Καλησπέρα παιδια..Είμαι κι εγώ ενας ευχαριστημένος κατοχος τηs συγκε/μένης τηλεόρασης σε 42' . Το μόνο θέμα μου ήταν οι μικροί υπότιτλοι στις ταινίες που κατεβαζα (κυριως mkv αρχεία).Το προβλημα λυθηκε ευκολα και χωρίς τη απαντηση της αντιπροσωπείας που ακομα δεν εχει απαντήσει σε σχετικό email , Κατέβασα το προγραμμα AVIAddxsub και κάνοντας add σε αυτο το mkv η mp4 αρχείο όπως επισης και τους αναλογους srt υπότιτλους μου βγαζει σε μερικα δευτερα τους υποτιτλους σε .idx αρχειο. Βάζοντας την ταινια μαζι με τους ,idx υπότιτλους στο mkvmerge προγραμμα σε μερικά δέυτερα εχω ετοιμη τη ταινια με μεγαλους υπότιτλους. Το μέγεθος το χρώμα ,τη γραμματοσειρα,και τη θέση των υποτιτλων τα καθορίζεις έυκολα απο το AVIAddxsub . Ελπιζω να βοηθησα τα παιδια με το ιδιο θεματακι..Κατά τα αλλα η τηλεοραση,,ειναι πολυ καλη..με λιγο bleeding που δε με ενοχλει..αλλα φοβερη εικονα σε αναλογικο.φηφιακό και 3d..Να σημειώσω οτι η επιλογη τησ συγκεκριμένησ tv έγινε διαβαζοντας θετικά και αρνητικα κυριως απο αυτο το forum thanks..