Panasonic HDC-HS700 & HDC-TM700

Re: Απάντηση: Panasonic HDC-HS700 & HDC-TM700

πόσο κι από που την τσίμπησες???
1.300 με εγγύηση αντιπροσωπείας

προβλέπω να γράφεις μόνο εσύ...:grinning-smiley-043
Ζηλια - Ψωρα :p

Σε χαμηλο φωτισμο και 2d εννουσα, το 3d δεν ειναι για χαμηλο φωτισμο ετσι κι αλλιως.
Σε αποστασεις >5 metra μη περιμενεις τιποτα για 3d!
Θα δω Γιαννη.

Παντως δεν εχω εμπειρια απο καμερες οποτε δεν ξερω και τι να σας μεταφερω βασικά...

Αυτο που μ ενδιαφερει ειναι , στο σπιτι σου με νορμαλ φωτισμο, να δεις το αποτελεσμα στην tv αν εχεις καλη ευκρινεια και ποσο θορυβο στα χαμηλα....

Απο το Μακη τη πηρες ?

Για καλυτερη αισθηση 3D , προσπαθησε το θεμα σου να ειναι απο 2 μεχρι 5 μετρα ....

Ξανακοίταξα χθες αυτα που τραβηξα το Σ/Κ.

Σε εξωτερικό χώρο, απόγευμα, με σχετικά καλό φως είναι εντυπωσιακά κάποια πλάνα (για 3D μιλάμε παντα).

Ναι, για την απόσταση του θεματος σε 3D, το ξέρω. Το πρόσεξα ήδη στα πρώτα δοκιμαστικά.

Για 2D στο σπίτι θα δοκιμάσω (αν θες πέρνα αύριο που ισως βρεθούμε με τα παιδια).

Πάντως η μειωμένη ανάλυση στο 3D (960*1080) σε συνδυασμό με χαμηλό φωτισμό ''φαίνεται''.

Από τον Μάκη, ναι (ξέχασα να τον ρωτησω ''αν θυμάται έναν περίεργο τύπο με μουσάκι και γυαλιά που κρατάει πάντα ένα φαγωμένο μήλο και αγοράζει μια μηχανή ανά Σ/Κ :p)

Απάντηση: Re: Panasonic HDC-HS700 & HDC-TM700

Τσιμπησα την 750.

Ειναι η 1η μου καμερα οποτε δεν εχω κανενα μετρο σύγκρισης.

Επαιξα λιγακι με το 3D. Σε δωματιο, απογευματινή ώρα με όχι και πολύ καλό φωτισμό.

Πλάκα έχει αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.

καλά μιλάμε δεν σε προλαβαίνουμε :flipout::flipout: πότε την χτύπησες πάλι αυτή;

Μέγας Χορηγός Panasonic TM

Για πες, όταν τραβήξεις σε 3D μπορείς να το δεις και σε 2D ή τέλος;

Τωωωωωρα; Να ταν κι αλλη.

Δλδ εγώ σου κάνω εντύπωση κι οχι ο Γιαννης που θα την αγοραζε, θα ανοιγε θεμα που θα εφτανε 2567 σελιδες μεχρι το βραδυ και λίγο πριν κλεισει το μαγαζι θα την πουλαγε και θα την ξαναγοραζε την ιδια ημερα;

:p

Και εγώ άσχετος

Την έχω από τον Οκτώβρη αλλά δεν είναι καιροί για μηχανάκια γαμώ το

Από τα λίγα που είδα

Υπάρχει πρόγραμμα να κρατήσεις και σε 2d τις εγγραφές σου
3d δεν έχω τραβήξει ακόμα - δεν με πολυνοιάζει
Είναι απίστευτη φωτογραφική
Γραφει 1080p/50hz αλλά η 65vt20 δεν βλέπει τις εγγραφές και πρέπει να χρησιμοποιώ την κάμερα σαν player.Mε κάθε κατώτερη ποιότητα απλά βάζεις την sd card στην τηλεόραση.

Σας είπα ότι είναι απίστευτη φωτογραφική; (Σας μιλάει κάτοχος eos5d για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης)

Χθες η TM700 μετά που έσβησα πολλά video από τη μνήμη έμεινε κολλημένη στο accees και δεν καταλαβαίνει τίποτα ότι και να πατήσω ούτε σβήνει αν δεν βγάλω τη μπαταρία, όταν την βάλω πάλι και την ανοίξω μένει κολλημένη εκεί...μάλλον πάει για το service... Όταν τη συνδέσω στο pc μου λέει η μνήμη είναι read only.

Απλα η 60P λογικα πρεπει να γραφει σε frame rate NTSC ενω η 50P σε frame rate PAL.

Αν χρειαστει να μονταρεις το NTSC (που ενδεχομενος να εχει η 60P) με PAL (απο καποια αλλη καμερα ισως) θα χρειαστει να αλλαξεις του NTSC το FPS σε PAL . Τοτε θα εχεις προβλημα με τον ηχο .

Σκέφτομαι να αγοράσω την TM700 από Αμερική.Πέρα από το θέμα μονταζ με PAL, υπάρχουν άλλα προβλήματα λόγω των 60p; Έχω κατεβάσει στο PS3 raw βιντεο .mts τόσο σε 60p όσο και 50p:εικονα σχετικά καλή,με κάποια κοψίματα ανεξαρτήτως φορμά(60/50), αλλά σε όλα τα βίντεο 60p κάνει διακόπες ο ήχος μετά τα 9-10sec,ενώ στα 50p OK.Φταίνε τα περισσότερα Mbps λόγω εξτρά καρέ(+10) ή κάτι άλλο;

Απάντηση: Re: Panasonic HDC-HS700 & HDC-TM700

Υπάρχει πρόγραμμα να κρατήσεις και σε 2d τις εγγραφές σου

Μεγειές Τάκη και σε σένα.

Για κάνε μια δοκιμή και πες. Γράφεις σε 3D και μπορείς να το προβάλλεις σε κανονική τηλέοραση και φαίνεται κανονικά;

Οχι στην Panasonic την TV που είναι 3D. Μπορεί εκεί να έχει κανά κόλπο και να καταλαβαίνει την κάμερα και να αλλάζει το 3D σε 2D.

Σύνδεσε την κάμερα σε απλή TV και δες αν το 3D που έγραψες φαίνεται κανονικά.

Last edited:

Σκέφτομαι να αγοράσω την TM700 από Αμερική.Πέρα από το θέμα μονταζ με PAL, υπάρχουν άλλα προβλήματα λόγω των 60p; Έχω κατεβάσει στο PS3 raw βιντεο .mts τόσο σε 60p όσο και 50p:εικονα σχετικά καλή,με κάποια κοψίματα ανεξαρτήτως φορμά(60/50), αλλά σε όλα τα βίντεο 60p κάνει διακόπες ο ήχος μετά τα 9-10sec,ενώ στα 50p OK.Φταίνε τα περισσότερα Mbps λόγω εξτρά καρέ(+10) ή κάτι άλλο;

Δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταιει ?
Στο pc τα κανει αυτο ?

Δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταιει ?
Στο pc τα κανει αυτο ?

Οχι. Χθες δοκίμασα να παίξω τα βίντεο πατώντας το Pause κάθε λίγα δευτερόλεπτα. Δεν κολλάει πια ο ήχος στα 60p(!). Λες και αδειάζει το buffer,όπως στις φωτογραφικές Dslr και μόνο έτσι προλαβαίνει να διαχειριστεί το bitrate.

Καλημερα στην παρεα

Μπορει καποιος να μου προτεινει μια καρτα sdhc σχετικα φτηνη στα 32gb που θα μπορεσει να δουλεψει σωστα με την τμ700?

Αν ειναι δυνατον απο Ελλαδα γιατι πρεπει να την εχω εως το Σαββατο.

Ευχαριστω.