karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 14,900
Μάλλον έκανε λάθος στο όνομα ο νονός, ξέχασε ένα μηδενικό στο τέλος...
...Ως μηχανή που το street price σε λίγους μήνες θα πέσει στα επίπεδα της oly M10 mkIII (εκεί που θα βρίσκεται κι αυτή), μια χαρά μου φαίνεται - ας μην ξεχνάμε ότι έχει τον 20άρη αισθητήρα χωρίς φίλτρο ΑΑ στα σωθικά της και σταθεροποίηση από G9 (κρατάω μια επιφύλαξη για αυτό το τελευταίο).
edit: παραδοσιακά "αλά cacau" με βλέπω για Νοέμβριο - Δεκέμβριο, πτώση τιμής + παραδοσιακό panasonic cashback ~100 λίρες/ :bigcry:![]()
Ακόμα και με την em10III θα έχει πρόβλημα όμως καθώς η em10III έχει και μεταλλικό σώμα (ενώ εδώ έχουμε πλαστικό) και το κυριότερο έχει πολύ καλύτερο EVF ενώ πιθανότατα έχει και καλύτερο Jpeg....Βέβαια περιμένουμε να δούμε τι ψάρια πιάνει ο 20αρης αισθητήρας και το Ibis και εκει από αυτά τα 2 θα φανεί αν αξίζει η μηχανή ή όχι.