panasonic p46st30 10 ημερων

jimmius

Established Member
18 November 2010
212
λοιπον εχω παρει την τv εδω και 10 ημερες εχει κανει 200 ωρες ειναι δηλαδη στρωμενη την δινω γιατι θελω μεγαλυτερη και δεν μου κανει απιστροφη χρηματων ο κωτσοβολος

Η τηλεοραση ειναι σε ΑΨΟΓΗ κατασταση εχω κουτια αποδειξεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΜΑΖΙ 2 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΥΑΛΙΑ τιμη ΜΟΝΟ 800 ευρω

οποιος ενδιαφερεται ερχεται σπιτι μου και την εξεταζει οση ωρα θελει και την δοκιμαζει κιολας

η ανταλασετε με p50st30 + διαφορα απο εμενα (λολ) αλλα ποιος ξερεις

Με μια απλη ματια στο skroutz θα δεις οτι τα 800 ειναι πολλα.

ειναι καινουρια η τηλεοραση και δινω και 2 ζευγαρια γυαλια 950 μου κοστισε και με τις τιμες τωρα κανει 900 (812+90) με τα γυαλια. να χασω 150 ευρω νομιζω ειναι λογικο σε 10μερες και την δινω 100 ευρω πιο φτηνα απο τις τωρινες τιμες. Αντε αν καποιος την θελει να το συζιτησουμε για λιγο πιο κατω....

ειναι καινουρια η τηλεοραση και δινω και 2 ζευγαρια γυαλια 950 μου κοστισε και με τις τιμες τωρα κανει 900 (812+90) με τα γυαλια. να χασω 150 ευρω νομιζω ειναι λογικο σε 10μερες και την δινω 100 ευρω πιο φτηνα απο τις τωρινες τιμες. Αντε αν καποιος την θελει να το συζιτησουμε για λιγο πιο κατω....

Δικιο εχεις αλλα ο Κοτσοβολος την εχει 812 μειον τον φπα 23% που εχει προσφορα!!!!

Last edited:
Η τιμη που εχει ο κωτσοβολος στο ιντερνετ ειναι -το φπα το εχω ρωτησει δεν ειναι απιπλεον το -23% . Αν πας σε ενα μαγαζι σου κανουν την κανονικη τιμη 999 -19% που ειναι αποφορολογιση αυτο ουσιαστικα ειναι - ο ΦΠΑ που λενε. Η καλυτερη τιμη και λογο της προσφορας και μονο ειναι 812 ευρω

Φίλε jimmius δε νομίζω να χρειάζεται να μπαίνεις σε διαδικασία να δικαιολογείς τη τιμή που έχεις βάλει.
Δικαίωμά σου να την έχεις 800.
Αυτός που ενδιαφέρεται για αγορά έχει τη δική του κρίση και θα κάνει τη δική του έρευνα πριν προχωρήσει.
Δε νομίζω να δίνει οποιοσδήποτε έτσι 800 Ευρώ.

up και να πω οτι μενω Γαλατσι αθηνα για οποιον ανδιαφερεται

επειδη πηρα μερικα pms που με ρωτουσαν η τηλεοραση ειναι ακομα διαθεσιμη