Παρέλαβα εχθες το απόγευμα, οι πρώτες εντυπώσεις άριστες, πολύ καλή ποιότητα εικόνας, ζωντανά χρώματα, (εφόσον το επιλέξεις)καλη χρωματική απόδοση, κανένα προβλημα με pc μια χαρά με HDMI η σύνδεση ,δοκίμασα και λιγο το 3dτης, πολύ κάλο και πιο ξεκούραστο απο το active, των Samsung που έχω , πολύ πιο φωτεινό, υπολείπεται λιγο σε Βάθος, αν και εχει ρύθμιση στα 3d εφε για αύξηση η μείωση του βάθους , παίζει και με υποτίτλους srt απο το media payer της (αρκεί να μεταβείς στις ρυθμίσεις και να επιλέξεις UTF8 ) εφόσον προηγουμένως εχει σωθεί ο υπότιτλος σε αυτο το φορματ και όχι ANSI, ΜΕΣΩ PC Πάλι παίζει 3dD αλλα εκεί θέλει τα αρχεία υποτίτλων να ειναι σε 3d φορματ δηλ sub & index (οπως ακριβως και οι Samsung που εχω)Εκεί μεσώ pc οι υπότιτλοι δείχνουν λιγο θολοί δεν κατάλαβα τον λόγο , στην Samsungδεν είχα αυτο το προβλημα, μέσω pc ειναι σαν να μην γίνετε καλά το "πάντρεμα των 2 εικόνων" πάντα μιλώ για side by side 3d πάντως διορθώνετε αν αφαιρέσεις βάθος απο τα 3d efe Το Αρνητικό της δεν εχει χωριστό κουμπακι για 3d οποτε πρέπει καθε φορά να κάνεις την διαδρομή ΜΕΝΟΥ-ΕΙΚΟΝΑ -3D Kαι να το επιλέγεις οι Samsyng εχει κουμπί στο τηλεχειριστηριο η Panasonic οχι, Σαν TV δεν ασχολήθηκα πολύ , έκανε απο την Αρχή απο μονη της Αυτόματο Συντονισμό, έπιασε ολα τα κανάλια, οι ποιότητα καλή θα την έλεγα αλλά μην περιμενετε βελτιωση επηδη ειναι 4k οπως εκπέμπουν ετσι τα πιάνει με καλυτερη την ERT HD, πολυ παιδεύτηκα να βρω πως να τα βάλω στην σειρά που θέλω (δεν το ειχε στο γρήγορο manual) Το βιβλίο της όμως δεν το άνοιξα για να πω την αλήθεια, εύκολα μπήκε στο net εφόσον επέλεξα χειροκίνητα το δίκτυο μου και εβαλα το pass μου οπως και πολύ εύκολα βρηκε τους φακέλους που εχω share μέσα απο το μενού HOME και submenu συσκευές. Δοκίμασα και το 4k με ελεύθερα βιντεακια στο youtube , εε ειναι καταπληκτική! ειναι το πιο δυνατό της σημειο! Αυτά προς το παρόν, εχω να δοκιμάσω τον media player μέσω usb καθως και τα υπολοιπα που λεει (TV anywhere κλπ) Αξίζει με το παραπάνω τα χρηματα που έδωσα!