοφόρησε σήμερα και φυσικά το αγόρασα με την μία (αφού το είχα κάνει ήδη "κράτηση":operator:).

Το μηχανάκι πετάει.
Ο ήχος του bitstream σε όλα τα HD φορμά,απλά εκπληκτικός.
Και μόνο η ψυχολογία του να βλέπεις τον ενισχυτή σου να κλειδώνει σε "DTS-HD Master",είναι απερίγραπτη.

Η εικόνα του επίσης καταπληκτική με δυνατότητες επι μέρους προσωπικών ρυθμίσεων (σημαντικότατο),παίζει τα πάντα κλπ κλπ..

Θα σας κρατήσω ενήμερους μόλις βάλω αύριο κάρτα SD και παίξω με το BD-Live (Profile 2.0)..-bye-

Re: Απάντηση: Panasonic DMP-BD35

´Κυκλοφόρησε σήμερα και φυσικά το αγόρασα με την μία (αφού το είχα κάνει ήδη "κράτηση":operator:).

Το μηχανάκι πετάει.
Ο ήχος του bitstream σε όλα τα HD φορμά,απλά εκπληκτικός.
Και μόνο η ψυχολογία του να βλέπεις τον ενισχυτή σου να κλειδώνει σε "DTS-HD Master",είναι απερίγραπτη.

Η εικόνα του επίσης καταπληκτική με δυνατότητες επι μέρους προσωπικών ρυθμίσεων (σημαντικότατο),παίζει τα πάντα κλπ κλπ..

Θα σας κρατήσω ενήμερους μόλις βάλω αύριο κάρτα SD και παίξω με το BD-Live (Profile 2.0)..-bye-

Εγω το παραλαμβανω αυριο (ειχα κανει κρατηση). Τι μπορεις να βαλεις μεσω της SD και μεχρι τι χωρητικοτητας καρτα παιρνει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic DMP-BD35

Εγω το παραλαμβανω αυριο (ειχα κανει κρατηση). Τι μπορεις να βαλεις μεσω της SD και μεχρι τι χωρητικοτητας καρτα παιρνει?

Δεν πρόλαβα να διαβάσω για χωρητικότητες ακόμα.
Ενα μίνι τεστ ντράιβ του έκανα.
Το βράδυ θα ξετινάξω το μάνιουαλ..:grandpa:

Μεγειές παιδιά. Αντε επιτέλους να ξεφύγουμε από τις "δαγκάνες" του PS3 και να αρχίσουν να δουλεύουν οι ενισχυτές που πήραμε...έλα να παίρνουμε σειρά... -bye-
Κάτι έλεγε ο Κώστας999 να προσέξουμε στις ρυθμίσεις για το 55άρι. Χρειάζεται να προσέξουμε κάτι και σ' αυτό;

Όταν είχα αγοράσει το BD30 είχα κολλήσει στο θπέμα πώς θα κλειδώσει ο ενισχυτής μου τον ήχο DTS-HD MASTER AUDIO. Λογικά δεν νομίζω να άλλαξε κάτι στο μενού του, οπότε για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να κοιτάξετε το συγκεκριμένο post και να σας λύσει τις όποιες απορίες σας.

γεια πες τε μας απο που το πηρατε και ποσο να παιρνουμε σειρα
επειδη θα παω Λονδινο τον αλλο μηνα ..αξιζει να το παρω απο εκει ?
ξερετε καποιο μαγαζι στο λονδινο ?

.

Λονδίνο από όσο γνωρίζω μόνο στην Tottenham street μπορείς να βρεις καλές τιμές και να κάνεις και κανένα παζάρι. Διαφορετικά, σε όλα τα άλλα μέρη σίγουρα θα βρεις όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές πιο ακριβά από ότι τις πουλάνε εδώ στην Ελλάδα.

Re: Απάντηση: Panasonic DMP-BD35

Λονδίνο από όσο γνωρίζω μόνο στην Tottenham street μπορείς να βρεις καλές τιμές και να κάνεις και κανένα παζάρι. Διαφορετικά, σε όλα τα άλλα μέρη σίγουρα θα βρεις όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές πιο ακριβά από ότι τις πουλάνε εδώ στην Ελλάδα.

+1, αλλά σε συγκεκριμένα προϊόντα, όπως κομμάτια υπολογιστών. Θυμάμαι σε φωτογραφικές μηχανές οι τιμές ήταν κανονικές.

γίνονται "fairs"=παζάρια εκεί στα στενά της Tottenham γνωρίζοντας από τα "Computer Fair" όταν ζούσα Λονδίνο. Δε ξέρω αν έχει "blu-ray/homecinema fairs" αλλά αν έχει πιθανότατα να πετύχεις καλές τιμές. Όμως είναι λίγο δύσκολο να βρεις το που και πότε γίνονται αν δεν έχεις κάποιες επαφές εκεί.

Αλλά από την άλλη θα πρότεινα να ρίξεις και καμιά ματιά στα ιντερνετομάγαζα της UK.

Απάντηση: Re: Panasonic DMP-BD35

απλα ειναι λαθος να σκεφτεσαι ετσι για να μπεις στο hd
ο δρομος ειναι mkv htpc ps3-bye-:grinning-smiley-043
Εγώ πάντως όσο βλέπω μόνο 3-4 ράφια με ταινίες Blu ray στο seven, δεν πρόκειται να αγοράσω player...

γεια πες τε μας απο που το πηρατε και ποσο να παιρνουμε σειρα
επειδη θα παω Λονδινο τον αλλο μηνα ..αξιζει να το παρω απο εκει ?ξερετε καποιο μαγαζι στο λονδινο ?

.

Ούτε για αστείο.!!!!:BDGBDGB53:
Πάρτο από εδώ,πολύ φθηνότερα θα σου έρθει.