panasonic GF1 , GF2 και Νέα GX1 !!!

Από το 4/3 Rumors είναι, οπότε υποθέτω ότι τους ξέρουν. Οι τιμές στις Olympus ας πούμε δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο...

Την epl1 , καθώς έχει σταθεροποίηση στο σώμα , καλύτερο jpeg και είναι καλύτερη στον χειρισμό..

Την epl1 , καθώς έχει σταθεροποίηση στο σώμα , καλύτερο jpeg και είναι καλύτερη στον χειρισμό..

Οπωσδήποτε, και με την συνοδεία ενός φωτεινού φακού γίνεται νυκτόβιο ζωάκι τσέπης. Γι αυτό προτιμώ τις Oly , ότι και αν χάνουν (ξαναλέω αν) σε αισθητήρα το κερδίζουν και με το παραπάνω με τον σταθεροποιητή. Το jpeg κορυφαίο, το raw το έχεις μόνο για ρεζέρβα αν κάτι στραβώσει...

Re: Απάντηση: panasonic GF1 , GF2 και Νέα GX1 !!!

Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τους δικούς μου prime φακούς. Έχω σε AF/MF 24/2.8, 28/2.8, 50/1.8. Για ευρυγώνιο βλέπουμε... αν κάνω την αγορά τότε η λύση θα είναι ο 9-18.

Αλλά σε κάθε περίτπωση λέω να περιμένω να περάσουν οι γιορτές. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ αυτές τις μέρες να κάνω τίποτε. Είναι τόσα τα απρόοπτα (περιπτώσεις υγείας και κλεψιές) που δεν μπορώ να ελέγξω ούτε τον εαυτό μου, ούτε να προγραμματίσω καν μια μέρα και να πάει όπως προγραμματίστηκε.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.

Αρχικά, χρόνια πολλά σε όλους και περαστικά στον Βλάση
Η GF2 δεν "έπιασε" στα εξωτερικά, εν αντιθέσει με την GF1 που "έσκισε". Προφανής -κατ' εμέ- λόγος η "κομπακτοποίησή της", π.χ. της έβαλαν οθόνη αφής και την έκαναν έτσι που σχεδόν όλα να ρυθμίζονται μέσω του μενού...
Ψηφίζω ΕPL-1 στο άτυπο συγκριτικό, αλλά θα σου βάλω και άλλες δύο επιλογές! Δες για μτχ EP-1 ή GF1, τα αξίζουν τα λεφτά τους. Τις έχω και τις δύο και μπορείς να τις δοκιμάσεις αν κατέβεις κατά Αθήνα μεριά!