- 20 June 2011
- 3,383
Πήρα το συγκεκριμένο μηχάνημα από το φίλο μου, sakis.com.
Εκτύπωσα τις οδηγίες χρήσης στα αγγλικά, καθώς τα γερμανικά μου είναι ρημαγμένα και ξεκίνησα τη μελέτη (μα την Ελεονόρα Μελέτη).
Έχει, λέει, δέκτες dvb-c και dvb-t, αρκέστηκα στο δεύτερο.
Πράγματι, πιάνει τα ελληνικά κανάλια σε πολύ καλή ποιότητα με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, οι προρρυθμίσεις είναι ελαφρώς μαλακές.
Ο δέκτης είναι διπλός, οπότε μπορείς να βλέπεις ένα κανάλι και να γράφεις άλλο, ή να γράφεις 2 κανάλια ταυτόχρονα.
Τι να γράψεις βέβαια από τα κανάλια, είναι μια άλλη ιστορία.
Έχει σκληρό δίσκο 500GB στον οποίο γράφεις σε 3 διαφορετικές ποιότητες χοντρικά (DR, HD, SD), αλλά και μεταφέρεις αρχεία από κάμερα, sd κάρτα, ή άλλο σκληρό δίσκο.
Μπορείς να κάνεις μοντάζ και να γράψεις κάποιο δισκάκι BD, ή και DVD φυσικά.
Δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα, αλλά έέέχει ο Θεός!
Σαν player είναι εκπληκτικό, έχει αρκετές ρυθμίσεις, αλλά εγώ ασχολήθηκα με τα sharpness και τα noise που ξέρω και άφησα τα άλλα στη θέση τους (εκτός από ένα bandwidth limitation luma vertical, κάπως έτσι το λέγανε, που έκανε την εικόνα ακόμα λαμπρότερη.
Ορίστε η εικόνα του Nταβίντ Λουίζ που μπαίνει σίγουρος για τον εαυτό του στον ημιτελικό με τη Γερμανία.

Θα έβαζα και πως αποχωρεί, αλλά βιάζομαι.
Σαν media player είναι το τυπικό Panasonic, δεν αναγνωρίζει ελληνικούς υποτίτλους, μόνο ενσωματωμένοι.
Δέχεται σκληρό μέχρι 2tb και δεν επηρεάζεται από cinavia στη θύρα usb.
Η ρύθμιση 24p είναι διαθέσιμη και ως media player, αν και δεν το αναφέρει το εγχειρίδιο.
Πλέον δεν παίζει τα divx.
Αυτή η divx τι έπαθε, μπήκε σε κανά χρηματιστήριο και ανέβασε τα δικαιώματά της?
Με τα δικτυακά δεν ασχολήθηκα ακόμα, δεν με πολυενδιαφέρουν, άλλωστε.
Ωραία!:2thumb22sup:
Και τώρα πάω να πιω καμιά μπύρα και να φάω κανά σουβλάκι, γιατί κουράστηκα.
Εκτύπωσα τις οδηγίες χρήσης στα αγγλικά, καθώς τα γερμανικά μου είναι ρημαγμένα και ξεκίνησα τη μελέτη (μα την Ελεονόρα Μελέτη).
Έχει, λέει, δέκτες dvb-c και dvb-t, αρκέστηκα στο δεύτερο.
Πράγματι, πιάνει τα ελληνικά κανάλια σε πολύ καλή ποιότητα με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, οι προρρυθμίσεις είναι ελαφρώς μαλακές.
Ο δέκτης είναι διπλός, οπότε μπορείς να βλέπεις ένα κανάλι και να γράφεις άλλο, ή να γράφεις 2 κανάλια ταυτόχρονα.
Τι να γράψεις βέβαια από τα κανάλια, είναι μια άλλη ιστορία.
Έχει σκληρό δίσκο 500GB στον οποίο γράφεις σε 3 διαφορετικές ποιότητες χοντρικά (DR, HD, SD), αλλά και μεταφέρεις αρχεία από κάμερα, sd κάρτα, ή άλλο σκληρό δίσκο.
Μπορείς να κάνεις μοντάζ και να γράψεις κάποιο δισκάκι BD, ή και DVD φυσικά.
Δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα, αλλά έέέχει ο Θεός!
Σαν player είναι εκπληκτικό, έχει αρκετές ρυθμίσεις, αλλά εγώ ασχολήθηκα με τα sharpness και τα noise που ξέρω και άφησα τα άλλα στη θέση τους (εκτός από ένα bandwidth limitation luma vertical, κάπως έτσι το λέγανε, που έκανε την εικόνα ακόμα λαμπρότερη.
Ορίστε η εικόνα του Nταβίντ Λουίζ που μπαίνει σίγουρος για τον εαυτό του στον ημιτελικό με τη Γερμανία.

Θα έβαζα και πως αποχωρεί, αλλά βιάζομαι.
Σαν media player είναι το τυπικό Panasonic, δεν αναγνωρίζει ελληνικούς υποτίτλους, μόνο ενσωματωμένοι.
Δέχεται σκληρό μέχρι 2tb και δεν επηρεάζεται από cinavia στη θύρα usb.
Η ρύθμιση 24p είναι διαθέσιμη και ως media player, αν και δεν το αναφέρει το εγχειρίδιο.
Πλέον δεν παίζει τα divx.
Αυτή η divx τι έπαθε, μπήκε σε κανά χρηματιστήριο και ανέβασε τα δικαιώματά της?
Με τα δικτυακά δεν ασχολήθηκα ακόμα, δεν με πολυενδιαφέρουν, άλλωστε.
Ωραία!:2thumb22sup:
Και τώρα πάω να πιω καμιά μπύρα και να φάω κανά σουβλάκι, γιατί κουράστηκα.