Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα παιδιά.Παρακολουθώ το συγκεκριμένο Forum εδώ και μέρες και σήμερα το πρωί ξεκίνησα να πάω να αγοράσω κι εγώ την ET5 την 42αρα.Πηγαίνω σε μεγάλη αλυσίδα (δεν ξέρω αν επιτρέπετε να αναφαίρουμε ονόματα για ευνόητους λόγους) και ενώ πάω να κάνω την παραγγελία με δόσεις και όχι μετρητα μου λένε οτι δεν μπορούνε να προωθήσουνε το αίτημα γιατί το 2007 είχα αργήσει να πληρώσω 2 δόσεις.Ενώ από τότε δεν έχω αφήσει ποτέ μου εκκρεμότητες.Και μετά σου παραπονιούνται γιατί δεν έχουνε δουλειά.
Τελικά καλύτερα που δεν την παρήγγειλα γιατί την έδινε 849 μετρητείς και με δόσεις θα έβγαινε κάπου στα 1000.

Πηρα το καταστημα, με παρεπεμψαν στο πωλητη, ο οποιος σαν καλως ελληνας πωλητης δεν εχει ιδεα τι πουλαει (του προτεινα και το δεχτηκε αφου του εξηγησα τι ειναι να του στειλω και αυτουνου τις φωτογραφιες για να ξερει και να ενημερωθει) με παρεπεμψε στην Panasonic. Εστειλα email και τα τηλεφωνα δουλευουν δευτερα ως παρασκευη... οποτε θα εχω ενα ησυχο σκ και η γκρινια θα αρχισει απο τη δευτερα...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ(ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ OVERSCREEN, ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ) ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑ: ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΟΥ P.C. ΔΥΟ ΕΡΓΑ BLUE RAY ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΡΓΑ 3D (ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΤΑ SRT. EΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ). ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ MEDIA PLAYER Ή ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (PANASONIC 42 ET5); ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ ΕΡΓΟ JOHN CARTER BLURAY ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ SRT. ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.KANΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ Η ΦΤΑΙΕΙ Ο MEDIA PLAYER.ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ PANASONIC 42ET5.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ 3D.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

KANΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ Η ΦΤΑΙΕΙ Ο MEDIA PLAYER.ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ PANASONIC 42ET5.

Απο το λίγο που τον δοκίμασα ο Player που εχει ειναι τραγικος. Δεν αναγνώριζε να παίξει όλα τα αρχεία (δεν έκατσα να δω ποια παιζει μιας και εχω θεμα να την αλλαξω) Υποτιτλους εβγαζε οτι ναναι και μια φορα που πετυχα ελληνικα δεν τα αναγώριζε... Θα σου πει καποιος τι ακριβως παίζει. Αλλα νομίζω τελικα θα πρέπει να την τρέξεις είτε με Media player, ειτε με HTPC οπότε πρεπει να πας στο αντιστοιχο thread...

Το ξημέρωμα θα αρχισει η Οδυσσεια μου με τηνα ντιπροσωπία της Panasonic. Να δω αν αυτοί έχουν ξαναακούσει το light bleeding...
το ερώτημα ειναι. Υπαρχει κάπου, νόμος, οδηγία η σύσταση, σε αυτήν τη χώρα να μπορούμε να επιστρέχουμε ένα προιον σε 7 ημέρες από την αγορά του χωρίς δικαιιολογία, μονο και μόνο επειδή αλλαξαμε γνώμη?

Last edited by a moderator:
Γιατί δεν την επιστρέφεις στο κατάστημα απ' όπου την πήρες φίλε; Αλήθεια από που; Νομίζω είναι δικαίωμά σου να την επιστρέψεις μέσα σε δέκα μέρες αν δεν μείνεις ικανοποιημένος ή για οποιοδήποτε πρόβλημα έχει

Αυτό δεν στέκει ρε φίλε. Δηλ τι να μην του άρεσε το κουτί και να την επέστρεφε;

νομίζεις οτι την επιστρεφόμενη δεν θα την ξαναπουλησουν!!! εγώ γιατί, σαν πελάτης να πάω να αγοράσω την μεταχειρισμένη του felix ? χάνεται η αξιοπιστία !! από το κατάστημα.
Μετάνιωσε, βρήκε καλύτερη προσφορά, πρόβλημα ρευστότητας.

Γιατί δεν την επιστρέφεις στο κατάστημα απ' όπου την πήρες φίλε; Αλήθεια από που; Νομίζω είναι δικαίωμά σου να την επιστρέψεις μέσα σε δέκα μέρες αν δεν μείνεις ικανοποιημένος ή για οποιοδήποτε πρόβλημα έχει

αυτό το δικαίωμα περιγράφεται κάπου?
από ένα συνοικιακό κατάστημα στο γαλάτσι. Οι οποίοι ως γνωστοί άσχετοι (ισως και λιγο κινεζοι) μου είπαν να μιλήσω με την αντιπροσωπία και αν πει η αντιπροσωπία ότι ειναι ελλατωματική, την αλλάζουν. Σήμερα θα πάρω την αντιπροσωπία. Θεωρω ότι εύκολα ή δύσκολα θα αλλαχτεί. είτε το πάνελ, έιτε η κατασκευή, η δεν ξέρω γω τι. Τώρα αν θα καταστραφεί, αν θα γίνει καυσιμη ύλη, αν θα γίνει προσφορά, η αν θα ξανασυσκευαστεί να δωθεί αλλού η σε διαγωνισμό είναι μια άλλη συζήτηση που δεν μπορώ να απαντήσω. Η αλήθεια ειναι οτι αν κάποιος την έπαιρνε να βλέπει τηλεόραση, η έμπαινε σε κάποιο μαγαζί με φώτα για να βλέπου ποδόσφαιρο πχ, δεν ξέρω αν θα το παρατηρούσε κανείς...

Το σήριαλ συνεχίζεται... θα δούμε και την πανασονικ...

(Ελα μωρύ) ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΑΘΑΝΑΤΗ
Πήρα την αντιπροσωπεία. έχετε DOA δικαίωμα μέχρι 15 μέρες. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μου λέτε μιας και οι LED φωτίζονται από πάνω κάτω, αλλα μπορείτε να την πάτε στο μαγαζί να την αλλάξουνε!

Την πήγα στο μαγαζί και αύριο η μεθαύριο θα με πάρουν να πάρω την καινούρια!! Το να την πάρουν και να τη φέρουν θα ηταν τέλειο αλλα δεν υπήρχε λόγος να χάνω χρόνο. Τι κάνεις αλληθεια αν δεν εχεις αυτοκίνητο που να χωράει το τερατώδες κουτί, ειναι άλλο θεμα.

Ανοιξα και την εκθεσιακή που έχουνε, χωρίς να μπορέσω να σβήσω ολα τα φώτα, δεν είδα τί[ποτα στις γωνίες που η δικιά μου έκανε πάρτυ. Άρα μάλλον ήμουν ο τυχερός. Και έβαλα ενα BR να παίξω και είχε πολύ καλή εικόνα, για να αποκαταστήσει λίγο την απογοήτευση από την αγορα μου... Αναμένω τη νέα συσκευή...

[lesnumeriques.com]47"...Panasonic Viera TX-L47ET5E test...http://www.lesnumeriques.com/tv-televiseur/panasonic-viera-tx-l47et5e-p12994/test.html

μετάφραση google fr to en

panel pixel structrure IPS_
panasonic-et5-dalle.jpg

source:[lesnumeriques.com]

Δευτερα πηρα την αντιπροσωπία/ Να τη φέρετε πίσω μου είπαν. Την εδωσα πίσω. τρίτη μεσημέρι μου φέρανε από το μαγαζί άλλη.
να το πριν και το μετα...
Ιδια μηχανη, ίδιες ρυθμίσεις, ίδια απόσταση...

τωρα που βλεπω τις φωτο σε μεγάλες η αλήθεια ειναι οτι σα να φαίνεται λίγο φώς, αλλα στο λαιβ, ισως νόμιζα οτι το εβλεπα, η ηθελα και το εβλεπα, η δεν το εβλεπα... νομιζω δε με ενοχλει... κατσε να το ξανατεσταρω

Attachments

• black 2.jpg
    black 2.jpg
    22.3 KB · Views: 333
  • IMG_0387.jpg
    IMG_0387.jpg
    11.2 KB · Views: 335
  • IMG_0366.jpg
    IMG_0366.jpg
    34.3 KB · Views: 328
  • IMG_036611.jpg
    IMG_036611.jpg
    21.6 KB · Views: 326
  • IMG_0370.jpg
    IMG_0370.jpg
    30.8 KB · Views: 329
  • IMG_0393.jpg
    IMG_0393.jpg
    32.8 KB · Views: 328
  • IMG_0380.jpg
    IMG_0380.jpg
    30.5 KB · Views: 328
  • IMG_0389.jpg
    IMG_0389.jpg
    23.6 KB · Views: 329
  • IMG_0381.jpg
    IMG_0381.jpg
    48.6 KB · Views: 330
  • IMG_0391.jpg
    IMG_0391.jpg
    40.4 KB · Views: 331
Τεράστια διαφορά σε σχέση με το παλιό αίσχος.

Αντε μεγειές και καλοθέατη.
Τέλος καλό - ΟΛΑ καλά....

Συμφωμώ και εγώ, τώρα είναι τηλεόραση. Μεγειά και καλοθέατη!!!!

Και μπράβο στο σέρβις της Panasonic που στην αλλαξαν χωρίς αντιρήσεις. Αν είχες LG θα στην χαρακτηριζαν φυσιολογική.

Θα τρελαθω με την TV. το βραδυ που γυρισα σπιτι και ειπα να ξανακοιταξω τιβι, εβλεπα παλι φως!! με την καμια τοσο ενοχλητικο οσο ηταν την πρωτη φορα... αλλα ηταν εκει... κοιταω τωρα τις φωτογραφιες και τα shutter της μηχανης που προσπαθω να το εχω σαν αντικειμενικο κριτη, και σε σχεση με την πρωτη συκευη, δικαιολογουνται απο ιδια η διαφορετικα shutter speed. αλλα στις απογευματινες φωτογραφιες και τις ξημερωματιατικες που εμφανιστηκε παλι φως (λιγοτερο αλλα εμφανιστηκε) και περισσοτερο απο την αριστερη πλευρα τωρα.
Στις παραπανω φωτο του sin city einai 1/4sec και στις δυο
στο βατμαν 0,59sec και στις δυο
Στο χέρι με τα κλειδια το ίδιο 1sec αλλα λιγο σε άλλο σημείο η σκηνη

Και έρχομαι τώρα στα ενεξήγητα που με τρελαίνουν
Pillars of the earth. με κλειστρο 1sec καθοσο λεει (και ιδια ολα τα χαρακτηριστικα) και λιγο αλλαγη γωνιας (αλλα και στρεψη προς τα εκει της τιβι) σε σχεση με τις προηγουμενες βγαινει με διαφορα 1 λεπτου αυτο . η μονη τους διαφορα ειαι στο μεγεθος. Λογω των λευκων 1,20MB - 1.00MB

BATMAN. οι αλλες όλες που ποσταρα ειναι στα 0,59sec αυτές ειναι στο 1sec. με διαφορα δευτερολεπτων!! και βγαζει παλι τη μερα με τη νυχτα!!
παλι η μονη διαφορα στα νουμερα (με την ιδια αλλαγη γωνιας) ειναι το μεγεθος με αυτες που εχουν φως να ειναι λογικα και λιγο μεγαλυτερες...

Το βραδυ σημερα, ναναι σκοταδι πισσα, θα ξανακανω τεστ. με την πρωτη γωνια, και θα βαλω Manual ρυθμισεις... Η θα προσπαθησω να δω τελικα αν ειναι εκει και αν με ενοχλει εμενα... δεν μπορει... θα τρελαθω... Ενω στην αρχη μου εβγαλε τοσο εντυπωσιακα καλυτερη εντυπωση στο ματι και στις φωτογραφιες, τωρα μου κανει νερα... (η φωτα!! οπως το δει κανεις) δεν ξερω... δεν ξερω...

Attachments

• IMG_0411.jpg
    IMG_0411.jpg
    31.3 KB · Views: 292
  • IMG_0412.jpg
    IMG_0412.jpg
    29.4 KB · Views: 295
  • IMG_0406.jpg
    IMG_0406.jpg
    27.1 KB · Views: 291
  • IMG_0404.jpg
    IMG_0404.jpg
    24.2 KB · Views: 298
  • IMG_0405.jpg
    IMG_0405.jpg
    28 KB · Views: 290
Βέβαια, ακόμα και αν το τονίζει η μηχανή αλλάζοντας ρυθμίσεις προσπαθώντας να παρει φως, είναι εκεί και υπάρχει. οι δικές σας ειναι Flawless? δηλαδη έστω και λιγο αν εχει, να στη στειλω πισω η οχι? Εχω τρελαθει, και διαβαζω για εξετασεις και ολο το μυαλο μου παει εκει...

Για να μπορείς να συγκρίνεις διαφορετικές φωτό ως προς την επίπτωση του "ασπρίσματος" θα πρέπει να έχουν βγει με ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις στη μηχανή και από την ίδια γωνία λήψης, ενώ και οι ρυθμίσεις της τηλεόρασης θα πρέπει να είναι επίσης οι ίδιες...

Παιδιά καλησπέρα,εχω την εξης ερώτηση.Εχω την ετ5 και οταν παίζω απο εξωτερικο σκληρο εργα 3d με ξεχωριστους srt subs δεν μου διαβαζει τους υποτιτλους.Μπορω να κανω κατι για να λυσω το προβλημα χωρις να αγορασω εξωτερικο media.