Η σταθεροποιηση των συνολικα 5 αξονων θα δουλευει και στο βιντεο.
φανταζομαι θα εχει ενα βιδοτο φλας, οπως η εμ5 , η οχι?
ε καλα δεν νομιζω κανεις να περιμενε να εχει φτασει στα επιπεδα της Olympus την σταθεροποιηση η Panasonic, και που την βελτιωσε τοσο σε φωτο οσο και σε βιντεο (εστω και ετσι) πολυ σημαντικο ειναι.
Τρια αρνητικα αν μπορει να τα πει κανεις εχει η μηχανη, την απουσια του φλας (εστω και συνοδευτικα), την μικρη σχετικα ριπη σε CAF (6fps) για νεο μοντελο παντα, και τελος το λιγο μεγαλυτερο μεγεθος απο την GX7 που ηταν ηδη μεγαλη κατεμε, το τελευταιο για αρκετους ομως θα αποτελει πλεονεκτημα.
Toυβλάκι είναι:
![]()
![]()
![]()
Τούβλο είναι.
Μήπως να ξαναδώ το θέμα των Nikon primes ;
1) Με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η φωτογραφία.
2) Το δεύτερο σύστημα το θέλω για καταστάσεις "stealth" . Για την "απόλυτη" ποιότητα και ταχύτητα (για τα μέτρα μου) έχω το σύστημα της Nikon της υπογραφής μου.
H GM1 δεν έχει περιστρεφόμενη οθόνη, ούτε καν αναδιπλούμενη. Εϊναι μικρή μηχανή μεν, αλλά η χρήση της μηχανής προτεταμένη στο ύψος των ματιών δεν είναι ο ορισμός του "stealth".
ε αν θες οπωσδήποτε περιστρεφόμενη οθόνη αναγκαστικά πας σε ποιο μεγάλες κατασκευές...οπότε μια χαρά είναι η gx8, τα κάνει όλα!!!!!
Μα Δημητρη μου, εγω λεω να την παρεις !!!
Και φυσικα, οταν δωσεις την GX7, εεεε γειτονες ειμαστε, που να τρεχεις να ψαχνεις αλλο αγοραστη ... :call:
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και η G5 καλη ειναι ακομα ...
Οταν λεμε "stealth" εννοουμε ΜΙΚΡΟ μεγεθος.
Τουλαχιστον αναλογο του αισθητηρα...
Aλλιως ποιο το νοημα του m4/3 ???
Μου φαίνεται πάντως φάουλ το ότι με τέτοια αύξηση στον όγκο δεν βρήκαν μια γωνιά να στριμώξουν ένα φλασάκι... Ας ελπίσουμε να "λέει" ο νέος αισθητήρας, αλλιώς για όσους δεν ασχολούνται με το βίντεο δεν βλέπω λόγο αναβάθμισης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.