Panasonic Lumix DMC-LX5

Πολύ καλή φαίνεται η LX5, σαν η τέλεια μηχανή τσέπης. Μόνο κακό βρίσκω το πολύ άγριο Noise reduction... που λύνεται με το RAW.

Τελοσπάντων, μπορείτε να μου πείτε ρε παιδιά που την αγοράσατε όσοι το κάνατε?
Με μια ματιά στο skroutz την βλέπω σε μπόλικα μαγαζάκια μ με το φθηνότερο να την έχει στα 450 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά)...τραγικά ακριβή δλδ. Απ ότι κατάλαβα υπαρχει σημαντικό πρόβλημα διαθεσιμότητας?

Πρόσφατα είδα κ αυτό εδώ http://electronics.simplyelectronic...=lx5+digital&gclid=CJ_vtdrum6UCFU8q3wodUWwGJQ
που την στέλνει δωρεάν απο Αγγλία.

Ποιά είναι η οικονομικότερη λύση που έχετε βρεί. Ισχύει η Εγγύηση στην Ελλάδα αν αγοράσω απο Αγγλία???

Ενα πολυ καλο καταστημα με επισημη εγγυηση αντιπροσωπιας ειναι ο Γαλαιος.Παιζει να στην αφησει και στα 450 μετα απο τηλεφωνο,αν του πεις οτι τοσο την εχεις βρει αλλου....Ειναι πολυ αξιοπιστο καταστημα και πολυ εξυπηρετικος ! Την παραγγειλα και εγω χθες και την περιμενω.....

Ηρθε σήμερα η μηχανούλα! (σε μεγεθος, γιατι σε δυνατοτητες ειναι μηχαναρα...) :BDGBGDB55:
Μαζι με 2 8αρες καρτες Sandisk ultra II για να τραβαω συνεχεια σε Raw !

Παραγγειλα και 2η μπαταρια και θηκη απο ebay και αναμενω...
Την βαζω να φορτισει η μπαταρια και σε 1-2 μερες εντυπωσεις απο τις πρωτες ληψεις .... :-) -bye-

καλησπέρα σε όλους και καλά χριστούγεννα όσο μπορούμε :ADFADF1:

θα ήθελα να αγοράσω την LX 5,αλλα με την τιμή που την έχουν στην ελλάδα,με κάνουν να μην την θέλω :bigcry:
μήπως ξέρετε κανένα μαγαζί που να έχει καλές τιμές? το public έδωσε την τελευταία που είχε 300 euro και δεν την πρόλαβα. μήπως έχετε τίποτα άλλο υπόψιν?

επίσης θα θελα να ρωτήσω,γιατί εγώ δεν γνωρίζω από αυτά. άμα την παραγγείλω από το ebay η μαγαζί από αμερική (270e εχει) ,θα πληρώσω τελωνείο για μια φωτογραφική?

οποτε όλες οι απόψεις σας είναι ευπρόσδεκτες.:ears:

ευχαριστώ για το χρόνο σας

Από Αμερική είναι σχεδόν σίγουρο πως θα πληρώσεις τελωνείο. Ιδίως αν σταλεί με courrier. Τύχη να αποφύγεις το τελωνείο, είναι να σου ταχυδρομηθεί με usps, το αντίστοιχο Αμερικανικό ΕΛΤΑ.
Ως εναλλακτική κόμπακτ, δες και την ολυμπους ΧΖ-1, η οποία στο ebay παίζει στα 250-270 ευρώ (από olympusmarket), συν 26 ευρώ μεταφορικά. Άλλη πρόταση επίσης είναι οι canon s95 & s100.

μάλιστα, το τελωνείο δεν το γλιτώνεις δηλαδή.και την xz 1 να δω,από το τελωνείο δεν ξεφεύγω :P .άμα στην στείλουνε συγγενείς αλλάζει κάτι? πάλι θα πρέπει να περάσει τελωνείο?η θα πρέπει να το τυλίξει σε δώρο που έχω διαβάσει.

πιστεύεις xz1 ως lx 5 ποια είναι καλύτερη? η γενικά αυτές είναι πάνω κάτω ίδια πράγματα;

αν και δεν ξέρω γενικά,μου αρέσει η lx 5 :worshippy:

Γιατι να την αλλαξεις ?
Δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι περισσοτερο για την LX5.
Διαφορες θα δεις κυριως σε dslr μηχανες και φωτογραφιση σε ριπη (πολλες μαζι δηλ.)

απλα μου ειπαν οτι καλυτερα μια san disk extreme παρα ADATA.δεν γνωρίζω αν έχουν διαφορες η όχι.
το αν βγάζει πολλές ταυτόχρονα,το γνωρίζεις για την lx 5?:ears: