Panasonic LED TV TX-43CX740E 43" 4Κ Ultra HD Smart 3D

sevast99

Senior Member
18 January 2010
355
Θεσσαλονικη
Την εχει το πλαίσιο προσφορά 749 , http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Panasonic-TV-43-TX-43CX740E.htm την εχει δει κανεις? Ποια ειναι η γνωμη σας? Με ενδιαφέρει για σύνδεση με pc σαν οθόνη κατα κύριο λόγο και μετα σας tv περισσότερο για την δυνατότητα In house tv streaming και το 3d της
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Την εχει το πλαίσιο προσφορά 749 , http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Panasonic-TV-43-TX-43CX740E.htm την εχει δει κανεις? Ποια ειναι η γνωμη σας? Με ενδιαφέρει για σύνδεση με pc σαν οθόνη κατα κύριο λόγο και μετα σας tv περισσότερο για την δυνατότητα In house tv streaming και το 3d της
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
4Κ και 43 ίντσες.....αν βλέπεις το πολύ στο 1,5μ έχει αξία το 4Κ σε αυτές τις ίντσες και φυσικά αν βρεις το ανάλογο υλικό. Όλα τα άλλα μπορείς να τα κάνεις πολύ καλύτερα με μια καλή FullHD.

4Κ και 43 ίντσες.....αν βλέπεις το πολύ στο 1,5μ έχει αξία το 4Κ σε αυτές τις ίντσες και φυσικά αν βρεις το ανάλογο υλικό. Όλα τα άλλα μπορείς να τα κάνεις πολύ καλύτερα με μια καλή FullHD.

Ανέφερα οτι ο Κύριος ρολος της θα ειναι σαν οθόνη PC,οποτε η απόσταση ειναι οκ! Ηδη εχω καλή full hd και σαν tv στο σαλονι 55"Samsung F7000, αλλά και σαν TV Για Οθόνη 40" Samsung f4400 .Απλά ήθελα αν καποιος γνωρίζει αν ένεκα 4Κ θα ειναι συμβατή με το pc η θα μπω σε περιπέτειες(αλλαγή Κάρτας γραφικών κλπ) μια που τώρα εχω συνδεδεμένα στο pc και του Σαλονιού σε clone mod

Την παρήγγειλα,θα σας γαραψω μολις παραλάβω,Σε συνομιλια με πωλητή μου είπε οτι δεν θα εχω προβλημα συμβατοτηταq με pc, Αλλά δεν θα μπορώ να εκμεταλλευτώ τα 4Κ εφ οσον δεν τα υποστηρίζει η κάρτα γραφικών μου, (δεν με πειράζει)αν και παρήγγειλα και καρτα γραφικών αναλόγων προσόντων)που παλι δεν θα μπορέσω να εκμεταλλευθώ μια που στο pc ειναι συνδεδεμένη και του Σαλονιού full hd σε clone

Λίγο αργά η απάντηση, αλλά μία κριτική στο Plaisio(αν δεν είναι από σένα!!!) είναι πολύ ενθαρρυντική.

Λίγο αργά η απάντηση, αλλά μία κριτική στο Plaisio(αν δεν είναι από σένα!!!) είναι πολύ ενθαρρυντική.
Δεν ειναι απο εμενα,την διάβασα ομως πριν παραγγείλω, δεν λέει πολλά, αλλα μιλά θετικά, τώρα κατά πόσο ο Κάτοχος το "εχει" το θεμα με τις TV δεν ξερω! Σιγουρα για τα Λεφτά της ειναι πολύ καλή Ιστορια με τα οσα διαθετει σαν δυνατότητες, αλλα δεν ειναι αυτά που με ενδιαφέρουν πρωτίστως (μια που την θέλω ως οθόνη pc) ,αλλα η εικόνα και η χρωματική της απόδοση!Όλο μου το σπίτι ειναι γεμάτο Samsung εκεί θα πέσει η Σύγκριση ελπίζω να μην ξενερώσω... Αύριο μαλλον παραλαμβάνω, θα σας γράψω, τουλάχιστον τις πρώτες εντυπώσεις, τα υπολοιπα θέλουν χρόνο!

Παρέλαβα εχθες το απόγευμα, οι πρώτες εντυπώσεις άριστες, πολύ καλή ποιότητα εικόνας, ζωντανά χρώματα, (εφόσον το επιλέξεις)καλη χρωματική απόδοση, κανένα προβλημα με pc μια χαρά με HDMI η σύνδεση ,δοκίμασα και λιγο το 3dτης, πολύ κάλο και πιο ξεκούραστο απο το active, των Samsung που έχω , πολύ πιο φωτεινό, υπολείπεται λιγο σε Βάθος, αν και εχει ρύθμιση στα 3d εφε για αύξηση η μείωση του βάθους , παίζει και με υποτίτλους srt απο το media payer της (αρκεί να μεταβείς στις ρυθμίσεις και να επιλέξεις UTF8 ) εφόσον προηγουμένως εχει σωθεί ο υπότιτλος σε αυτο το φορματ και όχι ANSI, ΜΕΣΩ PC Πάλι παίζει 3dD αλλα εκεί θέλει τα αρχεία υποτίτλων να ειναι σε 3d φορματ δηλ sub & index (οπως ακριβως και οι Samsung που εχω)Εκεί μεσώ pc οι υπότιτλοι δείχνουν λιγο θολοί δεν κατάλαβα τον λόγο , στην Samsungδεν είχα αυτο το προβλημα, μέσω pc ειναι σαν να μην γίνετε καλά το "πάντρεμα των 2 εικόνων" πάντα μιλώ για side by side 3d πάντως διορθώνετε αν αφαιρέσεις βάθος απο τα 3d efe Το Αρνητικό της δεν εχει χωριστό κουμπακι για 3d οποτε πρέπει καθε φορά να κάνεις την διαδρομή ΜΕΝΟΥ-ΕΙΚΟΝΑ -3D Kαι να το επιλέγεις οι Samsyng εχει κουμπί στο τηλεχειριστηριο η Panasonic οχι, Σαν TV δεν ασχολήθηκα πολύ , έκανε απο την Αρχή απο μονη της Αυτόματο Συντονισμό, έπιασε ολα τα κανάλια, οι ποιότητα καλή θα την έλεγα αλλά μην περιμενετε βελτιωση επηδη ειναι 4k οπως εκπέμπουν ετσι τα πιάνει με καλυτερη την ERT HD, πολυ παιδεύτηκα να βρω πως να τα βάλω στην σειρά που θέλω (δεν το ειχε στο γρήγορο manual) Το βιβλίο της όμως δεν το άνοιξα για να πω την αλήθεια, εύκολα μπήκε στο net εφόσον επέλεξα χειροκίνητα το δίκτυο μου και εβαλα το pass μου οπως και πολύ εύκολα βρηκε τους φακέλους που εχω share μέσα απο το μενού HOME και submenu συσκευές. Δοκίμασα και το 4k με ελεύθερα βιντεακια στο youtube , εε ειναι καταπληκτική! ειναι το πιο δυνατό της σημειο! Αυτά προς το παρόν, εχω να δοκιμάσω τον media player μέσω usb καθως και τα υπολοιπα που λεει (TV anywhere κλπ) Αξίζει με το παραπάνω τα χρηματα που έδωσα!

Καλές θεάσεις λοιπόν και σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις εντυπώσεις σου... :a0210:

Καλές θεάσεις λοιπόν και σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις εντυπώσεις σου... :a0210:

Ευχαριστώ πολύ! Εχω να προσθέσω οτι σήμερα δοκίμασα , το TV Anywhere , και το Swipe & Share
[FONT=Verdana, Geneva, sans-serif]δουλεύουν[/FONT]​
[FONT=Verdana, Geneva, sans-serif] καλα με το smartphone, μου πρέπει πρωτα να κατέβει απο το Google playstore το TV Remote 2 στο κινητο η στο Ταμπλετ![/FONT]

Ευχαριστώ πολύ! Εχω να προσθέσω οτι σήμερα δοκίμασα , το TV Anywhere , και το Swipe & Share
[FONT=Verdana, Geneva, sans-serif]δουλεύουν[/FONT]​
[FONT=Verdana, Geneva, sans-serif] καλα με το smartphone, μου πρέπει πρωτα να κατέβει απο το Google playstore το TV Remote 2 στο κινητο η στο Ταμπλετ![/FONT]

thanks για τις πολύτιμες πληροφορίες που μας έδωσες, :2thumb22sup:
είδες αν γράφει την χώρα κατασκευής της;Poland ίσως;
Παρατήρησες καθόλου στιγμιαία παγώματα στην κίνηση ή πιξελιάσματα;

thanks για τις πολύτιμες πληροφορίες που μας έδωσες, :2thumb22sup:
είδες αν γράφει την χώρα κατασκευής της;Poland ίσως;
Παρατήρησες καθόλου στιγμιαία παγώματα στην κίνηση ή πιξελιάσματα;
Δεν εψαξα για χώρα κατασκευής αλλά κατι για Τσεχια πήρε το ματι μου (Assembled plzen czech republic)Για συναρμολογηση, οχι δεν παρατήρησα πιξελιασμα η παγωμα η κατι αλλο,οση ωρα ασχολήθηκα σαν tv, έβλεπα sky και star και ERT HD ολα εδειχναν καλά, έχουν καλούτσικο σήμα αυτά τα κανάλια, αλλά είπαμε την έβαλα οθόνη pc Αυτη ειναι η δουλεια της, τα υπολοιπα τα ψάχνω απο περιέργεια και να δω αν κάνει οσα υπόσχεται!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για χρόνια ,πανω απο 12-14, ημουν Fan της Samsung, (και ακομη ειμαι)Αλλα τον εχει δει πολύ ψηλά τον αμανε και τσιμπάει πολυ τις τιμές της ,το ιδιο ειχε κανει και η Sony παλαιοτερα οταν ηταν στην κορυφη , και η Samsung Ανερχόμενη, η Διαφορά σε εφαμηλα μοντελα ξεπερνούσε το χιλιαρικο με την Samsung να υπερτερεί σε προϊόν αλλά η Sony να εχει το όνομα! ΕΕΕ... Αυτό τωρα το ιδιο κανει και η Samsung Αν έπαιρνα sumsung με αυτά τα χαρακτηριστικά που εχει η Panasonic ούτε με 1500 δεν την έβγαζα Ειπα να ρισκάρω και πολύ καλά εκανα ειναι εξαιρετικό προϊόν σε άριστη τιμή!

Καλησπέρα και από εμενα και καλοθεατη! Εγώ μόλις πείρα την 55αρα από πλαισιο στα 1099 Μπορείς να μου πεις κάποιες ρυθμίσεις και πως παίζει το usb στικακι? Μέχρι τώρα είχα samsung, Πάντως πρωτη εντύπωση παρα πολύ καλη !

Για ρυθμίσεις τι ακριβως??Ποτέ δεν ακούω τους ειδικούς στις ρυθμίσεις , παίζω με αυτές και οτι μου κάτσει, είμαι και λιγο περίεργη στις προτιμήσεις μου πχ μου αρέσουν τα ζωντανά και φωτεινα χρώματα ενω σε αλλους αρέσουν τα "φυσικα" για μένα πεθαμένα!χα χα Απο usb Ευκολακι , βάζεις το στικακι στην usb θήρα ,περιμένεις λιγο να το αναγνωρίσει , μετα πατάς Home στο τηλεχειριστήριο ,και επιλέγεις συσκευές απο το submenu, που βγάζει , εκει θα βρεις την ονομασία απο το στικακι σου το επιλέγεις με το τηλεκοντρόλ πατάς οκ σου βγάζει να επιλέξεις τι περιεχόμενο θες , πχ βίντεο ,φώτο , κλπ επιλέγεις και βγαίνουν τα περιεχόμενα, απο εκεί διαλέγεις τι θες να δεις και οκ. Οι υπότιτλοι βγαίνουν με την επιλογή options (στο τηλεχειριστήριο, αφού επιλέξεις το βίντεο που θες) ->ρυθμίσεις βίντεο, επιλέγεις υπότιτλοι-και στο διπλανό μενού Ελληνικά, καθώς και το χρώμα,και μέγεθος. Το περίεργο που είδα τώρα ειναι ότι απο usb παίζει κανονικά τους ANSI, srt, ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ενω μεσω δικτύου απο pc (σε φακελο που εχει δηλωθεί ήδη share)θέλει να ειναι utf8 και οχι Ansi οι υπότιτλοι , και αν επιλεξεις Ελληνικά τα βγάζει κινέζικα , μονο σε UTF8 ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ αλλά αυτό μόνο μεσώ δικτύου μεσω usb δεν εχει αυτήν την ιδιοτροπια

Απάντηση: Re: Panasonic LED TV TX-43CX740E 43" 4Κ Ultra HD Smart 3D

σε ευχαριστώ πολύ, μόλις γύρισα σπίτι και θα αρχίσω τις δοκιμες!

Λοιπόν βάζω το στικακι που έπαιζε κανονικά στη samsung και μου λέει πως, δεν βρεθηκαν έγκυρα αρχεία! Κάποια βοήθεια? ο υπολογιστής είναι mac,αν βοηθάει! Και κάτι ακόμα,πως βάζω τα προγράμματα στην σειρά που θέλω? ευχαριστώ!

To είχες στην Σαμσουνγ για εγγραφη? η απλώς για να βλέπεις το περιεχόμενο που ειχες κατεβάσει? ?Και τι περιέχει βίντεο η φώτο? σε τι φόρμά?Εγω το δοκίμασα μόλις με ρώτησες ,εβαλα σε ενα που βρηκα πρόχειρο (μικρο 4 GB) ένα επεισοδιο σειράς mp4 και το είδε αμεσα,δεν δοκίμασα avi, η mkv, οποτε δεν ξερω τι μπορεί να φταιει οσο για τα κανάλια... ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ TV (το τονιζω στην tv, γιατι μου πήρε κοντά 10 ώρες να προσπαθώ αλλά το είχα στο HDMI Οπότε στο μενού δεν υπήρχε τίποτα για TV,.... ΕΣΚΑΣΑ ΣΟΥ ΛΕΩ), πατάς μενού, εκεί στο μενού από το βασικό μενού επιλεγείς ρυθμίσεις , μετά απο το μενού δεξιά επιλέγεις μενού συντονισμού DVB-T και από εκεί Λίστα καναλιών, στην λίστα βγαίνουν τα κανάλια οπως έχουν πιαστεί με την σειρά που τα βρήκε , από εκεί επιλεγείς το κανάλι που θες , πατάς το πράσινο κουμπάκι που ειναι μετακίνηση το πας στην αριθμητική θέση που θες ,ξαναπατάς το πράσινο για επιβεβαίωση και τέλος!

Στο στικακι είχα κατεβάσει μια ταινία από τον υπολογιστή,στην σamsung το διάβαζε αμέσως,ενω στην πανα τίποτα! Όσο για το φόρμα,μη ρωτάς πολλά είμαι λίγο άσχετος με αυτά!Ευχαριστώ για τα καναλια!