Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

στον ενσωματωμένο media player υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής χρώματος της γραμματοσειράς ξέρει κάποιος?

Δε νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Ούτε μέγεθος γραμματοσειράς αλλάζει αν δεν κάνω λάθος, πράγμα το οποίο γίνεται σε κάποιες άλλες TV π.χ. σε μία Samsung που έχω.
Αν κάποιος άλλος ξέρει περισσότερα επί του θέματος, ας μας ενημερώσει.

Η συνδεση γινεται μεσω ethernet καλωδιου. Βλεπω την ταινια αλλα δεν βλέπω υποτιτλους. Καποιο κολπο να κανω ενσωματωση? Διαφασα αυτα που γραφουν οι φιλοι αλλα δεν το καταφερα.

Η συνδεση γινεται μεσω ethernet καλωδιου. Βλεπω την ταινια αλλα δεν βλέπω υποτιτλους. Καποιο κολπο να κανω ενσωματωση? Διαφασα αυτα που γραφουν οι φιλοι αλλα δεν το καταφερα.

Προγράμματα για ενσωμάτωση υποτιτλων σε ταινία υπάρχουν διάφορα. Για παράδειγμα για ενσωμάτωση υπότιτλων σε ταινία avi,
ένα δωρεάν, μικρό σε μέγεθος (περίπου 1 ΜΒ), απλό & γρήγορο πρόγραμμα είναι & το AVIAddXSubs που μπορείς να το κατεβάσεις
από εδώ: http://aviaddxsubs.blogspot.gr/

οκ φιλε razor σε ευχαριστω. Αλλα οι ταινιες των 3d ειναι mkv, mp4 και αλλα. Θα μπορει να κανει την δουλια?

οκ φιλε razor σε ευχαριστω. Αλλα οι ταινιες των 3d ειναι mkv, mp4 και αλλα. Θα μπορει να κανει την δουλια?

Για την ενσωμάτωση υπότιτλων σε mkv ένα καλό πρόγραμμα είναι το mkvmerge GUI.
Για ενσωμάτωση 3D υπότιτλων σε mkv μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα 3D subtitler μαζί με & το mkvmerge GUI από όσο ξέρω, αν & προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί επισταμένα με 3D ταινίες ακόμα.
Άλλα παιδιά του avclub.gr που έχουν εμπειρία με 3D ταινίες, θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν περισσότερο.

Απάντηση: Re: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν υπαρχει λυση προς το παρον για εμφανιση υποτιτλων σε 3d ταινιες απο φλασακι ειτε ενσωματωμενων ειτε οχι

Πρόσφατα έστειλα αυτο το μηνυμα στη Panasonic : "Γεια σας, είμαι κάτοχος της 47ET5E. Μετα απο συζήτηση με κατόχους απο άλλες χώρες και συγκεκριμένα από Αυστραλία παρατήρησα ότι οι εκεί τηλεοράσεις έχουν, στο μενου εικόνας τους, την επιλογή να αυξομειώνουν τη ρύθμιση backlight κάτι που τα ευρωπαικα μοντέλα δεν έχουν. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν είναι δυνατον να εγκαταστήσω το firmware των μοντελων της αυστραλίας (ΕΤ5A) ή υπάρχει πιθανότητα ασυμβατότητας! Σας ευχαριστώ πολύ και αναμένω απάντηση σας."

Η απάντηση που έλαβα σήμερα ήταν αυτη : "Καλημέρα σας. Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε κάποιο firmware προκείμενο να έχετε τη λειτουργία backlight. Πρόκειται για εργοστασιακή εφαρμογή."

Ερώτηση προς γνώστες: Εννοεί ότι είναι κάτι που έρχεται απο το εργοστάσιο δλδ "μανίσιο" firmware; Άρα είναι δυνατον με αλλαγή firmware άλλης τοποθεσίας και συγκεκριμένα το Αυστραλέζικο, να έχουμε την επιλογη για το backlight; Η μεγάλη μου ανησυχία είναι η συμβατοτητα του ξένου firmware με τη δικη μας DVB-T. Yperion τι πιστεύεις;

Δεν μπορείς να βάλεις firmware από το Αυστραλιανό μοντέλο. Η ET5Α έχει άλλες προδιαγραφές σε σχέση με την δική μας (μάλλον η διαφορά είναι σε επίπεδο software).

To ίδιο συμβαίνει με τις Αγγλικές Panasonic που τελειώνουν στο γράμμα "B".

θεώρησε το σαν μια ακόμη περίπτωση που οι κατασκευαστές θεωρούν τους Ευρωπαίους μακάκες και δίνουν σε Αμερική και Ασία τα αντίστοιχα μοντέλα με πιο πολλές δυνατότητες.

Παιδιά κυκλοφόρησε σήμερα νέα έκδοση firmware 1.261 την κάνω install και επανέρχομαι με εντυπώσεις.

λοιπόν αρχικά δεν μπορω να παρατηρήσω κάποια διαφορά εκτος από το ότι ο δείκτης εντασης ήχου έγινε κίτρινος με μαύρο φοντο! Στις ρυθμίσεις δεν βρήκα με την πρώτη ματιά κανένα νέο στοιχείο (είχα ελπίδες για backlight control)! Αυτά, αναμένουμε γνώμες και από τους υπόλοιπους...

...συγγενής ενδιαφερεται για την αγορα της 47ΕΤ5, κυρίως για τη θέαση ποδοσφαιρικών αγώνων 3D μεσω ΝΟΒΑ,
συγκριτικα με μια πανασονικ 50ST50 και samsung 51E550 , πιστεύετε οτι υπερτερεί σε εικόνα και αισθηση 3D παρόλο το μικροτερο μεγεθος?
ευχαριστω.

(το μεγεθος βεβαια ειναι 47 και οχι 55 λογω κοστους ~1000 )

...το σαββατο που πηγε ο συγγενης την ειχαν σε "προσφορα" απο 1299 -->899

...το σαββατο που πηγε ο συγγενης την ειχαν σε "προσφορα" απο 1299 -->899
Φίλε μου πρόσεξε τι σου πλασάρουν για προσφορά! Εγώ τον Ιούλιο την πηρα 950

Πάντως, όλο το καλοκαίρι η 47άρα πουλιώταν στα 899ευρώ από το Πλαίσιο και νομίζω ότι περίπου τόσο την έβρισκες και στα public...