βρίσκομαι σε δίλημμα - στα 600ευρώ με εγγύηση amazon μάλλον αξίζει, αλλά ανησυχώ μήπως βγει κάτι καλύτερο αργότερα αυτό το μήνα
από φακούς επίσης ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία αλλά δεν έχω ξανασχοληθεί με το σύστημα οπότε θα ξεκινήσω από το μηδέν
διλήμματα...
Κάτι καλυτερο αυτό το μήνα από προσφορές γενικά εννοείς πιστευω ,
γιατί η Πανυ αποκλείεται να βγάλει κάτι σύντομα ως αντικατάσταση της G9 παρότι το περιμένει πολύς κόσμος .
Αν είναι να το αργήσει χαλάλι της αρκεί να βαλει επιτέλους PDAF.
η τιμή ενοειται ειναι πολύ καλή αν η μηχανή είναι σε καλή κατάσταση , μπορείς να την δοκιμασεις και να δεις αν σου κάνει , εχεις περιθώριο για επιστροφή και στο warehouse, αν δεν εχεις φακούς μην αγοράσεις , να βρεθούμε να φέρω 2-3 και να κανεις άνετα τις δοκιμες σου
Τι αλλο εχεις απο φακους και σωματα ?
Αυτή τη στιγμή τίποτα - ήμουν στη sony για πολλά χρόνια, την a7 III την έδωσα πέρυσι διότι δε την χρησιμοποιούσα αρκετά και έχω μείνει με το κινητό από τότε
Ιδανικά θα πήγαινα σε a7 IV και κάποιον tamron ζουμ (μάλλον τον 28-75 G2) αλλά δε διαθέτω 3 χιλιάρικα για να κάνω το χόμπι μου και θα βολευτώ με κάποια ευκαιρία
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.