Panasonic LX-3

Aν θες λιγο παραπανω, οπως κι εγω, περιμενε την νεα lx5.
Φακους δεν παιρνει , μονο καποιους προσθετους, αλλα ριχνουν τη ποιοτητα και κοστιζουν ακριβα.

Ηδη διαβασα διαφορα πρωτα σχολια στο dpreview.com forum, ηδη φαινεται οτι στην αμερικη αρχισαν οι πωλησεις..Το θεμα ειναι στα 299 Ευρω που κοστιζει η LX3 θα ειναι ενα best buy, σκεφτομενος οτι η LX5 παει για κανα 450~500 Ευρω.

Επανερχομενος, βλεπω ηδη στο ebay.co.uk την LX5 με κατωτερη τιμη στα 477.95 Eυρω και ανωτερη 500+ Ευρω.. Η LX3 αυτη την στιγμη βρισκετα στα 299 Ευρω, συνεπως αξιζει καποιος να δωσει 170+ Ευρω για να παρει μια μηχανη που πλεον μπαινει στα χωραφια των dSLR?

Απάντηση: Re: Panasonic LX-3

Επανερχομενος, βλεπω ηδη στο ebay.co.uk την LX5 με κατωτερη τιμη στα 477.95 Eυρω και ανωτερη 500+ Ευρω.. Η LX3 αυτη την στιγμη βρισκετα στα 299 Ευρω, συνεπως αξιζει καποιος να δωσει 170+ Ευρω για να παρει μια μηχανη που πλεον μπαινει στα χωραφια των dSLR?

μπα, μεγάλη κουβέντα αυτή...

Την εκανα την παραγγελια τελικα, 299+μια 8αρα Sandisk Class 10...καλως ηρθα στο owners club :-)

Αν σου αρκει το 2.8χ της lx3 , παρτην με κλειστα ματια...Αν θες λιγο παραπανω ζοομ, τοτε ξανασκεψου το.

Σιγουρα θα ηθελα κατι παραπανω, αλλα ετσι και αλλιως ειχα συνηθίσει το 3x της Canon S40 που πλεον θα παει για "αποσυρση"... :SFGSFGSF:

Ερωτηση κρισεως, ποιο προγραμμα ειναι "ιδανικο" για επεξεργασια RAW? Adobe LightRoom 3, Picasa 3.8 η DxO Optics Pro v6.2?

Κριμα που δεν προλαβαινω το αποψινο φεγγαρι.. :-(

Επισης, μπορει καποιος να ανεβασει το ελληνικο manual καπου, το λινκ στο site της panasonic δε παιζει πλεον...

παιδιά οσοι βάλατε το νέο Firmware, είδατα κάποια διαφορά?

Υπάρχει ενα debate στο φορουμ του dpreview, οτι το έβγαλαν για να την "κουτσουρέψουν" λιγάκι ελεω της LX-5 να είναι και να φαίνεται καλύτερη..
δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά ειμαι επιφυλακτικός..

Ηρθε σημερα!! Αρκετα στιβαρη κατασκευη, λιγο στα χερια δε μοθ καθετε καλα, μαλλον θα την συνηθισω, το μενου μαλλον "παλιακο" τυπικο Panasonic (μου φανηκε παρομοιο με της S20), φοραει 2.1 εχω ηδη κατεβασει και το 2.2 αλλα δε το βαζω προς το παρον...Προς το παρον διαβασμαααα... :-)