Panasonic Lumix S5 & S5D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:

Αν εβγαζε καλυτερο ανταπτορα η Sigma (ωστε να εχεις ετοιμους φακους για μεταπηδηση)...

Last edited by a moderator:
Τελικά το open gate είναι cropped gate...

Ετοιμάσου να πάρεις μια S1R να κάνεις εσύ το δικό σου αναλυτικό review στο νήμα της , εννοειται οτι θα την εχεις πολυ περισσότερο χρόνο αυτη την φορά

στο βιντεο ειναι σαφως πισω απο S5 / S1 που εχουν καλυτερη διαχείρηση θορυβου στα ψηλά ISO και περισσότερες επιλογες

• Love
Reactions: evanfotis
Παρελήφθη η S5 από CVP με την προσφορά των 2 φακών.

Επιστροφή στην Panasonic μετά την bmpcc4k, ήθελα κάτι πιο compact για ταξίδια-εκδηλώσεις και να δοκιμάσω FF χωρίς να ξοδέψω πολλά.

Είναι μεγάλη απώλεια το BRAW αλλά μάλλον θα πάρω στο BF το ninja V διότι έτσι και αλλιώς θέλω να έχω ένα monitor αν προκύψει και κανένα project.

Πολλές ρυθμίσεις, είμαι στο σκάλισμα ακόμα.

IMG20221102215426~3.jpg

Mια χρυση τομη θαταν να κρατησεις το σωμα της bmpcc4k και να μοιραζεσαι τους φακους με χρηση metabones αλλα με φακους πανασονικ δεν γινεται αυτο δυστυχως.

Για αυτο και εχω σκαλωσει και εγω χρονια τωρα με τους φακους ΕF γιατι με τον καταλληλο ανταπτορα μπαινουν παντου.

Περιμενουμε εντυπωσεις μιας και εχεις και εμπειρια απο το braw.

• Like
Reactions: pasiner1
Γραψε μας εντυπωσεις οταν κανεις τις δοκιμες σου και την στησεις και απο τους 2 φακους ,

να υποθεσω την πηρες με τον 20-60 της φωτο και τον 50/1.8 ?

• Like
Reactions: pasiner1
Στην φωτό είναι ο 50άρης, ταιριάζει πολύ σε βάρος και όγκο με την S5.

Ναι, η προσφορά με τους δύο φακούς και χωρίς ΦΠΑ ήταν πολύ καλή στο CVP και πήρε παράταση νομίζω.

Μακάρι να είχα την πολυτέλεια για 2 και 3 σώματα αλλά σαν ερασιτέχνης με περιστασιακά projects δεν βγαίνει οικονομικά.

Και δεν θα ήθελα να δεσμευτώ με πολλούς φακούς γιατί μου αρέσει η ευχέρεια αλλαγής συστήματος.

Εννοείται αν η ενασχόληση ήταν επαγγελματική θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.