Panasonic LED TV TX-43CX740E 43" 4Κ Ultra HD Smart 3D

Re: Απάντηση: Panasonic LED TV TX-43CX740E 43" 4Κ Ultra HD Smart 3D

Στο στικακι είχα κατεβάσει μια ταινία από τον υπολογιστή,στην σamsung το διάβαζε αμέσως,ενω στην πανα τίποτα! Όσο για το φόρμα,μη ρωτάς πολλά είμαι λίγο άσχετος με αυτά!Ευχαριστώ για τα καναλια!

Μολις πειραματιστικα σχεδόν με τα πάντα, στικακι μεγαλο 128GB, Δίσκο φορητό μεγαλο 1 TERRA Αρχεία mp4,AVI, MKV, μου έπαιξε τα πάντα ,το στικακι σε φόρμά Fat 32 ενω ο δίσκος σε NTFS ,(Το είπες οτι δεν ξέρεις από αυτά αλλά τα γράφω και για αλλους που θα διαβάσουν τα post ) δεν είχα κανένα προβλημα μόνο που ήθελε λίγη ώρα να διαβάσει τον δίσκο, οταν τον έβαλα στο USB 1 , οταν τον έβαλα στο USB3 ΠΗΓΕ ΣΦΑΙΡΑ , μου διάβασε τα πάντα , το μόνο που δεν δοκίμασα ειναι έναν φορητό δίσκο που ειχα στην Samsung τίγκα στις ταινίες 3d να δω τι γίνετε , και αυτό γιατί δεν τον βρίσκω, (έχω συνδεδεμένη και την Samsung 55" στο pc) με HDMI οποτε βλέπω πια τα πάντα μεσώ pc και τα 3d ,και τις σειρές, και ολα, οποτε δεν μου χρειαζόταν ο δίσκος και τον έβγαλα .... ΕΕ τώρα δεν ξερω που ειναι! Αν τον βρω θα ξαναγράψω!

πως αλλάζω φορμα στο στικακι? μήπως σε mac υπολογιστή είναι διαφορετικό? και θέλει άλλο φορμα? Θα δω,γιατι έβαλα και έναν δίσκο 500gb και αυτόν δεν τον διαβάζει! φτου!

πως αλλάζω φορμα στο στικακι? μήπως σε mac υπολογιστή είναι διαφορετικό? και θέλει άλλο φορμα? Θα δω,γιατι έβαλα και έναν δίσκο 500gb και αυτόν δεν τον διαβάζει! φτου!

Απο MAC ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ, τα φορματ που σου λέω ειναι των Windows πιθανόν να οφείλετε εκει,δεν μπορώ να το πω με σιγουριά αλλα ισως υπαρχει ασυμβατότητα,πάρε τηλ αύριο στην Panasonic αυτοί θα ξέρουν!

Την αγορασα και εγω σε πσ την εχω με δυο r9 290x και απλα σκοτωνει η τβ απλα δεν παιζετε για τα λεφτα της.!!!Μην ξεχασεις να κανεις update στο firmware εχει ενα ποιο καινουργιο απο την μανα της.

Το up date το έκανα μόλις συνδέθηκε στο Νετ στο pc εχω GF GTX 660 Και δεν εχει κανένα προβλημα παροτι ειναι κάρτα 3ετιας υποστηρίζει άνετα τα 4k Έχω πάρει , καινούργια με το GTX 960 φοβούμενη μηπως η παλιά δεν υποστηρίζει την TV αλλα δεν χρειαζόταν , ακόμη δεν την Έβαλα, ούτως η άλλως δεν μπορώ να ανεβασω ανάλυση γιατί έχω 2 TV συνδεδεμένες στο PC και 1 προβολέα. Την Pana , την Samsung και Epson HD redy, η Pana ειναι 4Κ η Σαμσουνγ Full hd ,οποτε αναγκαστικά είμαι στα 1080P

Πειραματιζομενη εχθές για κάνα 2ωρο με το 3d και στις 2 TV μου(με το ίδιο εργο ταυτόχρονα) Εχω να πω τα εξής Το passive της Πανα ειναι πιο ξεκούραστο και αρκετά πιο φωτεινό, δεν χάνουν τα χρώματα την ζωηράδα τους , μονο ελάχιστα ισως Αλλα απο γωνία θέασης στο κατακόρυφο ειναι προβλημα! λιγο να σηκωθείς πιο ψηλα η πιο χαμηλά, απο εκεί που εισαι (κέντρο) βλέπεις τα πάντα με διπλό είδωλο ,χάνετε το 3d τελειως , και η αίσθηση του βάθους ειναι αρκετά μικρότερη στο passive περίπου στα 2/3 του active Στο active απο όπου και να το κοιτάξεις ειναι ακριβως το ιδιο σε όλες τις δυνατές γωνίες θέασης και το βάθος πολυ ρεαλιστικό, ειναι βεβαια πιο σκοτεινό, και τα γυαλιά, ακόμη και τα πιο ελαφριά έχουν διπλάσιο βαρος,και θελουν μπαταρίες. Παρόλα αυτά οποιος ενδιαφέρετε για την δυνατοτητα 3d κατά κύριο λόγο, ας παρει TV με active τεχνολογία. Δεν ειναι προβλημα της TV ,αλλα της τεχνολογίας, που επιλεγει η Κάθε εταιρεια ,για την Απόδοση 3d περιεχομενου

Αφού μιλάς για Mac, μάλλον θα είναι HFS. Δεν έχεις κάποιο pc (π.χ. στη δουλειά) ή κάποιο γνωστό να το δώσεις για να στο κάνει format σε NTFS; (εννοείται πάρε back-up πρώτα)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic LED TV TX-43CX740E 43" 4Κ Ultra HD Smart 3D

Αφού μιλάς για Mac, μάλλον θα είναι HFS. Δεν έχεις κάποιο pc (π.χ. στη δουλειά) ή κάποιο γνωστό να το δώσεις για να στο κάνει format σε NTFS; (εννοείται πάρε back-up πρώτα)

Έχω στον mac περασμένα τα windows 10 , απλα δεν τα δουλεύω, πως το κάνω NTFS?

Εφόσον δει το στικακι σου μέσα απο τα windows στο My computer,το επιλεγείς , κάνεις δεξι κλικ και απο το μενού που σου βγάζει επιλέγεις Format , θα σου ανοιξει ενα παράθυρο όπου το δεύτερο, ταμπελακι σου δειχνει πιο format προτιμάς NTFS η FAT32 το (ταμπελακι ειναι βελάκι, το πατάς και σου εμφανίζει τo πρότυπο του format προς επιλογή,) (ΚΑΙ ΤΑ 2 ειναι των wind) Η TV Τα διαβάζει και τα 2 και όσο εχω μάθει αν επιλέξεις FAT32 μπορεί και το διαβάζει-γράφει και το MAC Αλλα το κακό με το fat32 ειναι οτι δεν μπορείς να βάλεις μέσα ενα αρχείο μεγαλύτερο απο 4 gb (γιγα) , για 1 αρχειο . Δηλ δεν θα σου πάρει μια ταινια 3d που συνηθως ειναι 8 γιγα και πάνω, (πολλες μικρές κατω των 4 giga η μια θα πάρει ,αναλογα με την χωρητικότητα του μέσου) ενω το NTFS Δεν εχει αυτόν τον περιορισμό ΠΡΟΣΟΧΗ με to format χανονται ολα τα δεδομένα που έχεις οποτε πρωτα τα αντιγραφεις αν θες να τα εχεις!

Εδω ομως μπορει να εχεις παλι θεμα, δηλ. οποιαδηποτε ταινια θες να δεις στην τηλεοραση, θα πρεπει να την γραφεις στα windows, αν χρησιμοποιησεις mac, παλι δεν στο αναγνωριζει, ασε που αν το φορμαρεις σε ntfs η fat 32, νομιζω οτι τα mac δεν θα μπορεσουνε να το αναγνωρισουνε καν, αρα θα πρεπει να χρησιμοποιεις μονο windows, η linux σε virtual machine, (αν ξερεις), για να μπορεσεις να χρησιμοποιησεις οποιο usb, στην τηλεοραση

τελικα μονο απο windows βλεπει το στικακι,κριμα, η samsung διαβαζε τα παντα! αλλα οκ! Αν εχει και κανεις καμια καλη ρυθμιση για ταινιες?