panasonic g20 τελος......

Re: Απάντηση: panasonic g20 τελος......

Από την στιγμή που μια εταιρεία αντικαταστεί ένα μοντέλο με ούτε 8 μήνες ζωής στην αγορά με ένα νεώτερο, και πρόβλημα να μην έχει εμένα μου κάθεται κάπως....

Μαρτιο-Απριλιο ηρθε η G20 οποτε ειναι λιγοτερο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: panasonic g20 τελος......

Eγώ δεν ξέρω τίποτα,δεν είδα τίποτα,άλλωστε δεν την κατέχω.Στο νήμα της όμως,που το παρακολουθώ ανελειπώς,λένε πολλά.Και τα reviews λένε.Και για τις U-V-VT λένε.Κι όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει...
ΥΓ. Και για να σε εξευγενίσω μιας και σε"εκνεύρισα" σκέφτομαι να σου κάνω δώρο μια...panasonic lcd.....!!!!:ernaehrung004:

Τι λενε ομως δεν μας ειπες...:2thumb22sup:

LCD ευχαριστω αλλα εχω ηδη και μαλιστα Sony που ειναι πολυ καλυτερες απο τις Panasonic.:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: panasonic g20 τελος......

Και η Philips ανοιξε προσφατα εργοστασιο στην Κινα. Μαλιστα ηδη ξεκινησε την κατασκευη της 9705.

Μονο καποιες που ηδη εχουν κατασκευαστει στην Ουγγαρια θα κυκλοφορησουν σε περιορισμενα κομματια.

.
.
.
..
.
.

.
.
ΥΓ. Ειπα να αρχισω και εγω να λεω μαμακιες για να περναει η ωρα...:flipout:

Aν λέει μαμακίες το fullhd,τότε λέω κι εγώ....:tdown:
Πάντως η GT25 φαίνεται καλό πακέτο ειδικά γι αυτούς που θελουν να μπουν στο 3D με 42αρι plasma panel.Tι πιστεύεις ?? -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: panasonic g20 τελος......

Τι λενε ομως δεν μας ειπες...:2thumb22sup:

LCD ευχαριστω αλλα εχω ηδη και μαλιστα Sony που ειναι πολυ καλυτερες απο τις Panasonic.:p

Πες μου,τώρα ότι δεν τα 'χεις διαβάσει....´
Για να τα "αποδελτιώσω" πάντως χρειάζομαι 1-2 ώρες,χρόνο που δεν διαθέτω,τώρα.

ΥΓ. Που να μάθαινες ότι οδηγώ και passat......:violent-smiley-030:

Aν λέει μαμακίες το fullhd,τότε λέω κι εγώ....:tdown:
Πάντως η GT25 φαίνεται καλό πακέτο ειδικά γι αυτούς που θελουν να μπουν στο 3D με 42αρι plasma panel.Tι πιστεύεις ?? -bye-

3D και 42" μαλλον σε βλακες απευθυνεται.:flipout:

ΥΓ. Που να μάθαινες ότι οδηγώ και passat......:violent-smiley-030:

Να τα χαιρεσαι. Ποσσες φορες εχεις μεινει εως τωρα?:p

Απάντηση: Re: panasonic g20 τελος......

Μια λεπτομέρεια μόνο να προσθέσω σε σχέση με το θέμα μας.
Η G20 βρίσκεται 4 μήνες και κάτι, στα καταστήματα.. κι όχι παραπάνω.

Ίσως βγάλει την GT 25 (3D κράχτης)μέχρι τον Απρίλιο 2011 που θα κυκλοφορήσει η G30.Καλές οι "αρχές και τ' αξιώματα" (καλό πλάσμα 3D μόνο πάνω από 50'') αλλά καλύτερο το μερίδιο στην πίτα και το marketing (ρίξε επειγόντως στην αγορά τη GT25 μήπως σώσουμε την παρτίδα) Το χρήμα κανένα δεν "χάλασε"....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: panasonic g20 τελος......

Να τα χαιρεσαι. Ποσσες φορες εχεις μεινει εως τωρα?:p[/QUOTE]

Μοντέλο 2008 και ευτυχώς,καμμία.Και ποιοτικό.Με καταγωγή-συναρμολόγηση Γερμανίας(κι όχι Πολλωνίας πχ το astra).
Πάντως,πιο εύκολα διάλεξα αυτοκίνητο-έναν μήνα ψάξιμο μου πήρε-παρά τηλεόραση που ακόμα ψάχνω......:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: panasonic g20 τελος......

Και με αμορτισερ και παρμπριζ απο Κινα. Ισως και αλλα ανταλλακτικα δεν ξερω.

Τα βλεπω στο επισημο σερβις που παω το Polo της γυναικας μου τι ποιοτικη κατασκευη που ειναι...γεματο απο χαλασμενα Golf , Polo και Passat ειναι....:flipout:

Ποιων προβληματων της σειρας G? Ξερεις τιποτα που δεν ξερουμε εμεις?

Να σου πώ εγω Χαμός απο προβλήματα
Ξεκινήσαμε απο εξάρθρωση σαγονιού τώρα είμαστε στα πρόθυρα τενοντίτιδας απο το PS3 :flipout:

Γμτ άλλα μου λένε τα forum και οι ταξιτζήδες...:chinscratch:
Πάντως είμαι του "δόγματος" καλύτερα LADA Ρωσίας παρά BMW Κίνας.Στην επιλογή του ΙΧ μου το τήρησα.Στις ηλεκτρονικές συσκευές,όμως ??
Ίσως,ως γερμανόφιλος,να επέλεγα πιο εύκολα μια tv TELEFUNKEN,NORDMENDE,SABA ή GRUNDIC -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: panasonic g20 τελος......

Ξεκινήσαμε απο εξάρθρωση σαγονιού τώρα είμαστε στα πρόθυρα τενοντίτιδας απο το PS3 :flipout:

Kαθήστε να δούμε,τότε,τι θα γίνει όταν θά αρχίσει να αποδίδει και φανεί το έργο των πρώην τεχνικών της PIONEER,ειδικά στο μενού "kuro mode" των G30 του 2011....:firstprize:
Κάντε και μια ασφάλεια ζωής,καλού-κακού όσοι δεν έχετε....:flipout:

Καταλαβα, το προβλημα ειναι οτι δεν ξεκολας μπροστα απο την τηλεοραση.:flipout:

Kαθήστε να δούμε,τότε,τι θα γίνει όταν θά αρχίσει να αποδίδει και φανεί το έργο των πρώην τεχνικών της PIONEER,ειδικά στο μενού "kuro mode" των G30 του 2011....:firstprize:
Κάντε και μια ασφάλεια ζωής,καλού-κακού όσοι δεν έχετε....:flipout:

Καλό θα ήταν να κάνουμε λίγο υπομονή και να μην ενθουσιαζόμαστε χωρίς να το δούμε αυτό το "kuro mode" πρώτα...

Απάντηση: Re: panasonic g20 τελος......

μικρεσ διαφορεσ δηλαδη η s20 me tin g20...

πάντως στο πλάισιο Αλίμου που τις είδα δίπλα δίπλα, σε σχετικά σκοτεινό περιβάλλον, η g20 έκανε μπάμ.. Μεγάλη διαφορά σε φωτεινότητα , βαθύτερο μαύρο, γενικά έδειχνε αρκετά ανώτερη εικόνα

Eίναι διαφορετικό το προστατευτικό του πάνελ και το αντι-ανακλαστικό φίλτρο.

Το πρώτο, είναι τύπου φιλμ στην G20, το οποίο δεν προκαλεί πολλαπλά είδωλα υπό γωνία, αλλά προκαλεί ένα ελαφρό σκοτείνιασμα της εικόνας, στις τελευταίες 5-10 μοίρες. Η S20 έχει το κλασικό "τζάμι".

Το δεύτερο, είναι σαφώς ανώτερο στην G20...