Panasonic P50G20 vs Samsung PS50C7000 vs Samsung PS50B850

Απάντηση: Re: Panasonic P50G20 vs Samsung PS50C7000 vs Samsung PS50B850

παιδια επιτέλους είδα κι εγώ την g20 εδω στο Ηράκλειο και μάλιστα σε 50άρα. Στο κατάστημα την πέτυχα λίγο μετά το ξεπακετάρισμα (άρα αστρωτη τελείως). Το μόνο που έχω να πω είναι οτι σκίζει. οτι εικόνα βλέπεις απέναντι της βλέπεις και απο το πλαι. Την είχαν δίπλα στην τζαμαρία και δεν υπάρχαν ούτε αντανακλάσεις που "φοβομουν" ούτε με ενοχλούσε ο φωτισμός απο το κατάστημα αφου στο σπιτι μου είναι χαμλότερος έτσι κι αλλιώς. Είχα και ένα θέμα για το design και αν θα μου αρέσει στο σαλόνι αλλά ήμουν μαζί με την σύζυγο και χωρίς να πω τίποτα μου λέει "ααα ωραία είναι αυτή". Άρα πριν το μουντιάλ ελπίζω κι εγώ να την έχω

Αν επιτρέπεται,σε ποιο μαγαζί του Ηρακλείου της είδες γιατί εγώ δεν την έχω βρει πουθενά.

Βαλε μια κασετα αναβαθμισης στο τζακι και καθαρισες ...
Και λιγα ξυλα θα σου καιει , και το σπιτι φουρνο θα σου κανει και η τηλεοραση δεν θα εχει κανενα απολυτως προβλημα...και το περιβαλλον δε θα μολυνεις και μικροσωματιδια στον αερα του σαλονιου σου δεν θα αναπνεις...
Στα συμβατικα τζακια , λογω εντονης αντανακλασης στο μπροστινο τμημα τους , εστω και αν εχεις εταζερα , οταν αναβεις καλα το τζακι , μπορει να δημιουργησεις προβλημα στην τηλεοραση .
Εχεις δει αν , οταν το αναβεις κανονικα , το επανω μερος της εταζερας σου θερμαινεται εντονα? Λογικα απο κατω της πρεπει να υπαρχει ενα πρεκι που "τρωει" τη μεγαλη θερμοκρασια , ωστε η εταζερα να μην καιγεται (ειναι ξυλινη , η μαρμαρινη?)
ασχετα απο αυτα ,προσεχε αν εχεις μικρα παιδια σπιτι , να αποφευγουν να βλεπουν τηλεοραση με το τζακι αναμμενο , αν η τηλεοραση ειναι απο πανω του... υπαρχει αυξημενος κινδυνος προκλησης στραβισμου , λογω των 2 φωτεινων πηγων σε καθετη διαταξη και αδυναμιας του εγκεφαλου να συγχρονισει την συγκεκριμενη κινηση των ματιων , σε αντιθεση με την οριζοντια , οπου δεν υπαρχει κανενα θεμα...
:ernaehrung004:
το τζακι δεν θα αναβει παντα γιατι οπως είπα ειμαι Κρητη που εδω το κρυο δεν είναι και τοσο βαρύ. Απλα υπήρχε στο σπίτι. Εχω βάλει μπροστά κάδρο με inox το οποίο φρόντισα να έρθει και 10cm μπροστα απο τον τοίχο για να μπεί "πιο πίσω" η τηλεόραση (θα ανεβάσω φώτο μόλις τελειώσω). Το αναψα δοκιμαστικά με πολλά ξύλα (περισσοτερο απο κανονικό) και δεν ανέβασε θερμοκρασία εκεί που θα μπαι η τηλεόραση πάνω απο 1 βαθμό. Άρα μάλλον δεν έχω πρόβλημα. Ετσι κι αλλιώς το σκέφτομαι να το μετατρέψω ενεργειακό αλλά προηγείται χρηματικά η τηλεόραση και το home cinema...

το τζακι δεν θα αναβει παντα γιατι οπως είπα ειμαι Κρητη που εδω το κρυο δεν είναι και τοσο βαρύ. Απλα υπήρχε στο σπίτι. Εχω βάλει μπροστά κάδρο με inox το οποίο φρόντισα να έρθει και 10cm μπροστα απο τον τοίχο για να μπεί "πιο πίσω" η τηλεόραση (θα ανεβάσω φώτο μόλις τελειώσω). Το αναψα δοκιμαστικά με πολλά ξύλα (περισσοτερο απο κανονικό) και δεν ανέβασε θερμοκρασία εκεί που θα μπαι η τηλεόραση πάνω απο 1 βαθμό. Άρα μάλλον δεν έχω πρόβλημα. Ετσι κι αλλιώς το σκέφτομαι να το μετατρέψω ενεργειακό αλλά προηγείται χρηματικά η τηλεόραση και το home cinema...

χαχαχα , ετσι πρεπει , να εχουμε προτεραιοτητες !!

οκ , αφου σου "κοβει" τη θερμοκρασια προς τα πανω , δεν εχεις προβλημα .
:2thumb22sup:

Έχω να διατυπώσω 2 ερωτήσεις:
1)πήγα στο Saturn στο σταθμό Λαρίσης και μου έκαναν εντύπωση η Philips 52PFL5604/12 κι η Samsung UE46C6500.Επειδή το ps3 αρχίζω και το "λιώνω"(LCD vs PLASMA 1-0),μπορείτε να μου πείτε γνώμες για τις 2 παραπάνω ή και να μου προτείνετε κάτι άλλο σε lcd,led;Απόσταση θέασης μετρημένη στα 3,2μ.
2)(Συγγνώμη για αυτή τη χαζή ερώτηση):Πως μπορώ να αλλάξω τον τίτλο του νήματος;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Re: Απάντηση: Panasonic P50G20 vs Samsung PS50C7000 vs Samsung PS50B850

Στην αποσταση αυτη 46" θα σου ειναι μικρη οποτε παρε την Philips...

Αν τελικά καταλήξω σε 46",διότι μόλις είδα πως η Philips ειναι περσινό μοντέλο,η παραπάνω Samsung αξίζει;

Αν τελικά καταλήξω σε 46",διότι μόλις είδα πως η Philips ειναι περσινό μοντέλο,η παραπάνω Samsung αξίζει;

σου αρεσε η συγκεκριμενη philips ??!!
:worshippy:

Ε , αν σου αρεσε , τι σημασια εχει που ειναι περσινο μοντελο ?
Πετυχε μια καλη τιμη και παρε την , οι ιντσες της σιγουρα ειναι προτιμοτερες για την αποσταση σου . Τωρα για τα υπολοιπα , αναφορικα με την εικονα της , εχουν ειπωθει ξανα και ξανα , αλλα μη δινεις σημασια ....
Εσενα να σου αρεσει !

Πήγα σήμερα στο Saturn στο στ.Λαρίσης και αγόρασα την VT20.Θα την παραλάβω την Δευτέρα.Τιμή:1870!!!!Νομίζω πως έκανα πολύ καλή αγορά.Από Δευτέρα εντυπώσεις!!!Ήρθε η ώρα να μπω κι εγώ στη λίστα κατόχων.

Πήγα σήμερα στο Saturn στο στ.Λαρίσης και αγόρασα την VT20.Θα την παραλάβω την Δευτέρα.Τιμή:1870!!!!Νομίζω πως έκανα πολύ καλή αγορά.Από Δευτέρα εντυπώσεις!!!Ήρθε η ώρα να μπω κι εγώ στη λίστα κατόχων.

Καλοριζικη !
Το μονο σιγουρο ειναι πως απο τη philips που σκεφτοσουν να παρεις , εισαι πλεον ετη φωτος μπροστα σε ποιοτητα εικονας...
:SFGSFGSF:

Καινούργια tv(2500-25%).Σαφώς καλύτερη απ' την Philips,μόνο που άργησα ένα μήνα να το καταλάβω!!! :stupid:

Αν δεν το καταλαβες εχεις αγορασει την κορυφαια τηλεοραση του 2010...

Συγχαρητήρια για την επιλογη....

Καινούργια tv(2500-25%).Σαφώς καλύτερη απ' την Philips,μόνο που άργησα ένα μήνα να το καταλάβω!!! :stupid:
Καλιριζικη φιλε!
Με εβαλες σε σκεψεις! Την ειχα αποκλεισει λογω τιμης και πηγαινα για την samsung ps50c7000.. Ποσο διαρκει η προσφορα του σατουρν;

Δυστυχώς,ήταν μέχρι το Σάββατο.Τα Multirama όμως έχουν -30%.Αν υπάρχει διαθέσιμη τσίμπησέ την!

Δυστυχώς,ήταν μέχρι το Σάββατο.Τα Multirama όμως έχουν -30%.Αν υπάρχει διαθέσιμη τσίμπησέ την!
Στο online multirama store δε λενε για -30%..που ειδες για την εκπτωση;

Στο online multirama store δε λενε για -30%..που ειδες για την εκπτωση;

το νημα εκπτωσεις προσφορες το κοιτας?
εχει αναφερθει τοσο εκει οσο και σε διαφημισεις στην τηλεοραση....

Το Multirama -για την ώρα τουλάχιστον- ΔΕΝ έχει έκπτωση σε ΟΛΕΣ τις τηλεοράσεις, παρά μόνο σε συγκεκριμένα μοντέλα, και το λέει στα ψιλά γράμματα και της διαφήμισης.

Να σου πω την αλήθεια δεν πρόσεξα καθόλου τα ψιλά γράμματα.

Last edited:
Το εχουμε αναφερει πως δεν ισχυει για ολα τα μοντελα...
Το να ρωτησει παντως ειναι δωρεαν....