Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Άσε τις 5.1 αναλογικές σαν κύριο ήχο, σβήσε το HDMI γιατί έτσι και αλλιώς ο Yamaha σου δεν περνά σωστά ούτε εικόνα σε 24F και όταν θέλεις 7.1 ήχο σε απλό DVD χρησιμοποίησε την ψηφιακή έξοδο.
Μηπως γνωριζετε ποτε ερχεται το panasonic bd 50 στην ελλαδα και επειδη ειμε λιγο ασχετος οσο αναφορα τον ηχο εχω ενα yamaha που δεν εχει hdmi γιατι πρεπει να συνδεσω τις 5.1 αναλογικες του panasonic με αυτες του yamaha και οχι συνδεση με οπτικη ινα τι θα κερδισω ?
ευχαριστω φιλε ilise o ενισχυτης μου εχει 5.1 αναλογικες εισοδους οποτε θα χρειαστω καλωδια αναλογικα αν ξερεις καποια μαρκα για αναλογικα καλωδια και τιμη η δεν παιζει ρολο η ποιοτητα τους ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.