Panasonic GX7

Ξαναπατάς οπουδήποτε την οθόνη αφής και στο μενού που ανοίγει πατάς display reset :a0210:

Απάντηση: Re: Panasonic GX7, και η νέα GM5

Nομιζω ότι το ιδιο κανει (Reset) αμεσα και καποιο πληκτρο εφοσον το κρατησεις πατημενο (αν θυμαμαι καλα το Display), αν δεν ειναι αυτο δοκιμασε τα ολα, δεν εχω την μηχανη αλλα ειχα παλια την G6 και αν θυμαμαι καλα τοκανε

Αυτό δουλεύει κανονικά, μόνο στο 1-Area AF mod όχι όμως στο Pinpoint. Στο pinpoint το reset αφορά την βοηθητική περιοχή εστίασης και όχι όλη την οθόνη. Εκτός και αν η δική μου μηχανή παρουσιάζει αυτή την ιδιαιτερότητα ( !!! ;;; ). Κύταξε το, Δημήτρη προσεκτικά και στη δική σου και ενημέρωσε, σε παρακαλώ!

Το έψαξα, δεν βρήκα τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι μην δουλεύοντας το pinpoint δεν είχα ασχοληθεί. Αν γνωρίζει κάτι κάποιος κάτοχος καλό θα ήταν να γράψει εδώ...

...Ευχαριστώ, παιδιά! Ο τρόπος που έιπα παραπάνω, τελικά απ' ότι φαίνεται, λειτουργεί στην GX7. O απλούστερος τρόπος με το Display reset δουλεύει σε απλούστερα μοντέλα πχ GF6 . Αναμένουμε κάποιο γκουρού στις Lumix για κάτι πιό ψαγμένο και απλούστερο!

τελικα το πατημενο πληκτρο ειναι το Delete για ρεσετ αλλα τωρα που το λες θυμαμαι οτι δεν δουλευε στο πινποιντ

Καλησπερα χρονια πολλα εαν εχει καποιος φορτιστη πουνα του περισσεύει η μπορει να τον δανειζει για Αθήνα θα του ημουν υποχρεος.

Καλησπερα χρονια πολλα εαν εχει καποιος φορτιστη πουνα του περισσεύει η μπορει να τον δανειζει για Αθήνα θα του ημουν υποχρεος.

Γιατι δεν αγοραζεις εναν ? αν δεν βρίσκεις τον οριτζιναλ υπαρχουν πολυφορτιστές όπου μπορεις να φορτίσεις σχεδόν ολες τις ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ των φωτογραφικών μηχανών γρηγορα και με ελεγχο φόρτισης.

Αν ησουν πιο συγκεκριμένος θα σου ειχα πει να έρθεις να τον παρεις εχθες που ποσταρα, τωρα ειδα την απαντηση σου, αν ακομη σου χρειαζεται αυριο ελα ΠΕΙΡΑΙΑ να σου δωσω εναν (εχω φορτισει 3 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ) για το Σ/Κ και την Δευτερα μου τον δίνεις πισω.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic GX7, και η νέα GM5

Γιατι δεν αγοραζεις εναν ? αν δεν βρίσκεις τον οριτζιναλ υπαρχουν πολυφορτιστές όπου μπορεις να φορτίσεις σχεδόν ολες τις ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ των φωτογραφικών μηχανών γρηγορα και με ελεγχο φόρτισης.

Ενα λινκ παρακαλώ για έναν τέτοιο φορτιστή?!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic GX7, και η νέα GM5

Ενα λινκ παρακαλώ για έναν τέτοιο φορτιστή?!

Εγω εχω αυτον : http://fotodesmos.gr/bilora-charger-p-3963.html,
Στο ιδιο site θα βρεις κιαλλες επιλογες αλλα δεν τις εχω χρησιμοποιήσει :
http://fotodesmos.gr/walimex-universal-battery-charger-230v-12v-p-7574.html
http://fotodesmos.gr/πολυ-φορτιστησ-p-1787.html

Last edited:
Σήμερα δοκίμασα το quick AF, αυτό που πατώντας το κουμπί στο μισό για να εστιάσει τραβάει αμέσως μόλις το κάνει. Σφαίρα πάει όταν το συνηθίσεις, Κώστα (kbouk) ευχαριστώ για την συμβουλή!

edit: για να μην μπερδευτεί κανείς Half press release είναι η σωστή ονομασία της λειτουργίας!

Last edited:
Δημήτρη, μια που τα λέμε, η GX7 είναι μηχανάκι με τρομερές δυνατότητες, ομοίως κι εγώ τις ανακαλύπτω σιγά σιγά. Ο σταθεροποιητής της, για παράδειγμα, μου επιτρέπει να βγάζω χεράτα με ταχύτητες από 1/4 χωρίς πρόβλημα. Στο δε AFF (Flexible CAF) βγάζει μάτια σε κινούμενους στόχους. Στις τιμές που πουλιέται αυτή τη στιγμή (περί τα 350 σκέτο σώμα), είναι περιπτωσάρα

Νίκο στα είπα, η κακομοίρα η OMD είναι παρκαρισμένη στο ντουλάπι. Μόνο νυχτοπερπατήματα με τους φωτεινούς prime κάνει αραιά και που...

Σήμερα δοκίμασα το quick AF, αυτό που πατώντας το κουμπί στο μισό για να εστιάσει τραβάει αμέσως μόλις το κάνει. Σφαίρα πάει όταν το συνηθίσεις, Κώστα (kbouk) ευχαριστώ για την συμβουλή!

ειναι μονιμα μια ρυθμιση-μνημη C1 πια σε όλες τις Panasonic μου, κριμα που ο 20αρης μου χαλαει την συνταγη που και που λογω αργου AF, αν ειχα τον 15/1.7 οπως εσυ ουτε το MF δεν θα ηταν γρηγοροτερο !!!! :worshippy: