PANASONIC DMP-BD60 (Eρωτήσεις - Εντυπώσεις - Reviews...)

Το έχω αναφέρει και πιο πριν ,ότι σε εμένα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις έχω πρόβλημα με τα δισκάκια που κάνω με το ConvertXtoDvd .

Την δοκιμασα και πηγαν ολα καλά. Απο το μενου του player -- >> Network --> Firmware upgrade. Το βρηκε το κατέβασε και το εγκατέστησε χωρις προβλημα. Η διαδικασια πήρε περιπου 6-7 λεπτά.

Με το νεο firmware η διαφορά στο χρονο φόρτωσης BR δισκων ειναι σημαντική (οσο το εχω δει περιπου 3-4 δευτερόλεπτα πιο γρήγορο σε σχεση με πριν)

Κατέβασες από το server ή από το link που έδωσες;
Από το server την έχω εγκαταστήσει και εγώ όταν είχε βγει.
Νόμιζα ότι η αναβάθμιση από το link που έδωσες ήταν διαφορετική και την πέρασες με διαφορετικό τρόπο ,εγραφή σε cd κ.τ.λ

Tην κστέβασε μονο του το Player οποτε δεν ξερω απο που ακριβώς. Εαν εχεις το ιδιο απλά απο το μενου μπες στις επιλογες για firmware upgrade και τσεκαρε για νεα version. Τα υπόλοιπα θα τα κανει το Player..

Απάντηση: Re: PANASONIC DMP-BD60 (Eρωτήσεις - Εντυπώσεις - Reviews...)

Tην κστέβασε μονο του το Player οποτε δεν ξερω απο που ακριβώς. Εαν εχεις το ιδιο απλά απο το μενου μπες στις επιλογες για firmware upgrade και τσεκαρε για νεα version. Τα υπόλοιπα θα τα κανει το Player..
Τα γνωρίζω αυτά,νόμιζα ότι ήταν διαφορετική αναβάθμιση.
Χτες μάλιστα ειδοποιήθηκα ,μόλις βγήκε, για την καινούρια αναβάθμιση 2.4 και την φόρτωσα.
Οι χρόνοι φόρτωσης πιστεύω ότι μειώθηκαν ακόμα περισσότερο με την χτεσινή αναβάθμιση .

Last edited:
Nεα αναβαθμιση 2.5 , δεν ξερω τι διαφορα εχει απο την 2.4.

Oχι δεν εχει wifi.
άρα πάμε για το 65 που είναι στην ίδια τιμή + extra το usb stick ή περιμένουμε να πέσει λίγο η τιμή από το 85.

τελικά μετά από λίγη ώρα έβγαλε την επιλογή για το καλάθι! ευχαριστώ για την ενημέρωση

καλορίζικο..-bye-
ευχαριστώ! θα γράψω εντυπώσεις όταν με το καλο το έχω, πάντως η τιμή του μου φάνηκε πολυ καλή δεδομένου ότι προσανατολιζόμουν για το bd-60 + το wireless stick.

Καλησπέρα.

Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω αναβάθμιση από usb stick που θα συνδέσω στον player? Αν και offtopic, μπορώ να ακολουθήσω την ίδια διαδικασία και για την U10 που έχω?

το προηγούμενο μοντέλο τους ,το 80, έσκιζε. Το ιδιο πιστευω και αυτό.

:firstprize:

Να ρωτήσω: το BD80 έχει θύρα USB... συνεπώς αν έχω USB wifi dongle τι ακριβώς μπορώ να κάνω;

κάτι αναφέρετε πιο πάνω αλλά δε το πιασα...

Last edited: