Panasonic P50G20 vs Samsung PS50C7000 vs Samsung PS50B850

Ρε παιδια πηρα τηλ στις online παραγγελιες του μουλτιραμα, αλλα δεν ειχαν σε προσφορα την vt20.. Aν παω στο καταστημα θα μου πουν αλλα; Πλιζ καμια ιδεα να την βρω στο 1800 ευρο πλην;
Ευχαριστω!

Ρε παιδια πηρα τηλ στις online παραγγελιες του μουλτιραμα, αλλα δεν ειχαν σε προσφορα την vt20.. Aν παω στο καταστημα θα μου πουν αλλα; Πλιζ καμια ιδεα να την βρω στο 1800 ευρο πλην;
Ευχαριστω!

Δεν ρωτας και media markt?

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=61733&page=2

Ρε παιδια πηρα στο μουλτιραμα, στο ονλαιν στορ και δεν εχουν σε προσφορα την vt20.. Καμια ιδεα που μπορω να τη βρω;
Ευχαριστω πολυ!

Την παρέλαβα.Καλά η tv απλά δεν υπάρχει.Νέα σύντομα.....Διαχειριστές, τώρα μπορείτε να με βάλετε στη λίστα κατόχων κι επίσημα!!!!

Δεν ρωτας και media markt?

Μόλις γύρισα απο Media Markt ψάχνοντας σε προσφορά την 50g20 Άφαντη
Απογοητευμένος πήγα και στον Κωστόβολο και εκανα την ίδια ερώτηση
"Υπάρχει η 50G20 σε προσφορά ? "
Μου απάντάει ενας πωλητής Δεν έχει βγεί 50 g 20 Μόνο 42

Τον χτυπάς ή όχι ? :twoguns::violent-smiley-008::behead:

Μου απάντάει ενας πωλητής Δεν έχει βγεί 50 g 20 Μόνο 42

Τον χτυπάς ή όχι ? :twoguns::violent-smiley-008::behead:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
να υποθέσω ότι την 42 G20 την είχαν στο κατάστημα... ?

τότε προφανώς ήθελε να σου σπρώξει αυτή που είχε στο κατάστημα..
εύχομαι ολόψυχα να την βρείς!

Πήγα σήμερα στο Saturn στο στ.Λαρίσης και αγόρασα την VT20.Θα την παραλάβω την Δευτέρα.Τιμή:1870!!!!Νομίζω πως έκανα πολύ καλή αγορά.Από Δευτέρα εντυπώσεις!!!Ήρθε η ώρα να μπω κι εγώ στη λίστα κατόχων.

Φοβερη τιμή οπως επισης εντυπωσιακή η πολυ γρήγορη αναπροσαρμογή – πτώση της τιμής σε τοσο σύντομο χρονικό διάστημα…
Καλοθεατη..
:2thumb22sup:

Ευχαριστώ.Η τιμή ήταν λόγω εποχής Mundial νομίζω,γι' αυτό και το -25%.Όταν παίζω το dvd στρωσίματος τι ρυθμίσεις εικόνας να έχω;

Στην 1η σελίδα του νήματος της VT20 υπάρχουν λεπτομερέστατες οδηγίες στα links της ενότητας ΣΤΡΩΣΙΜΟ, διάβασε και τα υπόλοιπα που υπάρχουν και αφορούν την τηλεόρασή σου (overscan, servive menu, κ.λ.π.)...;)

..αν υπάρξουν περαιτέρω απορίες, μπορείς να ρωτήσεις στο νήμα του μοντέλου...-bye-