Panasonic LCD-Plasma 2009

Απάντηση: Re: Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Οι S δηλαδη ειναι παρομοιες με τις G αλλα με τον περυσινο εξωτερικο σχεδιασμο (PZ80/85)?

Γιαννη δεν νομιζω να μοιαζουν και πολυ σχεδιαστικα με τις περσινες σειρες,ειδικοτερα η βαση,το ασημι διακοσμητικο και τα πιο στρογγυλεμενα τελειωματα στις ακρες της τηλεορασης τις διαφοροποιουν αρκετα.Ειδικα η pz85 την οποια αναφερης δεν εχει καμια σχεση με τις φετινες.
Για μενα παντως η Panasonic παντα καταφερνει να ειναι αρκετα πισω απο ανταγωνιστικες εταιριες σχεδιαστικα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Μου φανηκε οτι μοιαζουν με τις PZ80/85 γι'αυτο το ειπα. Ηταν ενα "κολπο" που εκανε παλιοτερα και η Sony , δηλαδη καποια entry level καινουργια μοντελα τα εβαζε στην "κασα" των παλιοτερων για να ριξει τις τιμες.

Για τον σχεδιασμο συμφωνω αν και σε ολα τα ξενα site (ειδικα τα Γερμανικα) διαβαζω για πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

...Για μενα παντως η Panasonic παντα καταφερνει να ειναι αρκετα πισω απο ανταγωνιστικες εταιριες σχεδιαστικα.

Κατά τη γνώμη μου, φέτος την πέρασε η SONY με την W5500, η οποία στα μάτια μου είναι η ασχημότερη και πιο φτηνιάρα SONY που έχω δει ποτέ μου, θυμίζει κάτι από Polaroid ..

...αλλά γούστα είναι αυτά, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, μην ξεχνάμε ότι δεν είναι ανύπαντρες όλες οι άσχημες... ούτως ή άλλως δεν παίρνουμε τηλεόραση για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά για τον εσωτερικό της κόσμο....όπως και γυναίκα βεβαίως-βεβαίως.

Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Μου άρεσε πολύ η σχέση TV με γυναίκες , και πάνω σε αυτό να ρωτήσω και κάτι που παρατήρησα. Σε μαγαζί που είδα την G10 42'' όταν την ακούμπησα η οθόνη ήταν αρκετά ζεστή (σαν γυναίκα). Έτσι είναι όλες οι οθόνες plasma;

Μου άρεσε πολύ η σχέση TV με γυναίκες , και πάνω σε αυτό να ρωτήσω και κάτι που παρατήρησα. Σε μαγαζί που είδα την G10 42'' όταν την ακούμπησα η οθόνη ήταν αρκετά ζεστή (σαν γυναίκα). Έτσι είναι όλες οι οθόνες plasma;

Tο θεμα αυτο το εχουμε συζητησει εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=43005

αν σου ερχονται σκεψεις "ωχ λες να χωρισω την γυναικα μου και να τα φτιαξω με την 55αρα μου" τοτε εχεις σοβαρο προβλημα...

Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Panasonic TC-P50X1:Προκειτε για το Αμερικανικο μοντελο.

http://reviews.cnet.com/flat-panel-...-6482_7-33490593.html?tag=centerColumnArea1.1

attachment.php

http://www.skroutz.gr/s/73330/Panasonic-Viera-ΤX-P50X10E-50''.html

tc-p50x1.jpg

αν σου ερχονται σκεψεις "ωχ λες να χωρισω την γυναικα μου και να τα φτιαξω με την 55αρα μου" τοτε εχεις σοβαρο προβλημα...
Μπα τα βρήκαμε τελικά. Εγώ ήθελα 50'' , η σύζυγος 42'' , και τελικά καταλήξαμε στην χρυσή τομή , την 46'' G10. Εκτός απροόπτου το καλοκαίρι θα την πάρουμε.

Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Ο ποιητής γράφει...

This HDTV reproduces superb blacks and excellent shadow detail, while costing a relative pittance for a big-screen HDTV. Unfortunately, two major problems prevent it from earning higher praise, namely that it suffers from less-than-accurate color and the presence of faint on-screen lines that may be a deal-breaker to sharp-eyed viewers.

...όχι μόνο...

faint diagonal lines visible in lighter areas;

Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Μπα τα βρήκαμε τελικά. Εγώ ήθελα 50'' , η σύζυγος 42'' , και τελικά καταλήξαμε στην χρυσή τομή , την 46'' G10. Εκτός απροόπτου το καλοκαίρι θα την πάρουμε.

Και σε μένα η σύζυγος τα ίδια έκανε...
3 ημέρες αφού πήραμε την 46G10, μου λέει:
"Τελικά είχες δίκιο, δεν είναι και τόσο μεγάλη η 46άρα, μάλλον την 50άρα έπρεπε να πάρουμε...."
Άβυσσος..... :D

Re: Απάντηση: Re: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Και σε μένα η σύζυγος τα ίδια έκανε...
3 ημέρες αφού πήραμε την 46G10, μου λέει:
"Τελικά είχες δίκιο, δεν είναι και τόσο μεγάλη η 46άρα, μάλλον την 50άρα έπρεπε να πάρουμε...."
Άβυσσος..... :D

Εμένα τα ίδια μου εκανε με τον προβολέα! Στην αρχή "ζαλιζόταν" απο την μεγάλη εικόνα και μου έλεγε να την μικρύνω για να μη μιλήσω για τον "αντιαισθητικό όγκο στο ταβάνι"! Μετα απο λίγο όμως ...όλα ειναι μιά χαρά και καθε βραδυ στήνεται στον καναπέ να δούμε καμιά ταινία στο προβόλι (και αντε μετα να πεις ότι θελεις να δεις τσαμπιονς ληγκ!), ο δε όγκος στο ταβανι έχει ....εξαφανιστεί, αφού και κανείς απο όσους έρχονται στο σπίτι δεν κοιτάζει στο ταβάνι!
Η τηλεόραση θα αλλαχτεί το φθινόπωρο μάλλον με την 46G15 . Η σύζυγος προτιμά φυσικά 46αρα, εγω σίγουρα θα ήθελα 50αρα οπότε η 46αρα ειναι η χρυσή τομή...

δε νομιζω να βγαινει σε 50αρα η g15...ή κανω λαθος?

Η σύζυγος προτιμά φυσικά 46αρα, εγω σίγουρα θα ήθελα 50αρα οπότε η 46αρα ειναι η χρυσή τομή...

Αυτό που θέλει η σύζυγος είναι ΠΑΝΤΑ η χρυσή τομή ανάμεσα
"στις ιντσες που θέλω εγώ" και στην "κρεβατομουρμούρα" .

Προκειμένου να υπάρχει οικογενειακή γαλήνη βρίσκεις από κοινού αποδεκτή λύση. Και από την στιγμή που έχουν την ίδια ανάλυση η 50'' και η 46'' κάθεσαι λίγο πιο κοντά στην TV και είναι πιστεύω το ίδιο. Βεβαίως δεν εννοώ να πάρεις μία 17'' και να κολλάς την μύτη σου πάνω , αλλά από 29'' με καθαρό 26'' CRT που έχω σε 46'' plasma είναι η νύχτα με την μέρα.

Re: Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Μ αυτά που διαβάζω ,μακαρίζω την τύχη μου που είμαι εργένης..-bye-

Ναι ...αλλά εσύ ίσως δεν εκτιμάς τόσο τα αντικείμενα που αγοράζεις!
Σε μας πρώτα ειναι η μάχη να περισσέψεις το απαιτούμενο ποσόν και μετα να πετύχεις την έγκριση της αγοράς απο το κογκρέσσο! Οταν τελικά κάνεις την αγορά, έχεις φτασει εκει μετα απο πολλούς σκοπέλους και είσαι πανευτυχής! Ενημερωτικά και δεδομένου ότι η 33αρα CRT που έχω συμπλήρωσε αισίως 12ετία αλλά δεν χάλασε ούτε μισή φορά (αίσχος!)...απο τον προηγούμενο Οκτώβριο εχω αρχισει το ψήσιμο για αλλαγή τηλεόρασης (δηλαδή 12 μηνες πριν σχεδόν) με στόχο να ενταχθεί οπωσδήποτε η αγορά στον προυπολογισμό του 2009 και το Φθινόπωρο ειναι πάντα η εποχή που έχω το μεγαλύτερο περίσσευμα χρημάτων (συνεπώς δεν μπορούν να υπάρξουν σοβαρές αντιρρήσεις...). Αν πήγαινα κατ ευθείαν στα ξαφνικά τον Σεπτέμβριο για αγορά, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα έπρεπε να έχω το διπλάσιο ποσό ώστε να δώσω τα σχετικά "αντισταθμιστικά ωφέλη", δηλαδή καποια αγορά που με αφήνει παγερά αδιάφορο, πλην όμως κρίνεται σημαντική απο το έτερον ήμισυ!

Re: Απάντηση: PANASONIC LCD-PLASMA 2009

Ναι ...αλλά εσύ ίσως δεν εκτιμάς τόσο τα αντικείμενα που αγοράζεις!
Σε μας πρώτα ειναι η μάχη να περισσέψεις το απαιτούμενο ποσόν και μετα να πετύχεις την έγκριση της αγοράς απο το κογκρέσσο! Οταν τελικά κάνεις την αγορά, έχεις φτασει εκει μετα απο πολλούς σκοπέλους και είσαι πανευτυχής! Ενημερωτικά και δεδομένου ότι η 33αρα CRT που έχω συμπλήρωσε αισίως 12ετία αλλά δεν χάλασε ούτε μισή φορά (αίσχος!)...απο τον προηγούμενο Οκτώβριο εχω αρχισει το ψήσιμο για αλλαγή τηλεόρασης (δηλαδή 12 μηνες πριν σχεδόν) με στόχο να ενταχθεί οπωσδήποτε η αγορά στον προυπολογισμό του 2009 και το Φθινόπωρο ειναι πάντα η εποχή που έχω το μεγαλύτερο περίσσευμα χρημάτων (συνεπώς δεν μπορούν να υπάρξουν σοβαρές αντιρρήσεις...). Αν πήγαινα κατ ευθείαν στα ξαφνικά τον Σεπτέμβριο για αγορά, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα έπρεπε να έχω το διπλάσιο ποσό ώστε να δώσω τα σχετικά "αντισταθμιστικά ωφέλη", δηλαδή καποια αγορά που με αφήνει παγερά αδιάφορο, πλην όμως κρίνεται σημαντική απο το έτερον ήμισυ!

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα στα περισσότερα ζευγάρια.:a0210:

Μου φαίνεται όμως ότι βγαίνουμε off topic

Last edited:

Δεν θυμαμαι αν εχει αναφερθει ξανα το παρακατω review της 50Χ10...

Conclusion

A grand really isn't much for such a vast television, but we're still not entirely convinced the TX-P50X10B is an astute investment. The main, overarching problem with it is its meagre resolution.

The firmer a hold Blu-ray and HD broadcasts get on the popular imagination, the less point there will be in sets that are simply large as an end in itself. Or, to put it another way, there's no point having all that screen area upon which to view high-definition when it's only able to display a fraction of the picture data being fed into it.

Sure, hi-def does look good when viewed from a distance, but what, then, is the point in having a massive set in the first place? You might just as well buy a higher-spec, smaller set and sit closer to it.

http://www.techradar.com/reviews/au.../panasonic-tx-p50x10b-570915/review?artc_pg=2