Panasonic LCD-Plasma 2009

Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

:offtopic:
To site που αναφέρεις είναι για την αγορά της Λεττονίας-Εκεί πιθανόν να κυκλοφορεί έτσι το προιόν.

Στην Ανατολική Ευρώπη (και τελευταία στην χώρα μας περιορισμένα) κυκλοφορεί και η V4200 που μοιάζει οπτικά με την V4500 στα μοντέλα 2008 και δεν αναφέρεται πουθενά επίσημα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1220187

Τώρα στο πόσο κοστίζει ένας αποκωδικοποιητής δεν είναι θέμα,απλά το marketing θέλει να μειώνει το κόστος για περισσότερο κέρδος,και να ξεφορτώνονται παλαιά τεχνολογία με νέο περιτύλιγμα (σαν νέο μοντέλο).
Εξάλλου το Mpeg4 αφορά ως τώρα στην Ευρώπη συνδρομητικές υπηρεσίες,οπότε στηρίζονται ότι θα έχεις πάρει νέα τηλόραση ώσπου να γενικευτεί (πόσο μάλλον στην Ελλάδα ...)

d470a94669.jpg

TX-P42X10:TEST

http://66.196.80.202/babelfish/tran...rl=http://www.av-magazin.de/index.php?id=2843

To site που αναφέρεις είναι για την αγορά της Λεττονίας-Εκεί πιθανόν να κυκλοφορεί έτσι το προιόν.

Ενημερωτικα ανοιξα το manual της τηλεορασης μου (46W4000) και αναφερει μεσα δεκτη MPEG2 και ΜPEG4 AVC.

To γραφω με μεγαλα γραμματα γιατι μερικοι εχουν προβλημα κατανοησης απο οτι φαινεται.

Oποιος θελει να δει συνολικη λιστα ας κοιταξει εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=36887

Η Sony σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές (Samsung, Panasonic, LG) δεν συνηθίζει να βγάζει διαφορετικά μοντέλα για τις διαφορετικές ευρωπαϊκές αγορές.

Στην Ανατολική Ευρώπη (και τελευταία στην χώρα μας περιορισμένα) κυκλοφορεί και η V4200 που μοιάζει οπτικά με την V4500 στα μοντέλα 2008 και δεν αναφέρεται πουθενά επίσημα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1220187

Τώρα στο πόσο κοστίζει ένας αποκωδικοποιητής δεν είναι θέμα,απλά το marketing θέλει να μειώνει το κόστος για περισσότερο κέρδος,και να ξεφορτώνονται παλαιά τεχνολογία με νέο περιτύλιγμα (σαν νέο μοντέλο).
Εξάλλου το Mpeg4 αφορά ως τώρα στην Ευρώπη συνδρομητικές υπηρεσίες,οπότε στηρίζονται ότι θα έχεις πάρει νέα τηλόραση ώσπου να γενικευτεί (πόσο μάλλον στην Ελλάδα ...)
η σειρα W4000 εχει MPEG-4 σε ολες οσες κυκλοφορισαν στην ευρώπη και ναι και στην ελλάδα

Το θεμα ειναι οτι χωρις mpeg4 για μενα χανει.Εγω κουτακια εξωτερικα δεν θελω.Για 10-20 ευρω κανουν οικονομια.Αντε παλι να βρεις αλλη tv για να παρεις.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, αλλά νομίζω πως όλες οι Panasonic θα έχουν mpeg4 δέκτη. Κυρίως το στηρίζω στο γεγονός πως το μοντέλο 42X10 κυκλοφορεί και στην γαλλική αγορά με τον ίδιο κωδικό και εκεί η ύπαρξη του δέκτη είναι υποχρεωτική.

Όλο ξεχνάω να πάρω ένα τηλ την Intertech για να ρωτήσω :slapface: Έβαλα υπενθύμιση για αύριο.

Kαι το Γερμανικό review παραπάνω δεν αναφέρει τίποτε ....

Ενημερωτικα ανοιξα το manual της τηλεορασης μου (46W4000) και αναφερει μεσα δεκτη MPEG2 και ΜPEG4 AVC.

To γραφω με μεγαλα γραμματα γιατι μερικοι εχουν προβλημα κατανοησης απο οτι φαινεται.

Τότε γιατί έδωσες link από άλλη χώρα ;

Last edited:

Τελικά ρε παιδιά, αυτό το νήμα αφορά τις Panasonic ή όλες αυτές που θέλει ο Γιάννης ?????

Γιάννη αυτό είναι καρφάκι.......

:offtopic: Δεν νομίζω ότι ασχολείται κανείς με την δική του τηλεόραση σε λάθος θέμα,ούτε τι φέρνει η κάθε αντιπροσωπεία αν δεν τον ενδιαφέρει το Mpeg4 στην πράξη όπως έχει εφαρμογή σήμερα (στην Ευρώπη και στην Ελλάδα....)

Last edited:

Μήπως είναι καλύτερα όλα τα post για το mpeg4 να πάνε σε ένα θέμα αποκλειστικά για αυτό ???

Μπορεί να υπάρχουν πληροφορίες που χάνονται εδώ.
Υπάρχει κόσμος που δεν ασχολείται με Panasonic και είναι σίγουρο ότι δεν θα ρίξουν ματιά εδώ μέσα για το mpeg4 !!!!!!

O Γιάννης απάντησε σχετικά με τον δέκτη.

Ας συνεχίσουμε με τις Panasonic από εδώ και κάτω και αύριο υπόσχομαι να έχω απάντηση για τον δέκτη που θα έχουν οι νέες σειρές.

Μήπως είναι καλύτερα όλα τα post για το mpeg4 να πάνε σε ένα θέμα αποκλειστικά για αυτό ???

Μπορεί να υπάρχουν πληροφορίες που χάνονται εδώ.
Υπάρχει κόσμος που δεν ασχολείται με Panasonic και είναι σίγουρο ότι δεν θα ρίξουν ματιά εδώ μέσα για το mpeg4 !!!!!!

Υπάρχει ξεχωριστό θέμα Αντώνη (ο σύνδεσμος του #167), έτσι κι αλλιώς ότι γράφτηκε εδώ έχει επαναληφθεί και εκεί.

Last edited:
Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

O Γιάννης απάντησε σχετικά με τον δέκτη.

Ας συνεχίσουμε με τις Panasonic από εδώ και κάτω και αύριο υπόσχομαι να έχω απάντηση για τον δέκτη που θα έχουν οι νέες σειρές.

Γιώργο ρώτα και για τις σειρές S & G.
Έψησα έναν φίλο μου να περιμένει για να πάρει με mpeg 4 δέκτη!
(τον έψησα για πλάσμα έναντι ελ σι ντι που νόμιζε ( ;) ) ότι ήθελε!

Re: Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Γιώργο ρώτα και για τις σειρές S & G.
Έψησα έναν φίλο μου να περιμένει για να πάρει με mpeg 4 δέκτη!
(τον έψησα για πλάσμα έναντι ελ σι ντι που νόμιζε ( ;) ) ότι ήθελε!

ΟΚ Αχιλλέα :a0210:

Βασικά αν υπάρχει στις προσιτές X10 σίγουρα θα υπάρχει και στις πιο ακριβές S κ' G, αλλά θα ρωτήσω για καλό και για κακό.

Η Ιntertech είναι απλά ο επίσημος εισαγωγέας,όχι θυγατρική,οπότε φέρνει προιόντα που απευθύνονται τόσο στην Αγγλική αγορά (συνήθως Ισπανικής συναρμολόγισης) όσο και για την Γερμανική αγορά (Τσεχίας),ανάλογα το κόστος κάθε φορά για την εταιρία.
Και οι δύο χώρες σαν προδιαγραφές δεν έχουν εκπομπές Μpeg4 για το σύνολο του πληθυσμού τους (μαζική θέαση).

Last edited:

Μόλις παρατήρησα πως στα χαρακτηριστικά της G10 στην αγγλική σελίδα αναφέρουν δέκτη freesat.

Λέτε να έρχεται με δορυφορικό δέκτη η G ? Άλλη μια ερώτηση για αύριο :D